Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Od switu spr.co Z Tamka, ale brak wiesci....
Smoczku, trzymam kciuki
Mi wczoraj polozna pow., ze po bad.wew. Jesli jest juz jakies rozwarcie a dziecko nisko, to moze sie porod zaczac. Ja mam jutro to bad. i polozna trzyma kciuki, by pooooszlo bo mloda b.nisko
U nas chorobowo - super dzieciaki byly w przedszkolu 2 dni w zeszlym tyg i juz. No chyba se gdzie indziej zlapaly wirusa. Oczywiscie cos z brzuchami, bo jakze by inaczejmam tylko nadz ze mnie ominie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 08:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry....
Smoczku 3mamy, Tamuś no weź odezwij się, choć male "hejo ja juz po" heje
Kroko??
Beszko????
Blondiku zazdroszczę spaceru o dowolnej porze hehehe, ja czekam do 13stej ....
Pati a jak Ty się czujesz??
Zgredko?
Misi@??
Nieukowa??Krokodylica lubi tę wiadomość
-
muszę tego mojego żebradora porządnie wyczesac, chyba setny raz w tym miesiacu, zrzuca kłaki jak szalony, dziennie wyczesuje z niego reklamówkę siersci i dalej się sypie...wykąpie go też, moze na mokro wiecej siersci powylazi...juz nie ogarniam odkurzania podłog, bo to bez sensu...jak sie przytuli od razu jestem cała biała... rano wlazł nam na łóżko...do flanelowej poscieli super sie klaki poprzyklejały...eh
-
Ja juz w robocie, wygin sie na krzesle, bo macica podlazi (albo cos przez nią pchane) pod zebra i mi niewygodnie..
Odliczam czas do l4
Mialam isc na morfologie, ale ucieklam bo za dluga kolejkasprobuje w piatek, bo nie bedzie juz wyjscia
Zreszta kto to wymyslil, zeby morf robic na czczo, przeciez od jedzenia chyba ilosc krwinek nie zmienia sie - (Nieukowa?), a o te wyniko chodzi w badaniu u mnie... -
No mnie moja ginka wczoraj wygniotla, a potem jeszcze ordynator powtórzył i po tym zaczęłam plamic ale.mowili ze tak może być.
A rano no nie mogłam utrzymać tego co się wylalo niby duzo nie ale to było silniejsze i krwią podbarwione no zobaczymy czekam w kolejce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 08:45
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Smoczku trzymam kciuki:-)
Malenq czuje sie dobrze. Czesto mnie mdli ale nie mam czasu sie na tym skupiac. Wrocilam do swoich obowiazkow I wzielam 2 projekty na siebie wiec praca wre:-) deficyt czasowy mnie dopadl;-) brzuszek rosnie a ja nadrabiam stracone kilogramy z pierwszego trymestru:-) wzielam sie tez za ogrodek I zaczynam sadzic, plewic, podcinac:-) takze wszystko na raz:-) a jak Wy z Kosia sie czujecie? Juz latwiej sie Was do siebie dopasowac?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Smoku, a czop ci nie odchodzi?
Blondik, czym wyczesujesz Rufiego? Ja kupiłam furminator i on super wyczesuje martwa sierśćdodatkowo do posiłku ma dodawany olej lniany (swojego czasu dostawał tez algi, ale one śmierdzą i nie chciał jeść) i sierści nie mam duzo, wystarczy raz dziennie odkurzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 08:50
-
nick nieaktualny
-
Smok, zobaczyłam Twoje pytanie - różowy płyn to najczęściej skracanie szyjki do porodu, czasem już sączą się wody y, a czasem reszta lub cały czop też wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:27
-
Lara ja mialam kupic ale sie waham.
bo: kolega powiedzial, ze nie ma co dzieciaka bombardowac bodzcami, dla niego zmiana pieluchy jest mega ubodzcowione i potem moga byc.problemy ze snem (on mial straszne)
Powtorzyla to pani wczoraj na sr, co prawda w kontekscie noszenia dziecka z przodu twarza do swiata, ze za duzo wrazen, moze wplywac zle na jego system nerwowy..
Oczywiscie mowie tu o sytuacja gdy mamy karuzele i tysiac innych zabawek, ja juz mam pompony ma suficie i zabawki przy szczebelkach, a chce kupic jeszcze taka spirale pluszowa na szczebelki, dlatego tez nie wiem jak z karuzela u mnie. Ale nie patrzylam na jakies konkretne, byle by strasznie nie brzeczaly -
Aaaaa Smok rodzi!
Sms z 9:06:
"Hej. Uciekł mi internet. Będę rodzić. Pęknięty pęcherz płodowy odchodzą mi wody. Trzymajcie kciuki".
No mówiłam, mówiłam że zrobi mnie w ciula i urodzi przede mną!!!!LaRa, Tamka, Freja, MANIEK, Biedroneczka83, Malenq, Blondik, Nieukowa, Misi@, PsotkaKotka, Pati Belgia lubią tę wiadomość