Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tamka kibicuję dalej w takim razie
Ja jeszcze wypieram poród z umysłu, pomyślę o nim w okolicach 36tc
Psotka, maluszek mi coś słabo w brzuchu rośnie, chudzina jest (wszystkie parametry na 26-27tc a brzuszek na 24-25tc ;/). Przepływy mam ok, nie mam chorób przewlekłych, nie piję, nie palę - jedyna używka na jaką sobie pozwalałam to kofeina, bo o ile kawę rzadko piłam, to pijałam po 2-3 herbaty dziennie. Jeżeli mogę coś dla malucha zrobić żeby nabierał ciałka to sprobuję, chociaż wiem że to raczej taki urok mojego smarka -
Wrocilam:-)
Moim faworytem byla Kia Sportage ale koncem konca ze wzgledu na to, ze spodziewam sie drugiego malenstwa kupilam dzis Renault Scenic:-) swietny, duzy, przestronny I bardzo wygodny. We wtorek w przyszlym tygodniu odbieramy:-)MANIEK, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nieukowa: moja tez ostatnio miala mniejszy brzuszek, nie przejmuj sie, dorosnie jej. Ja zobacze w sb czy moja sie w wielkosci posunela
U mnie zzo za darmoszke, ale szczerze bardziej sie boje jego podawania niz bolu, zreszta nie ma co gdybac, sie zobaczy, bo po wczorajszym serduchowaniu plecy w dole bolaly raczej slabo, a i tak bylo mi niefajnieNieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siedzę w poczekalni u gin -spocona jak cholera bo u mnie temperatury letnie
musze odsapnąć
hymmmmm doktorek był dziś bardzo przyjemny i wesoły, nawet mi powiedział ze z kobieca Gracja podnosze sie z kozetki (musiał mi pomoc sie podnieść), potem wypisał liściki do ginki i życzył mi powodzenia
po wyjściu spotkałam Yas z Kinia i mężem
ślicznotka malusia już sporo urosła
Nieukowa, Pati Belgia, konwalianka, Malenq, Krokodylica, Blondik, Misi@, MANIEK, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Kie Sportage kupi sobie maz. Mam nadzieje, ze scenic mnie nie zawiedzie. Ma duzy bagaznic a to dla mnie teraz bedzie wazne przy dwojce dziecie. Jesli mialabym tylko jedna pocieche dla siebie wzielabym Kie ale biorac ppd uwqge wyjazdy do Polski, na wakacje jednak Scenic wygrywa.
-
Pati, moja siostra ma to auto i bardzo je lubi.. kupili teraz toyotę, ale ona nie umie się przesiąść, bo "to takie zwinne" a tamta to "szafa"
w kazdym razie.. psuł się oczywiście, ale raczej jak każde auto. Tyle że ona założyła gaz. Auto faktycznie przestronne i obszerne, zapakowała się rodzinnie na wczasy do Chorwacji na 3 tygodnie:)
to LaRa, dobrze, ze wizyta przebiegła znacznie milej..udanej kolejnej!Pati Belgia lubi tę wiadomość