Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
laski, ja mam nadzieje, ze wytrzymam spokojnie do 9.04. bo wtedy mam oststnia wizyte i podjecie decyzji co do porodu
malutka ma sie dobrze wiec mam nadzieje ze grzecznie posiedzi
choc te wczorajsze skurcze jakies takie dziwne znów byly....
ale spokojnie, co mnie nie zabije to wzmocni
wszystko juz popralam, jutro poprasuje, popakuje dwie rozmiarowki dla malej na wyjscie, zaczne pomalu pakowac swoja torbe i pozostaje czekac ....
Justta, no cudo malutkie z Leosia
kiedys na to w taki sposob nie patrzylam, dopoki sama nie zaczelam sie starac i na wlasnej skórze przezyłam caly etap rozwoju dzieciatka.... istny cud
a ja przyrzekłam sobie ze po porodzie to obdaruje moja mame kwiatami, i to ONA wlasnie powinna dostawac zyczenia w dniu moich urodzin a nie ja! -
LaRa wrote:zaczne pomalu pakowac swoja torbe i pozostaje czekac ....
Jak mam byc szczera to moja torba juz mnie zaczela zdrowo wkur*iac.Takie mialam akcje, ze szybciej urodze, ze sie pcha, to sie spakowalam dosc szybko i ta torba tak lezy a dziecko wylazic wcale nie chce. Tylko ja ciagle przesuwam z miejsca na miejsce.
zgredka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:no ja mam zarobiek najniższą krajową wiec teraz na reke mam 1280zł wiec co oni jeszcze odtrącają kurcze i po co jak to juz na reke ma byc wrrr
Lara nio to czekamy i czekamy na 9 kwietnia
Pytalam dziewczyn na marcowkach, ja za miesiac zwolnienia dostaje niecale 900zl i dziewczyny pisaly ze wszystkie dostaja mniej, bo zus odlicza od tego podatek dochodowy, bodajze 18% -
PSOTKA, hehehe a widzisz...wbrew pozorom jest wygodnie
meza sie chwycilam a ten mnie podtrzymywal. ja generlanie rodizlam wtedy na siedzaco (bardzo bylam zadowolona z tej pozycji), ale czasem trzeba bylo wstac, by poprzec bo dziecko wtedy lepiej schodzilo i bylo wygodnie
ja pisze o pozycji w kotrej parlam. bo przed parciem to na stojaco, trzymajac sie takiego specjalnego wozka bylo najlepiej.
sama zobaczysz w trakcie porodu, co TOBIE przynosi ulge
KROKODYLICA, a ja nadal nie jestem spakowana hahaha tzn. wrzucilam dwie bluzki i spodnie dla siebiemaz kupil slodycze na porodowke, ale zjedlismy
musze wkoncu dopakowac te torbe. kto wie moze na to mloda czeka
no i ciagle zapominam o klapkach do szpitala. musze zakupic
-
ile czekałyscie na wynik GBS'a???
bo ja zanioslam do labka w zeszly wtorek i jeszcze wyniku nie ma ;/
Kroko, masz jeszcez tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 15:50
-
PSOTKA; mi sie wydaje ze to zalezy od osoby. moje sa niekotre bolesne i to bardzo. pamietam, ze podczas pierwszej ciazy sadzilam, ze to juz porod sie zaczyna.dopiero po prysznicu przechodzilo. teraz mam rozne: sam brzuch tward, twardy brzuch plus uczucie rozpierania na dole, twardy brzuch i bol krzyza orzechodzacy w bol podbrzusza - najbardziej przypominajace porodowe, ale przechdza po paru godzinach
MISI@, 3mam kciuki za wizyte
nasza lodka w koncu naprawiona, juuupi jedziemy ja zwodowac po 18jutro pewnei chlopaki na ryby wyskocza
Misi@ lubi tę wiadomość