Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się jeszcze ze szpitala, prawdopodobnie jutro do domu
jeszcze trochę tu depresji dostane
Sorrki ale was nie nadrobie!
Kroko Twoja kolej co się ociagasz
U nas największy problem z karmieniem ehhh jaki to stres nerwy i hormony mieszanka zajebista ale dziś juz jakoś powoli nam idzie przez kapturki serio myślałam że to proste będzie. A tu nie dość ze poród trudny to te cyce.
No to tyle a co tutaj? Może jakiś skrót?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoku czekamynjak się Kroko zdecyduje, Beszka również, reszta panicznie zaczyna się bać hehehehe
Kochanie wiem o czym piszesz, ale uwierz w domku będzie lepiej, KP to wcale nie jest łatwizna...ja w szpitalu płakałam, rzucałam mięsem pod nosem itp. I również zaczynałam od kapturkow, i teraz tez muszę z nich korzystać....
Ale spokojnie, jutro pojdziesz do domku a tam będzie o wiele lepiej...
A jak malutka??? -
zmykam ze psem, na zakupy i po młodego a potem cięzki wieczór z testami szótoklasisty eh...
Smoku, wytrwałości w karmienu, początki są trudne, cieszę się ze jutro do domku idziecie
Zgredka - nasza łazienka też jeszcze po poprzednich właścicielach - różowaa w zasadzie różowo szaara (to sufit)
-
Lepiej Dziękuję bilirubina spadła do 19 ma się opalać a reszta wyników Oki.
Oj ja też wyje jak głupia, mała cyca nie może złapać ja wyje ona płacze ehhhh błędne koło liczę ze w domu na spokojnie opanujemy te trudne początki
Laski nie oszukujmy się poród to nie wizyta na manicure trzeba się namęczyć niestety ale nagroda jest tego warta!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 12:24
Malenq, Nieukowa, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Lepiej Dziękuję bilirubina spadła do 19 ma się opalać a reszta wyników Oki.
Oj ja też wyje jak głupia, mała cycatki nie może złapać ja wyje ona płacze ehhhh błędne koło liczę ze w domu na spokojnie opanuje my te trudne początki
Laski nie oszukujmy się poród to nie wizyta na manicure trzeba się namęczyć niestety ale nagroda jest tego warta!
Bieda pod lampami leży??? Jejku kotek moja rada, jak tylko wrocisz do domku to emolienty i do kąpania i kremy, lampy strasznie wysuszaja skore, moja plamki po lampach straciła dopiero tydzień temu...i zapytaj się u siebie jakie wskazania są do okulisty, bo u nas powiedzieli, ze jak dziecko pod lampami leżało to po 3-4miesiacu kontrola u okulisty...
A jak mąż??? Dumny tata? A jak Ty się czujesz??? Jak brzuszek??? Nie brakuje ruszania się w nim????
-
nick nieaktualnyZgredko obwodu sutka\brodawki .... Ja mam dość obszerny obwód i u mnie to L....
U mnie dzisiaj pierwszy raz od kilku tyg. Muszę podać chociaż jedna butle mm, po wczorajszym co tygodniowym ważeniu - mała przybrała tylko 70gr w tydzień, mimio karmienia na żądanie i 2-3razy w nocy.....trochę za mało przybrała...
Wczoraj dostałysmy skierowanie do neurologa dzieciecegomw celu obserwacji wzmożonego napięcia mięśniowegomoja mała zaczęła się wyginač w łuk i mocno głowę do tyłu odchylać plus mocno zaciska piąstki...mak nadzieje jednak ze takiej diagnozy nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 12:33
-
macham mam juz farsz bułke tarta zrobiłam teraz nalesniki i zawijanie i smazenie
zupa gotowa ale musiałam dychnąc bo brzuch staje deba małż zapiernicza z zaprawą
dzięki Bogu Zuza grzeczna
Lara ja na bank bede na siedząco prasować
Smoczku czekamy na opis
Melenqa spokojnie moze troszke ćwiczeń i Kosi wszystko minie -
Malenq, trzymam kciuki za Kosie
moze poprostu ma za duzo siły? ale lepiej sprawdzic
Zgredka ja kupiłam z TT - rozmiar uniwersalny
poprasowałam -uffff plecy coraz bardziej daja o sobie znac ;/ -
Oj tata dumny jak paw
jak na nią patrzy to ma łzy w oczach ♡ a jak szłam na poródowke dałam mu swój tel a on pod drzwiami był tak przejęty ze cały poród pisał mi sms i przepraszał za ból mając mój tel.w kieszeni
mam już wszystko zakupione dzięki Malenq.
Brzuch powoli do formy wraca ale juz jest całkiem spokotylko krocze pobolewa bo byłam na cięta ale nie ma tragedii.
Buziaki dla Kosiuni i trzymam.kciuki. wszystko będzie okiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 12:49
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja polecam butelkę ze skoczkiem medela calma, królowa wśród butelek dla noworodków i niemowląt....i naprawdę nie zaburza odruchu ssania, mleko leci wtedy jak dziecko zassie.... Dziecko się nie zakrztuso itp. Mam różne butelki i TT i lovi i agent i dr browns,ale tylko medela jest najlepsza...lovi używał do herbatki, a TT mała nie lubi....
-
Hejka kochane
Malenqa trzymam za Kosie żeby było ok, mój Leoś też wygina tą główkę do tyłu ale piąstki ma nie zaciśnięte nigdy nic nie mówili że może coś być nie tak, to mam nadzieję że jest ok, za Kosiunię zaciskam
A karmienie piersią jest trudne naprawdę, ja ryczałam i ciągle miałam wrażenie że zaraz zwariuje z bólu, dziwnego uczucia, nie było to miłe, po dwóch miesiącach mogę strwierdzić że teraz jest ok, nie czuję już dyskomfortu podczas karmieniaLeoś jak narazie przybiera ładnie to lecimy na samym cycku w sobotę miał 4200 to przez dwa miesiące przybrał prawie dwa kilo i to podczas 2 tygodniowej choroby, chyba jest nieźle, co będzie dalej czas pokaże
Kobietki na finiszu jak samopoczucie? Ponawiam odpoczywajcie ile możecie, potem można już zapomnieć o odpoczynku hihiMalenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oo SMoku, odezwałaś sie! mała się wygrzeje, to będzie dobrze.. super, ze u Ciebie wszystko się goi
mój Patryk tez się wygina w łuk i nawet dziś z leżenia na brzuchu przewrócił się na bok i plecy..ale nie zaciska rączek
nie wiem co się dziś dzieje.. no od 4 rano mały dopiero teraz usnął nieco mocniej.. ale i tak widzę grymas na twarzy.. wcześniej musiałam go nosić, bo się wyginał, popłakiwał, odbijało mu się, czasem ulało..już go 3 razy przebrałam.. o co kaman? wyjęlam już chustę i nawyżej będę go wiązac.. -
nick nieaktualny
-
Malenw: może powinna cię spytac o pomiar sutka
, moje są male ale pewnie są i mniejsze wiec kupie m
Ja mam butle avent i Browna, którego koleżanką radziła, o medeli tez wiele dobrego slyszalam. Zaraz będę pracować drugi rzut, a może z tym wyginaniem się to kwestia nerwów, na sr położna mówiła, ze dzieci tak robią jak są zestresowane i maja za dużo bodźców..