Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam sie
nwidze ze reszta maluszkow sie nie spieszy
a wy o jedzeniu... tez bym cos dobrego zjadła...
beszka ma racje u nas tez wszystkie brzuszkowe sensacje zaczely znikac okolo 3 mz
teraz mam nadzieje bedzie tak samo...
zdrowka dziewczyny oficjalnie juz wiosna wiec sezon grypowy chyba nas opuszczac bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:13
-
konwi czytalam co pisałas
u mnie kazda z dziewczynek i mały tez tak ma
Michał chyba troche mniej niz dziewczynki
do 3mz były wzdecia i wcale nie mialy zwiazku z tym co jem
poprostu niewyksztalcony układ pokarmowy
jak placze i sie spina a widze ze zmeczony to spi na brzuszku i pomaga...
poza tym zadne specyfiki raczej cudow nie zdzialaja trzeba przeczekac i tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:47
-
Ari ja od kaszlu tak mialam. To moga byc wiezadla, podskakuje ci macica przy kaszlu i one nie wyrabiaja z amortyzacja
u mmiento bylo czuc jak zakwasy kolo pachwiny...
Zgredka ja juz mam liste sprawunkow na swoje l4taka na 50 pozycji@ jak nie wiecej wiec mam czym zajac swoj pracoholizm
moze tez zrob liste
Wlasnie wrocilam z angielskiego a tu paczka z Geminisol fizjologiczna, octenisept, emolium i wkladki laktacyjne
plus gratis probki... Kremu na zmarszczki 40+... Kuzwa ja 30ki nadal nie mam! Tez mi gratisy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:58
-
Hej kochane. Nie dam rady Was poczytać. Cały dzien mecze sie z temperatura ale nie jadę do szpitala bo utrzymuje sie w granicach 37,7 - 37,9... Jestem mega wykończona bo nie spałam cała noc a i na dniu ńie udało mi sie zdrzemnac przez ta goroczke... Matko, mam nadzieje, ze jutro poczuje sie lepiej....
Miłego wieczoru kochane... -
Nieukowa: zapodaj cosz tej listy jutro wybiera się do pracy zl4. Byłam na sr na porodzie SN. Jedna z pań poruszyła temat wyprozniania się po cięciu krocza,ze u nas położna mówiła ze na Małysza a nie inaczej,a w jakiejś innej sr mówili ze tylko nie na Małysza. Rodzące mają doświadczenia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe prosze bardzo:
-zrobic album foto zdjec usg
-narysowac w wektorach decory scienne do pokoiku
-porzadek w szafach
-wywolac i wkleic zdjecia z podrozy zmostatnich 2 lat
-isc do kosmetyczki
-skompletowac wyprawke
-codzienny basen albo spacer
-posadzic pomidory i papryke
-wybrac plyty kamienne na trawnik
-znalezc dorodny i tani klon palmowy
-przeczytac ksiazki: ... (i tu lista)
-wybrac farby i mebelki do pokoiku
-napisac prace zaliczeniowa
-sciagnac na dysk bajki odpowiednie dla malego dziecka
-skomponowac liste mp3 z kolysankami
Itd itdzgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam
mój maluszek ma 3,79cm i pieknie bije mu serduszko, troszkę uspokoiła mnie wczorajsza wizyta, ale byłam tak zestresowana, że zasnęłam o 19
jedynie zla jestem na siebie, bo zapomniałam recepty na luteinę, zabraknie mi tabletek na 4 dni do następnej wizyty ;/ eh... znowu tam pojade stac 2 godz w kolejce ;/
jakby któraś miała zbędną luteine dopochwową chętnie odkupię
a oto i mój fasolniewiele widać, ale niby wszyscy wypatrzyli nos
wypatrzcie i Wy coś ładnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 07:18
Pati Belgia, konwalianka, beszka, Krokodylica, LaRa, Nieukowa, Malenq, Misi@, PsotkaKotka, justta lubią tę wiadomość
-
Witam się z łóżka..
Blondik gratulacje, wszystko jak widzisz jest ok, to zupełnie inna ciąża, więc oddalaj źle myśli i zbędny stres..
Nieukowa: dzięki,co mi przypominało, ze powinna pouczyc się na podplomowke, bo potem nie będzie czasu...
Dziś jade do roboty oddać zwolnienie, a potem pojade do centrum do wielkiego sklepu z kosmetykami i higienicznymi akcesoriami dla mnie i małej.
U mnie w szpitalu żądają majtek siateczkowych na inne ponoć ordynator się złości, a ja nie wiem jakie zamowilam (są u mamy), wiec na wszelki wypadek kupieKrokodylica lubi tę wiadomość