Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno do 3 miesięcy po porodzie nie mozna farbować ani trwalej
jest to niby czas kiedy hormony sie stabilizują a wtedy kolor moze ńie wyjsć taki jak zaplanowany a nawet włosy moga wypaść.
Mi przed ciaza dosyć wypadały, a teraz praktycznie nic...Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara ma racje jesli chodzi o wlosy po porodzie. Okolo 3 miesiecy hormony dochadza do siebie wiec z wlosow moze wyjac np. zielona kupa:-)
Ja juz wyprysznicowana, wymalowana, wypachniona I gotowa na wizyte u gina I podejrzenie co tam miedzy nozkami dynda albo nie dyndajedziemy z Marcelem. Jest tak podekscytowany, ze odkad malz odebral go ze szkoly cigle pyta jak dlugo jeszcze musimy czekac
Trzymajcie kciukiLaRa, Malenq, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Z drzemki wzbudził mnie tel od policjanta, który pytał o tego oszusta, ze ponoć wyludzil kasę od 30 babek głównie w krk ale w innych miastach tez. Mieli mój nr po bilingu, ale z drugiej strony dzięki mnie ze wiedział "policjant" jak się nazywam ile mam lat i gdzie byłam zameldowana... Skoro tel mam zarejestrowany na firmę ojca. Teraz się zastanawiam czy to aby na pewno był policjant...
Ma do mnie ktoś dzwonic, w celu umowienia się ma przesłuchanie ewentualne..
Lecie na ostatnie zajęcia z sr - karmienie piersią -
Uff. No to zakonczylam pewna epoke. Koniec z praca az do nowego roku... Niby chce wpasc jeszcze co jakis czas na ploty, ale czuje sie jakbym stala nad przepascia. Tyyyle czasu wolnego! I kurcze... Wlasnie z cala sila do mnie dotarlo, ze zaraz bedzie ze mna moj synek! Przeciez ja nie jestem gotowa!!! Aaaaa!!!
Jak tam Kroko? BeszKa? Ktoras sie zdecydowala?Krokodylica, Misi@, zgredka lubią tę wiadomość
-
Zgredka! Czyli on Ci nie oddał jeszcze?
Rzeczywiście coś śmierdzi w tej sprawie... Ja bym go (tego policjanta) sprawdziła dzwoniąc z innego tel.
Pati, powodzenia na wizycie i żeby Ci lekarz wypatrzył co tam miedzy nożkami dzidziol ma -
Nieukowa, ja mowilam ze nie rodze
nie mam z kim dzieci zostawic, hehehehe
a tak powaznie, to nasze coreczki cos sie zdecydowac nie moge....ja mam termin na 28.03 (polski lekarz) lub 02.04 - lekarz norweski (inne normy maja), wiec mloda powinna juz tu byc, patrzac na to ile wczesniej urodzilam chloipcow
Zgredka, co za historia z tym facetem
Pstoka, dasz radeja tez sie boje...chyba jeszcze bardziej niz przed 1 porodem
mi filmiki o porodach pomagaja i mysl, ze inne rodzace to samo czuja hehehe
mialam dzis chwilowy przyplyw energii. ogarnelam zabawki w pokoju zabawowym chlopcow, a bralam sie za to od kilku miesicey. pomyslam czesc okienkurze stare, maz odkurzyl. jutro msze umyc lazienki a maz podlogi. nie daje rady ani sama posprzatac domku, ani tez jednego dnia.
teraz czekam na muffiny, az sie ostudza. jeny jaka mam ochote....i makarnon z truskawkami na kolacje robie - a mdli mnie okrutnie przy tym wszystkim -
wiecie co....muffiny upieklam, ostudzone staly na wyspie w kuchni. chlopcy dostali po jednym i mieli pojsc sie kapac. chwile po tym, gdy im nalozylismy po muffinie, przyszla moja kolezanka, by jej cos przetlumaczyc. stalismy z nia i z mezem w korytarzu, a chlopcy byli sami na gorze...wiecie w jakim stanie zastalismy kuchnie po powrocie
masakra. starszak zjadl 3 muffiny a mlodszy 4...ba!!! zeby zjedli. oni z czekoladowych ciastek wydrazyli kawalki bialej czekolady, a reszte zostawili
rozrzucone na stole. na podlodze tez pewnie bylo, bo stojac w korytarzu slyszelismy, jak maly kuchenny odkurzacz wlaczyli
Misi@, Blondik lubią tę wiadomość
-
Beszka, o jaaaaaaaa pitole. Chłopcom chyba smakowało
No co zrobisz? Dzieciom sie jeść chciało, nawet posprzątać chcieli
A na poważnie to chyba niezłe sie zdenerwowałaś - nie dziwie sie
Niech moc bedzie z tobą -
Aaaa bedziemy mieli coreczke
jest duza pannica. Mierzy 15 cm czyli z nozkami okolo 22-25cm
Misi@, LaRa, beszka, Malenq, Biedroneczka83, Arienna, Krokodylica, Yasmin, Nieukowa, justta, konwalianka, zgredka, PsotkaKotka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Aaaa bedziemy mieli coreczke
jest duza pannica. Mierzy 15 cm czyli z nozkami okolo 22-25cm
No to będziesz miała parkę , ale fajnie
Ja też po badniach i znów synuś pokazal swoją męskość
Moja siostrzenica jak się dowiedziała, to płakała pół godziny, nie szło jej uspokoićbardzo liczyła na kuzynkę,bo kuzyna już ma...
teściowa się obraziła,powiedziała, że nie przyjmuje tego do wiadomości i że mam zajść jeszczeraz w ciąże i ma być dziewczynka..ona ma pełno ciuszków dla dziewczynki...
straszne to było. Taki foch..ech szkoda gadać
Teść za to zadowolonyPati Belgia, Malenq, Yasmin, Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Pati, i tutaj gratuluje
niech zdrowo rosnie
LaRa, bardzije nam sie smiac chcialo (czego chlopcom nie moglismy pokazac) no i zal, ze dla nas prawie nic nie zostalo, hihihi
wiesz dzieciaki co chwile cos wymysla...ostatnio Jas obcial sobie wlosy, hehehe tylko spokojPati Belgia, LaRa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Misi@ ty żartujesz nie????? Jak to teściowa nie przyjmuje do wiadomości? Niech sie fucka!!!! Nie dałabym francy spojrzeć na bejbika! Aghrrrrrrr
Co za babsztyl....
Zreszta jak moja sie dowiedziała ze bedzie dziewczynka to tez zawiedziona była, usłyszałam: no, z twojej strony to same dziewczyny sa! Tak jak ja bym coś do tego miała !
Dziwie sie bo ma 3 synów i męża, wnuka i wnuczkę i jeszcze chłopa by chciała! Omg! Baby sa jakies dziwne - serio!!!!!!Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość