Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!!!
Jestsmy z Leo od kilku dni w domu (trochę to potrwa zanim wszystko ogarne, nawet sobie nie potraficie wyobrazic jaki chaos tu panuje!!!).
Jestem przeszczesliwa, że z małym wszystko wporządku (musimy tylko skontrolować słuch bo w pierwszym badaniu wyszły nieprawidlowości). Leo waży już 2880g i mierzy 48 cm:)Przez około miesiąc sciagałam pokarm i mały jest na piersi!Co uważam za duży sukces:)
Pewnie nie będę was w stanie nadrobić:(zaglądnełam na listę i widze że Smok, Tamka i Ewik rozpakowane gratuluje dziewczyny i dużo zdrówka!!!
A to nasz Leo w dniu wypisu ze szpitala:)
[/URL]
Krokodylica, PsotkaKotka, beszka, konwalianka, Yasmin, Pati Belgia, LaRa, justta, Malenq, Biedroneczka83, Nenaaa, zgredka, Misi@, MANIEK lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
och Kroko czas mi tak lecial cale dni spedzałam w szpitalu przy małym i tylko na noc szłam do pokoju. Pierwsze 2 tyg były cięzkie bo mały nie przybierał, nie trawił pokarmu ....A nie miałam internetu zeby wam dac znac co u nas.
Trzymam za was wszystkie kciuki!!!!bede teraz regularnie zagladać!!!
Spadam na zakupy bo mały zasnąłWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:42
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
hejka Lili i Leosiu
witajcie w domu.
Leoś brawo dla Ciebie że sobie tak świetnie radzisz :* Ale masz długie nóżki. Wielki chłop z Ciebie wyrośnie. Może sportowiec
Super Lili że jesteś. PowodzonkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:49
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Lili, Leo
Bardzo sie ciesze, ze u Was wszystko dobrzeLeo sliczny chlopak
Psotka, ja mam obecnie kilka przescieradel, ale po 2 dzieciach. Dla jana mialam dwa, jedno w uzyciu a drugie w praniu lub w suszarce. Dzieci ulewaja na poczatku, wiec trudno pow. Ile Tobie bedzie potrzebnych.Lili83 lubi tę wiadomość
-
Lili, fajnie ze sie odezwalas
Leo silny chłopak widać
zdrowka
Ja wróciłam z wyprawy zakupowej, dokupiłam jedna koszule do karmienia (mam juz 3)ale wiadomo: lepiej jak jest więcej
Płotki i forsycje na ogrodek (zaraz jedziemy na ogrodek, malz bedzie bielil drzewka a mi moze sie uda ze 2 plotki pomalować
Tylko muszę sie cieplutko ubrać bo tylko 9 st jest a nawet nam przez myśl opcja grilla przeszła, ale zrezygńowalismy bo nie wiem ile dam radę wysiedzieć....
Kroko, oj ta Twoja Zuziajeszcze sie nie urodziła a charakterek pokazuje
stawiam , ze po tatusiu
Zgredzia, jak tam wizyta????
Krokodylica, Biedroneczka83, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Hejka kochane
Nenuś wiataj kochana cudny Diego też uskuteczniam tą pozycję noszenia ale Leoś woli się nosić w pozycji pionowej
Konwalianka boskie chłopaczki a malutki jakie piękne usteczka
Lilii w końcu jesteś super że już w domku i że mały Leo super przybiera na mamusinym mleczku oby tak dalej
U nas dzisiaj ważenie i zobaczymy ile nasz przybrał
Kciuki zacisnięte za przyszłe rodzące, może weekend coś przyniesie hihi
Brzuchatki odpoczywajcie, a mamuśki dużo sił
Miłego dnia laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 13:31
Krokodylica, konwalianka, Nenaaa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
A ja do mamy przyjechałam. I tak nie mogę przez tego palca nic zrobic. Małż z Marcelem na basenie a Sebastian z ręka na moim brzuchu próbuje mała obudzić
Dziewczyny co robicie na święta? Jakie macie menu? Pochwalić sie to może sie zainspiruje -
ja robie sałatke po żydowsku
w pierwszy dzien swiat mamy isc do mojej cioci wiec obiad mi odpada, a na sniadanie Zurek, biala kiełbasa, sałatka po zydowsku, wedliny, frankfuterki itp.
a na drugi dzien swiat na obiad beda rolady wolowe, kluski ślaskie i surówka najprawdopodobniej z buraczkówPati Belgia, justta lubią tę wiadomość
-
aaa Lili kochana jestes
brawo dla Leo dzielny chłopak
ogarnijcie sie i teraz jak już wiemy ze u was ok to poczekamy
Kroko a nie mówiłam ze Zuzki sa uparte jak osły
własnie koncze obiadek zakupy udane Zuza już u dziadków bo stwierdziła ze w domu kurz i ona zostaje do jutra u babcia ja mam truskawki i bita smietane na wieczór
Pati Belgia, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
W godzinę pomalowalam az 1 (jeden) plotek a mam ich 12
ale spoko, z czasem je pomaluje
Mam termosik z gorąca herbatka wiec jest ok
Mała podkopuje, bo matka na świeżym powietrzu siedzi
Pati, jak wrócę do domu to Ci napisze przepisPati Belgia, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem co u nas na siweta bedzie...zalezy od tego czy mloda postanowi w koncu wyjs czy nie
i czy bedziemy w szpitalu czy w domku w 5
cos zrobic musze, bo nie mam ochoty isc do tesciow
no i wczoraj meza dziadek cos mowil, ze przyjechalby do nas plus moze moja mama przyjedzie. poziom zaawansowania dan zalezny od mej kaprysnej corki
Lara, rowneiz jestem ciekawa tej salatki po zydowsku...czekam wiec na przepisPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Jestem: szyjka sie wydluzyla do 32 mm czyli nie jest zle powiedzial lekarz i spokojnie moge sie poruszac, bez szalenstw oczywiscie..
pojechalismy potem do galerii na male zakupy, a teraz od ponad 2h probuje zasnac, bo oczy sie kleja, glowa ciezka, ale bardzo slabo mi idzie, bo calt czas ktos halasuje i mam ochote zabijacPati Belgia, beszka, LaRa, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Hej hej
nadal cisza? Kroko, Beszka?
Kroko ja nie popedzam tylko sytuacje sprawdzam
Dzisiaj nam mala dala czadu od 1 do 4 nie spala mąż juz widziałam nad łóżeczkiem usypial ;)ale jak już usnela to spala prawie do 8
Wiecie co dzieci faktycznie odgłos suszarki uspokaja i usypia a myślałam że to bujda!
Ja świat w ogóle nie czuje nie licząc dekoracji zawieszonej przez moją mamę na łóżeczku
Nadal was nie nadrobilam i poddaje się ale trzymam za wszystkie.z Was kciuki:)Krokodylica lubi tę wiadomość