Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoku nadal sie turlam.
Misia powodzenia na egzaminie.
Pati wspolczuje Ci tego palca, brr.
Mi maz musial znowu kaske ogolic, bo odroslo zanim Zuzka postanowila wyjsc. :]
Teraz leze, krzyze mnie bola, szyjka mnie kuje, samopoczucie (fizyczne) raczej do d*py. :]Misi@, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za odp.
widziecie..trzecia caiza, ale zawsze czyms zaskoczyc moze
wlasnie wspominalam na tym poprzednim usg i lek.stwierdzila, ze ilosc wod ok, wiec mam nadz.ze to sluz...a jak wody, to akcja powinna sie rozkrecic niebawem
Kroko, mnie teraz tez wszystko zaczelo bolec...a do tego czuje sie jakbym goraczke miala i ogolna niemoc....ehhhh
ja Kaska golilam na poprzednia wizyte u ginka, teraz troche wlosow odroslo, ale ogole dopiero jak wlasciwa akcja sie zacznieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
U mnie w piekarniku dopieka się chlebek z oliwkami na zakwasie, mały facecik szaleje w brzuchu, a duży w naszej przyszłej sypialniJutro będzie prowadzić kable, przesuwać gniazdka, kartongips zakładać i do połowy kwietnia pokój ma być gotowy do przenosin
A potem nasza była sypialnia transformuje w pokój niemowlaczkowy
NARESZCIE się ruszyło! Pół dnia w sketchupie przesuwałam meble
Widzę że pogłowie na forum nie zmienione...
Powiem wam w ramach motywacji, że istnieje scenariusz, że za tydzień będą w trybie ratunkowym rozpakowywać pierwszą CZERWCÓWKĘ ;/ Maluszek ma hipotrofię i jest jakiś problem z przepływami... Kibicujemy kobitce żeby jednak udało się wytwać z maluszkiem choćby do 32tc... masakra.Misi@, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ja IDE w kime, oczywiście byłam dziś dla mojego okropna, ale nie przyznam się (nie ma do czego, on wie, ze to moja wina), będę szła w zaparte o!
Jutro muszę jakieś wskazowki do szukania zająca wymyślić. Nieukowa kojarzysz szukanie zajączka, w Wielkopolsce się szuka..Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Ja nigdy nie dostawalam prezentow na wielkanoc, dla mnie zajac to nowosc. W Niemczech (tu gdzie mieszkam) dzieci tez szukaja niespodzianek.
BESZKO mozesz mi napisac co to za urzadzenie do zasypiania???
NIEUKOWA - to znaczy ze jej dziecko jest za malutkie czy jak?
LILI - fajnie ze sie odezwalas -
NIEUKOWA - wlasnie przeczytalam twoj komentarz na czerwcowkach o skurczu lydki.
Ja tez sobie pomyslalam, ze jak skurcz macicy podobnie boli to to bedzie masakra.
Moja mama opowiadala mi ze caly porod przeszla w miare spokojnie, tzn. bolalo ale dala rade. Natomiast najgorsze bylo to ze podczas zabiegow po porodzie, kiedy lezala z nogami na samolocie, zlapal ja skurcz w lydki. Mowi, ze to bylo najgosze bo bol bezsensowny i do tego ni emozna nic zrobic. Lekarz sie smial ze przy porodzie nei krzyczala tylko dopiero po.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Hej kochane, przepraszam, że was zaniedbuję ale mały, mimo, że bardzo grzeczny, tp jednak jest mocno absorbujący, do tego mamy problem z niewielkim przyrostem masy i żółtaczkę, na razie na szczęście bez hospitalizacji ale w szpitalu jesteśmy codziennie... Chyba nigdy się od niego nie odczepię
Pępuszek zaczął nam się troszkę babrać i tak co chwilę coś...
Teraz siedzę z laktatorem przy cycku bo cały czas walczę o karmienie piersią ale nie wiem czy mi się coś bardziej rozkręci, coś tam mam ale muszę i tak solidnie dokarmiać sztucznym mlekiem
Ehh,i tak to jest - marzył mi się poród naturalny, była cesarka, chciałam karmić piersią - to jest słabo. No ale mały zdrowy, kochany, śliczny i to najważniejsze
Kroko, a Ty co? Na co czekasz?LaRa, Pati Belgia, Nenaaa, Blondik, Malenq, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Tamus, fajnie ze sie odezwalas
mam nadzieje ze wszystko sie wkrotce pouklada i bedzie wporzadku i z karmieniem i z Kajtkiem
w razie mozliwosci odzywaj sie czesciej
zdrówkaTamka lubi tę wiadomość
-
Tamka swietnie ze masz Kajtka przy sobie, te niedogodnosci szybko mina... Zdrowka dla maluszka i oby sie laktacja rozkrecila!
Ja dzis mam malo weekendowy dzien. Po sniadaniu pisze prace zaliczeniowa na studia, jako ze na takich warunkach jestem zwolniona z zajec. Nie chce mi sie...Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredka u mnie zawsze szukalo sie koszyczka, ktory zostawil gdzies zajaczek
a tow garazu, a to pod krzaczkiem w ogrodzie...zabawa przednia
Milej niedzieli
Maz chce dzis kupic wozek z tej okazji wyjde godzine wczesniej z zajec
Kurcze mialam takie koszmary, ze jakis mezczyzna chcial wyrzucic mojego tate przez balkon, chyba namowie meza, ze po zakupach podjedziemy do rodzicow, rozbil mnie ten sen:/
Buziaki i dzieki za kciuki, powtorze sobie jeszcze i biegne zaliczac!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej gangstereczki...
Jeju ale kiepska noc mam za sobą... Normalnie piach w oczach... Palec boli jak cholewka...
Tamka super, ze sie odezwalam. Trzymam kciuki za karmienie piersią i żeby małemu szybko żółtaczka przeszła.
Kroko i jak sie czujesz? Rozkręciła sie coś?
Zgredka u nas tez sie szuka niespodzianek. Ja pochować w ogrodzie, oby tylko pogoda dopisała...
Miłej niedzieli kochaneTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Misia jaki wózek wybraliście? My juz kupiliśmy. Miałam rozpakować i zdjęcia porobić ale szkoda mi bo potem nie dam razy sportowemu schować wiec czekam z tym rozpakowywaniem coby kurzu nie zbierał
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie kochane, czytam wszystko, ale teraz ciężko mi coś odpisać..
tęskno mi za brzuszkiem, ale jak sobie pomyślę, że mam za sobą już 6 tygodni a jeszcze tylko 10mcy hardcoru, to wolę już to:)
u nas ciągle problem z ulewaniem..mam dość, daję małemu syrop, ale niewiele daje..zresztą podaje się go 10min po posiłku, a co z tego, jak on do tej pory już przynajmniej raz zwróci mleko.. we wtorek do lekarza się wybieram i niech coś poleci, bo ja nie mam sił..
do tego zakatarzony, katarek chodzi non-stop.. zapodajcie dziewczyny link do tego aspiratora elektrycznego, bo po tym jak tej nocy odkurzacz stał mi w sypialnie to chyba zakupię.. i jeszcze proszę o polecenie termometru..
Tymek jutro jedzie na święta do dziadków, przyjedzie z nimi na chrzciny brata..
Krokuś, śpisz?
Pati chyba nie napisałam, śliczne ciuszki zakupiłaśKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Konwalianka kochana strasznie Ci współczuje z tym ulewaniem. Wiem jak to jest bo Marcel miał ostry refluks i wiele rzeczy próbowaliśmy zrobic ale nic nie skutkowało. Tyle, ze on nie ulewal tylko wymiotował fontannami wiec po 3 miesiącu takiej mordegi pediatra przepisała mleko z apteki Novolac ar i kazała przestać karmić piersią. Dopiero wtedy Marcel zaczął przybierać na wadze, nie płakał ciagle i normalnie spał. Co do Kataru to współczuje bo musi to być dla Was bardzo męczące. Zdrowia Wam życze i trzymam kciuki:-) buziaczki dla chlopaczkow.
konwalianka lubi tę wiadomość