Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:
Kroko, a Ty co? Na co czekasz?
A to pytanie do Zuzanny, nie do mnie.
Powodzenia Tamka z laktacja i z pozbyciem sie zoltaczki.
Misia - lubie za zakupy, koniecznie pochwal sie wozidlem!
A moje wozidlo zarasta kurzem. :] Lozeczko ubrane tez. :]
Pati palec Cie niestety poboli jeszcze troche. Jakies 2 lata temu tez tak perfidnie sobie palca zalatwilam, troche trwalo nim sie zagoil, a blizna solidna jest do teraz. A - poki rana byla swieza codziennie przy zmianie opatrunku polewalam woda utleniona a jak juz bylo lepiej to psikalam octeniseptem - polecam.
U mnie standardowo, jakies bole sa, ale nic z tego nie wynika. Chociaz maz wczoraj jak mnie golil to stwierdzil ze porod jest blisko, bo szparka mi sie powieksza i ze to widac, ale dokladnie o co mu chodzilo to nie wiem.
Konwalia tak, spalam.
Dzis wyjatkowo dlugo. Nie mam sily na nic. 
Jussta wlasnie - i jak sie sprawdza ten aspirator na baterie? Bo ja odkurzacza codziennie z poddasza targac nie bede...
Blondik ja przed ciaza mialam okropne migreny a teraz dzieki Bogu spokoj - przynajmniej z tym. Probowalas smarowac skronie amolem?
Ja dzisiaj mam jechac na obiad do tesciow, z jednej strony fajnie bo nie musze gotowac a z drugiej najchetniej zostala bym w lozku!
Powoli szykuje sie psychicznie na pobyt w szpitalu jednak... Brrr.
Tamka lubi tę wiadomość
-
Mój Marcel mnie zaskoczył. Tak bardzo sie cieszy, ze bedzie miał siostrzyczkę, ze wziął swojego ulubionego pluszaka, zapakował w kolorowy papier, do tego napisał list i powiedział, ze to dla Roxanki:-)
Krokodylica, LaRa, Nieukowa, MANIEK, PsotkaKotka, Biedroneczka83, Lili83, Misi@, Blondik lubią tę wiadomość
-
Kroksie: ja prawdopodobnie na weekend majowy będę w szpitalu, wiec łącze się z Toba w bólu..
Zajączek znaleziony: kupilismy gre farmer i właśnie skonczylismy grać.
Będę teraz chwilke wypoczywać, zostało mi ostatnie prasowanie
Ile mniej więcej kosztuje gbs?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 11:25
-
Witam i ja jeszcze Was nie nadrobiłam od czwartku...i dziś zamierzam to zrobić:0
Pati gratki, wspanianle że Marcel się cieszy z siostrzyczki:)
Ja zaraz z mężem lece na lody:) i jakieś ciuszki powoli zaczniemy kupować albo chociaż pooglądam:)
Odezwę się wieczorem już na bieżąco. Tymczasem miłej niedzieli.
Pati Belgia, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek

-
ja zajadam sie mango i pije capuccino

galaretke owocowa z brzoskwiniami tez juz zrobiłam, na powitanie mamci
u mnie fajna pogoda, chcialabym wyjsc na ogrodek, ale bije sie z myslami... tak pomalutku, pomalutku....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 12:13
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Kroko właśnie sie tez nad tym zastanawiam ale staram sie ciagle z nim rozmawiać o tym, ze jak Roxane sie urodzi to będę musiała ciagle sie nią opiekować, ze bedzie często płakała i ze będę musiała sie nia opiekowała. Narazie mówi, ze rozumie ale zobaczymy jak to bedzie w praniu:-)Krokodylica wrote:Pati hehe wiesz ze dokladnie ta sama posciel mi sie najbardziej spodobala?

A Twoj Marcel slodziak, ciekawe czy jak mala sie urodzi to dalej tak bedzie czy wlaczy mu sie zazdrosc?
Maniek, tez bym zjadla lodow.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie laski
Ja wietrze Bozene a mąż obiad robi 
Dziewczyny która niania jest najlepsza?
Powoli opanowuje sytuacje domowa
kąpiel jednak nie była taka straszna jak się wydawało
tylko pępka boje się dotykać spijam octeniseptem i delikatnie osuszam.
Tamka.zycze Powodzenia moja mała tez żółtaczke miała i niestety pod lampami musiała leżeć oby wam poszło sprawniej.
Kroko kciukam za święta w domu!
I reszcie tez powodzonka i miłej niedzieli życzymy
Pati Belgia, Malenq, beszka, Krokodylica, Misi@, Tamka, Blondik, MANIEK lubią tę wiadomość
-
O kurcze PATI z tymi wymiotami u Marcela to mieliscie niezle przejscia. Czytalam wlasnie o tym w skaizce ze moga takie az fontanny byc.
BLONDIK – a nic ci na ta glowe nei pomaga? Bralas paracetamol?
PATI – wczoraj taka kolyske uzywana wypatrzyl moj maz w ogloszeniach za 35 euro! Tylko nie ma kolek i to mnie troche powstrzymuje przed kupnem. Teraz mamy taki kosz na kolkach, fajny bo mobilny ale sie nie buja
A mnie boli w prawej pachwinie okropnie. To juz nei pierwszy raz ale teraz tak ze ledwo chodze
. Nie wiem czy tam cos naciagniete jest czy moze maly na cos glowka uciska? Do tego mam bardzo obolalae stopy w tym prawa piete (nie wiem czemu a tajemniczosci dodaje temu fakt ze mojego meza tez wlasnie prawa pieta boli)
Wczoraj bylismy ogladac dzialki i domek. Nie mam pojecia w co zainwestowac.
- Mamy moze okazje kupic polowe blizniaka w ladnej okolicy w miescie, spory, ladny ogrod, z tylu za to pole i las, spokojne osiedle. Tanio.
- Dzialka w nowej ladnej dzielnicy, blisko do sklepow i komunikacji miejskiej, sporo nowych rodzin z dziecmi, ladny widok z okna na miasto (bo na wzgorzu lezy). Ale drogo jak cholera i male dzialeczki (500m2).
- Dzialka 30km za naszym miastem, „na wsi“, w pieknej okolicy, lasy, skaly, park narodowy. No poprostu idylla . Dzialka trzy razy tansza niz ta w miescie. Ale wada oczywiscie jest to ze trzeba dojezdzac codziennie do pracy i dzieci do szkoly, ewentualnei dodatkowe zajecia wozic…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 13:21
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Smku: tylko z octa nie przesądzają, baba na sr mówiła ze jak zdrowy to raz psiutnac,bo można przesadzic i się zaslimaczy..
Ja wypchnelam ich na spacer i trochę ogarnęłam. Ostatnie prasowanko,duże rzeczy do wora i próżnia. Teraz się rozlozylam nad kanapka i herbatą. Dzieciak się kręci. Będę słuchać radia i czytać dzieci z bullerbyn..
Cos chciałam spytac. ...
AAA macie jakieś pomysły na balkon.. Jest duży, taki długi, chce w stylu skandynawskim, zamierzam ukraść ze śmietnika (choć w sumie to chyba nie kradzież) takie skrzynie na warzywa i je na biało pomalować, zrobić kwietniki do tego ławkę kupić lub jakieś krzesła ratanowe czy cos, stoliczek i rośliny w donicach, ale jakie?
Jakieś pomysły?
Gdzie Beszka?
Edit: Kotka- ja nie lubię bliźniaków, jakoś tak malo intymnie.. Za miastem to może być dobra opcja,jak się przyzwyczaić do jeżdżenia, zależy też jakie są korki ile to zajmuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 13:36
-
ZGREDZIA - ktos tu sie znal na kwiatkach. Glupio ale zapomnialam ktora nam tutaj z was doradzala w sprawie ogrodka.
A z ktorej strony masz balkon? Ja ma poludniowo zachodni. Z tad sobie roslinki dobieralam: http://www.zielonyogrodek.pl/kwiaty-balkonowe-swiatlolubne-na-balkon-poludniowy-i-zachodni
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]