Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:
Kroko, a Ty co? Na co czekasz?
A to pytanie do Zuzanny, nie do mnie.
Powodzenia Tamka z laktacja i z pozbyciem sie zoltaczki.
Misia - lubie za zakupy, koniecznie pochwal sie wozidlem!
A moje wozidlo zarasta kurzem. :] Lozeczko ubrane tez. :]
Pati palec Cie niestety poboli jeszcze troche. Jakies 2 lata temu tez tak perfidnie sobie palca zalatwilam, troche trwalo nim sie zagoil, a blizna solidna jest do teraz. A - poki rana byla swieza codziennie przy zmianie opatrunku polewalam woda utleniona a jak juz bylo lepiej to psikalam octeniseptem - polecam.
U mnie standardowo, jakies bole sa, ale nic z tego nie wynika. Chociaz maz wczoraj jak mnie golil to stwierdzil ze porod jest blisko, bo szparka mi sie powieksza i ze to widac, ale dokladnie o co mu chodzilo to nie wiem.
Konwalia tak, spalam.Dzis wyjatkowo dlugo. Nie mam sily na nic.
Jussta wlasnie - i jak sie sprawdza ten aspirator na baterie? Bo ja odkurzacza codziennie z poddasza targac nie bede...
Blondik ja przed ciaza mialam okropne migreny a teraz dzieki Bogu spokoj - przynajmniej z tym. Probowalas smarowac skronie amolem?
Ja dzisiaj mam jechac na obiad do tesciow, z jednej strony fajnie bo nie musze gotowac a z drugiej najchetniej zostala bym w lozku!
Powoli szykuje sie psychicznie na pobyt w szpitalu jednak... Brrr.Tamka lubi tę wiadomość
-
Mój Marcel mnie zaskoczył. Tak bardzo sie cieszy, ze bedzie miał siostrzyczkę, ze wziął swojego ulubionego pluszaka, zapakował w kolorowy papier, do tego napisał list i powiedział, ze to dla Roxanki:-)
Krokodylica, LaRa, Nieukowa, MANIEK, PsotkaKotka, Biedroneczka83, Lili83, Misi@, Blondik lubią tę wiadomość
-
Kroksie: ja prawdopodobnie na weekend majowy będę w szpitalu, wiec łącze się z Toba w bólu..
Zajączek znaleziony: kupilismy gre farmer i właśnie skonczylismy grać.
Będę teraz chwilke wypoczywać, zostało mi ostatnie prasowanie
Ile mniej więcej kosztuje gbs?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 11:25
-
Witam i ja jeszcze Was nie nadrobiłam od czwartku...i dziś zamierzam to zrobić:0
Pati gratki, wspanianle że Marcel się cieszy z siostrzyczki:)
Ja zaraz z mężem lece na lody:) i jakieś ciuszki powoli zaczniemy kupować albo chociaż pooglądam:)
Odezwę się wieczorem już na bieżąco. Tymczasem miłej niedzieli.Pati Belgia, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
ja zajadam sie mango i pije capuccino
galaretke owocowa z brzoskwiniami tez juz zrobiłam, na powitanie mamci
u mnie fajna pogoda, chcialabym wyjsc na ogrodek, ale bije sie z myslami... tak pomalutku, pomalutku....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 12:13
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Pati hehe wiesz ze dokladnie ta sama posciel mi sie najbardziej spodobala?
A Twoj Marcel slodziak, ciekawe czy jak mala sie urodzi to dalej tak bedzie czy wlaczy mu sie zazdrosc?
Maniek, tez bym zjadla lodow.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie laski
Ja wietrze Bozene a mąż obiad robi
Dziewczyny która niania jest najlepsza?
Powoli opanowuje sytuacje domowakąpiel jednak nie była taka straszna jak się wydawało
tylko pępka boje się dotykać spijam octeniseptem i delikatnie osuszam.
Tamka.zycze Powodzenia moja mała tez żółtaczke miała i niestety pod lampami musiała leżeć oby wam poszło sprawniej.
Kroko kciukam za święta w domu!
I reszcie tez powodzonka i miłej niedzieli życzymyPati Belgia, Malenq, beszka, Krokodylica, Misi@, Tamka, Blondik, MANIEK lubią tę wiadomość
-
O kurcze PATI z tymi wymiotami u Marcela to mieliscie niezle przejscia. Czytalam wlasnie o tym w skaizce ze moga takie az fontanny byc.
BLONDIK – a nic ci na ta glowe nei pomaga? Bralas paracetamol?
PATI – wczoraj taka kolyske uzywana wypatrzyl moj maz w ogloszeniach za 35 euro! Tylko nie ma kolek i to mnie troche powstrzymuje przed kupnem. Teraz mamy taki kosz na kolkach, fajny bo mobilny ale sie nie buja
A mnie boli w prawej pachwinie okropnie. To juz nei pierwszy raz ale teraz tak ze ledwo chodze. Nie wiem czy tam cos naciagniete jest czy moze maly na cos glowka uciska? Do tego mam bardzo obolalae stopy w tym prawa piete (nie wiem czemu a tajemniczosci dodaje temu fakt ze mojego meza tez wlasnie prawa pieta boli)
Wczoraj bylismy ogladac dzialki i domek. Nie mam pojecia w co zainwestowac.
- Mamy moze okazje kupic polowe blizniaka w ladnej okolicy w miescie, spory, ladny ogrod, z tylu za to pole i las, spokojne osiedle. Tanio.
- Dzialka w nowej ladnej dzielnicy, blisko do sklepow i komunikacji miejskiej, sporo nowych rodzin z dziecmi, ladny widok z okna na miasto (bo na wzgorzu lezy). Ale drogo jak cholera i male dzialeczki (500m2).
- Dzialka 30km za naszym miastem, „na wsi“, w pieknej okolicy, lasy, skaly, park narodowy. No poprostu idylla . Dzialka trzy razy tansza niz ta w miescie. Ale wada oczywiscie jest to ze trzeba dojezdzac codziennie do pracy i dzieci do szkoly, ewentualnei dodatkowe zajecia wozic…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 13:21
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Smku: tylko z octa nie przesądzają, baba na sr mówiła ze jak zdrowy to raz psiutnac,bo można przesadzic i się zaslimaczy..
Ja wypchnelam ich na spacer i trochę ogarnęłam. Ostatnie prasowanko,duże rzeczy do wora i próżnia. Teraz się rozlozylam nad kanapka i herbatą. Dzieciak się kręci. Będę słuchać radia i czytać dzieci z bullerbyn..
Cos chciałam spytac. ...
AAA macie jakieś pomysły na balkon.. Jest duży, taki długi, chce w stylu skandynawskim, zamierzam ukraść ze śmietnika (choć w sumie to chyba nie kradzież) takie skrzynie na warzywa i je na biało pomalować, zrobić kwietniki do tego ławkę kupić lub jakieś krzesła ratanowe czy cos, stoliczek i rośliny w donicach, ale jakie?
Jakieś pomysły?
Gdzie Beszka?
Edit: Kotka- ja nie lubię bliźniaków, jakoś tak malo intymnie.. Za miastem to może być dobra opcja,jak się przyzwyczaić do jeżdżenia, zależy też jakie są korki ile to zajmuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 13:36
-
ZGREDZIA - ktos tu sie znal na kwiatkach. Glupio ale zapomnialam ktora nam tutaj z was doradzala w sprawie ogrodka.
A z ktorej strony masz balkon? Ja ma poludniowo zachodni. Z tad sobie roslinki dobieralam: http://www.zielonyogrodek.pl/kwiaty-balkonowe-swiatlolubne-na-balkon-poludniowy-i-zachodni