Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Pati wspolczuje, mam nadzxieje, ze palec szybciej sie zagoi niz prognozujesz!
Lili gratuluje synka
Smoczku moja siostra na neurologi miala, ze dzieci przy tym szumie zasypiaja bo jest to dla nich uciazliwe...swego syna wczesniej tez tak uspiala...szkoda, bo ja mam juz szummisia a teraz mam watpliwosci
Lara no to mala Ci pewnie dopinguje
Ja ide dzis do kosciola, jutro egzamin, na ktory srednio umiem...a jakosnie mam weny przez migrene, kt. Mnie meczy drugi dzienw sumie szkoda bo to jest nawet ciekawe bo o kryzysach i stresie dzieci i mlodziezy...
Trzymajcie kciuki jutro za mnie ;p
Zmykam...papaLili83 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny tu macie przepis na salatke po żydowsku
http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/salatki/salatka_po_zydowsku
ale jadlam ostatnio z dodatkiem ogórka konserwowego
u mnie proporcje sa takie:
np. 8 srednich ziemniaków
8 jajek
3 srednie cebule
majonez
pietruszka - natka
sól
pieprz
SmacznegoPati Belgia, beszka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Lara, dziekuje za przepis...
Misi@, my nie may szumisia, ale maz kupil swojej mamie urzadzenie ulatwiajace zasypianie (tesciowa od kilku lat cierpi na bezsennosc). to cos podobnego do szumisia, tyle ze jest okroagle, podlacza sie do pradu i stoi sobie na nocnym stoliku. pozyczylismy od tesciowej i powiem Ci, ze wszyscy spalismy jak zabici: ja, maz i Leo, kotry do nas przychodzi co noc. minus taki, ze rano ciezko sie obudzic. chcemy na malej sprawdzic czy bedzie ja uspakajalo, o ile zajdzie taka potrzeba.
ja osobiscie czytalam, ze dzwiek suszarki, okapu, szczoteczki ele. itp. przypominaja dziecku o zyciu plodowym i sie wtedy uspakaja. ponoc dzweki, kotre slyszy w brzuchu sa zagluszone.
wiecie co...od jakiegos czasu mam co chwile mokra bielizne. sadzilam, ze to wydzielina, ale dzis musialam 2 razy zmienic majtki. najgorzej jak leze i wstane lub usiade. nie wiem czy to wody mi sie tak wolniutko sacza czy taka wydzielina moze byc na koneic ciazy (bo wszedzie o gestej pisza, a nie o rzadkiej). mialam usg 1,5 tyg. temu i lek.pow.,ze ilosc wod prawidlowa.Misi@, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
leze i pachnę
po kapieli
z odżywka na włosach (czeka mnie jeszcze jedno wejście pod prysznic dzisiaj)
Spojenie i krzyż daje o sobie znac, wiec jutro dzien lezenia ( tylko rano do kościoła, pózniej spacer z psem)
Czekam na Małych Gigantów i czas spać
Pamiętajcie ze śpimy dzis krócej(nie wiem kto to wymyślił, dla mnie bez sensu)
Misi@, Pati Belgia, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeszka wrote:Lara, dziekuje za przepis...
Misi@, my nie may szumisia, ale maz kupil swojej mamie urzadzenie ulatwiajace zasypianie (tesciowa od kilku lat cierpi na bezsennosc). to cos podobnego do szumisia, tyle ze jest okroagle, podlacza sie do pradu i stoi sobie na nocnym stoliku. pozyczylismy od tesciowej i powiem Ci, ze wszyscy spalismy jak zabici: ja, maz i Leo, kotry do nas przychodzi co noc. minus taki, ze rano ciezko sie obudzic. chcemy na malej sprawdzic czy bedzie ja uspakajalo, o ile zajdzie taka potrzeba.
ja osobiscie czytalam, ze dzwiek suszarki, okapu, szczoteczki ele. itp. przypominaja dziecku o zyciu plodowym i sie wtedy uspakaja. ponoc dzweki, kotre slyszy w brzuchu sa zagluszone.
.
No wlasnie tez slyszalam o tym co piszesz, zreszta Jasiek zasypial porzy odkurzaczu lub suszarce, ale pozniej siostra miala na wykladzie, ze te szumy tak mecza uklad nerwowy, ze maly czlowiek zasypia z wyczerpania....no coz sama mam szumisia i nie wykluczam jego uzycia...
Mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze i to nic groznego...a podobno w aptekach sa jakies podpaski, ktore sprawdzaja czy sa to wody plodowe, wowczas zmienia barwe, ale tylko o tym slyszalam, nie wiem jak sie to nazywa...
Kurcze musze cos zjes, a nie wiem co, jak pomysle o serze czy czymkolwiek co mam w lodowce mdli mnie...sparze sobie chyba parowke, moze synka to zadowoli...
Lara salatka po zydowsku brzmi calkiem smacznie