Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Dzięki Pati, teraz będę się bala mniej ;p
-
Uff wyjszlam z lazienki. Wszystkie zabiegi zajely mi chyba z godzine conajmniej:
- kapiel w wannie (z zapalonym zapachowym domkiem z "olejkiem porodowym"
- masaz krocza
- masaz piersi
- masaz brzucha
Strasznie dlugo to zajmuje ale mam zamiar powtarzac ten rytual az do porodu, ewentualnei bede kapiel opuszczac i sam prysznic.
Rety ale ten masaz krocza jest nieprzyjemny. Zwalszcza jak sobei wyobrazam ze tam ma mi przejsc cos o wiele wiekszego. Tak sobie naciagam w rozne strony ale tez nei wiem czy to co trzeba.
-
Ja wlasnie jem z Marcelem sniadanko. Zaraz zrobie sok z marchwi, jablka I pomaranczy I biore sie za obiadek. Dzis zupka z kapusty kiszonej a na drugie roladki z poersi z kurczaka z szynka, porem I sere, do tego ryz na parze I brokuly na parze
-
Pati Belgia wrote:Lara a co sie stolo, ze obolala jestes?
chyba od lezenia.... ale nie daje rady juz za duzo robic wiec leze... obracam sie na lewo, prawo, prosto a i tak boli ;/
ale małż mi obiecał ze juz niedługo -
LaRa wrote:biodro mnie boli
chyba od lezenia.... ale nie daje rady juz za duzo robic wiec leze... obracam sie na lewo, prawo, prosto a i tak boli ;/
ale małż mi obiecał ze juz niedługo
A ja mam juz nici ze sprzątania. Uderzylam paznokciem o błąd i złamał mi sie do połowy paznokcia. Czytajcie : do mięsa... Pół godziny wyłam... Ból cholerny... Dalej pulsuje i boli... -
O jej Pati, wspolczuje, okropne
Ja kiedys przytrzasnelam palca drzwiami od auta (cztaj, moj maz mi w tym pomogl). Schodzil kurde pol roku.
A obiadek twoj pysznie brzmi. Ze ci sie chce tyle robic. Dwa dania!
Mam pytanie do was. Jak czesto zmienia sie przescieradelko w lozeczku? Bo ja mam dostawke i ten wozek wikilinowy na kolkach. Musze kupic przescieradla ale nei wiem ile bo nie wiem jak sie czesto zmienia.