Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nena, jestes!
nie chce Ci nadziei odbierać..ale przy Tymku poprawa była, jak mały zaczął siedzieć, czyli ok 5 mca..;/ sama nie mam złudzeń..
a mnie coś rozibiera.. kaszel zaczyna i gardło boli..super!Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Ty, Biedronka: fajne toto
przemysle i moze tez zamowie
kurde zaczyna mi byc niedobrze, wypiłam Kubusia, moze to po nim? a zaraz za obiad musze sie zabrac ;/ bleeee
ale tak jak pisałam.... nigdzie sie nie wybieram jeszcze przez conajmniej 2 tyg -
Hmm, nawet nie ma kiedy porządnych fot zrobić, może w ten łikend...
Póki co takie samojebki kijowe z telefonu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:23
Biedroneczka83, Krokodylica, LaRa, Yasmin, Nieukowa, konwalianka, Misi@, Malenq, Pati Belgia, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
O jeny jak ładnie trzyma głowę
.
Mnie jeszcze bardziej połamało, ledwo z łóżka wstalam, nawet myslalam, ze będę dzwonić po S, żeby mnie ściągnął. Teraz nie mogę podnosic łapy prawej.
Pati: pokaz co tam nakupilas
Wynik posiewu moczu mam taki: posiew jałowy. I nic więcej nie napisali, znaczy ok?Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Jest i Nena
Diego cudny
zycze Wam wiecej przespanych nocek, a mniej problemow z brzuszkiem
Umylam podlogi w calym domu (zajelo mi to mnostwo czau, bo co chwile przerwa byla) i padam....nic juz dzis nie robie. po obiedzie ide do wanny polezec
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Diego śliczny.. ładnie główkę trzyma
pozycja, którą i my uskuteczniamy:)
to i ja się pochwale moim szkrabem..
[/URL]
i
[/URL]
i mój pracowity starszak:)
[/URL]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 17:24
Krokodylica, Nenaaa, beszka, Misi@, LaRa, Biedroneczka83, Malenq, Pati Belgia, PsotkaKotka, justta lubią tę wiadomość
-
No Tymcio pomaga mamie
Malutki ładniutki..
chyba ciśnienie dziś słabe, bo walnęłabym kolejną drzemkę, a przecież miałam już jedną ponad 4godzinną..
Teraz oglądam "przyjaciół", jutro może porobię zdjęcia ciążowe, jakieś ładne, kto wie, może nie będę mieć kolejnego dziecka więc teraz powinnam zebrać jak najwięcej pamiątek, a przecież zostało tak mało czasu...
jakieś pomysły?konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredka, rzeczywiscie z cisnieniem jest cos nie halooooo ;/ tez zaliczylam drzemke, poszlam sie wykapac i wracam do lozka bo znow mnie bierze zieewwwww
Konwalia - fajni chłopcy -
LaRa wrote:Pati jak nocka po wrazeniach???
wstałam bo ile mozna lezec, z psem na spacer musialam wyjsc.... choc energii nie mam wcale, zero, nullllllll ;/po jedno to dlatego, ze wiazadlanmnie bardzo bolaly a po drugie to wrazenia
do tej pory sie nie moge ogarnac
Nena, Konwalianka ale macie piekne dzieciaczki. Przecudne chlopakiNenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo no no chłopaki cudne:-D przystojniaczki
Buziole i dobrej nocy....
U nas walka o sen dzisiaj.... Boszzzz chyba zatyczki sobie kupię, bo mała testuje wytrzymałość moich bębenków w uszach:-\małż dzielnie wojuje....
zgredka, Nenaaa lubią tę wiadomość