Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis dzień spędzam w łóżku, niestety ;( plecy przestają bolec dopiero wtedy jak leżę
Pieso moje szczęśliwe ze w łóżku z panią poleży, wyśpi sie i jeszcze go poprzytulajaTamka lubi tę wiadomość
-
Lara, to piesio ma rajskie wakacje
korzystaj z tego, że możesz leżeć ... na plecach ja już mam zakaz i faktycznie tak jak piszą dziewczyny - od 17 tygodnia jest już się nie powinno i zostaje Ci właściwie lewy bok
Justa, zaczęły mi w nocy drętwieć ręce dołączam do Ciebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:03
-
Dzień dobry.
Kurde, ślinka mi pociekła na tą sałatkę jarzynową.
LaRa z tego co mi wiadomo, w I trymestrze chodzi się często sikać ze względu na hormony, a w III to już dlatego że dzidzia się rozpycha.
Nieukowa niestety, 6ty tydzień u Ciebie to i mdłości się zaczęły. Mam nadzieję że nie będą bardzo uporczywe.
Tamka rozbawił mnie Twój facet tą mową.
-
Hejka kochane po weekendzie
Tamuś to łączę się w bólu drętwiących rąk
Ja dzisiaj rano byłam na upuszczeniu krwi, glukoza wypita, siedziałam tam bite 2h, ale jakoś wytrwałam z gazetkami wyniki po 15
Nenaa a jak u Ciebie z wynikami?
Z tym wc to też ciągle latam już chyba taki urok
Miłego dniaTamka lubi tę wiadomość
-
Kroko, no ja też padłam ze śmiechu, bo to jeszcze było wygłoszone takim pijacko-poważnym tonem, jaki to tylko człowiek po spożyciu umie przyjąć
a z tym sikaniem to ja latam cały czas tak samo często, nie zauważyłam, żeby drugi trymestr cokolwiek zmieniłKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej,
Łącze się z Wami w atrakcjach pęcherzowych Też mam.
Ogólnie łikendzik spokojny, domowo-zakupowy. Luz.
Justa, wyniki jutro na wizycie u matrony. Cykam się trochę co to tam powychodzi i trzymam kciuki za Twoje!
Tamka, odpoczywaj teraz po tym intensywnym końcu tygodnia!
-
Nenek, Ty jesteś chodzący okaz zdrowia! wyniki będą idealne
chętnie bym odpoczęła ale dziś szykuje się po południowy rajd po marketach budowlanych
no i już mnie od rana Hiszpania zdążyła wyprowadzić z równowagi... grr -
Hej mamuśki!
Dzisiaj niemoc totalna mnie ogarneła:(A tu tyle roboty, gołąbki, sałatka jarzynowa do pokrojenia, ach.....Dotego Przemek chory i czeka nas wizyta u lekarza.
Nena mam pytanie ty leciałaś do Polski samolotem?w którym miesiącu?pytałaś sie wcześniej lekarza?Pytam bo trafiła mi się okazja tygodniowego urlopu w Polsce tylko muszę sie szybko zdecydować i sama nie wiem wyniki mam dobre, problemów jak na razie nie było, oprócz tych trawiennych;)
*******Gang18+*******B -
Lili, tak, leciałam w 14, potem w 16 tc i ok, podróż zniosłam bardzo dobrze, chociaż przyznaję, że przy starcie i lądowaniu stres był mega, bałam się tych wstrząsów. Położną poinformowałam, że mam zamiar lecieć i nie widziała przeciwwskazań. Czułam się ok i ciąża przebiegała prawidłowo więc nie zabroniła.
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Jestem mam wyniki morfologia w normie mocz też, ale wyszły mi jakieś minerały liczne szczawiany wapnia, glukoza ok bo na czczo 87 a po obciążeniu glukozą po 2h 94, toxo dalej ujemne, jak reszta, tylko to TSH znowu wyższe, 3,71 i teraz tak jak robiłam 8 października tsh to miałam 2,22 a teraz po dwóch tygodniach ponad 3, wtedy miałam dawkę raz 25 raz 37 co drugi dzień i zwiększyłam do 37 codziennie a tsh nie spadło tylko się zwiększyło, za mała dawka czy co? Czy za mało czasu od poprzedniego badania, ale to i tak powinno spadać chyba, co nie? Tamka help bo endo mam dopiero za tydzień w poniedziałek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:00
-
Justyś, wyniki wporzo, cukier super TSH ma to do siebie, że lubi szaleć w ciąży. Niby w drugim i trzecim trymestrze ma być mniejsze niż 3. U Ciebie nieznacznie przekroczone, pewnie trzeba będzie pokombinować z dawką, ale to już niech endo doradzi. Nie martw się, nic złego się nie dzieje i nie są to jakieś znaczne anomalie. Czekaj spokojnie na wizytę.
Krokodylica, justta lubią tę wiadomość