Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was w ten chmurny poranek
Pati trzymam kciuki za Sebastiana!
Co u Was przez święta? bo nie wiem czy zdażę doczytać
a chwilke na basen się zbieram, chłopcy wyszli do przedszkola i pracy ( tak, chodzi mimo zwolnienia, pomaga jedną ręką, bo na4 osoby w "firmie" dwie są chore...)
generalnie małż jeszcze 3 tygodnie w tej syznie gipsowej - widzę jak się męczy, bo nic zrobić nie może, nawet butów zawiązać... a ja myślałam że to on mi będzie wiązał, a teraz muszę ich ogarnąć ja
ale jakoś dajemy radę, szkoda że jutro SR z ćwiczeniami z masażu - nie bardzo poćwiczymy ;( -
Pati przykro mi, trzymam kciuki za zdrowienie Sebastiana! Oby mu sie poprawilo jak najszybciej...
Kotka mysle ze ta zastepczyni prof. wezmie sprawe na powaznie i bedziesz miec dobra opieke...
Freja a uda sie.mezowi zagoic te reke do porodu? Oby bo wtedy bedzie musial nia dopiero ruszac...
W Chorwacji snieg sie topiDzis mamy w planach.przejazd do Zagrzebia, jutro mam tam konferencje a moj maz sie nudzi
Potem Istria i wracamy do domu...
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Freja: a gdzie chodzisz na sr?
Ja dziś mam zabrać się za pismo do sądu i na samą myslnrobi mi się słabo, niby jestem prawnikiem, ale jak cos dotyczy osobiście to dwa razy bardziej mnie stresuje, a w sumie to nie moja a mojego sprawa (nie mogę więc nic przegapić)
Ja juz po śniadaniu i mała zaczyna się ruszać. Póki co jeszcze w łóżku z psem, a po 10 do roboty.. -
Czesc,
Pati - wspierambedzie dobrze
ja zaraz ogarniam sniadanko, szybki make-up i "lece" (patrz=> kulam sie) do fryzjera idzie ze mna mama bo wole miec w razie W kogos obok, zwlaszcza ze chodzenie nie nalezy juz do przyjemnosci ;/
Freja, współczuje zagipsowanej reki małza.... wiem co czujesz (u mnie mama) ;/ ale musimy to przezyc
miłego dzionka, mimo iz za oknem szaro i mokro ;/Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Nieukowa - cieszę się że wyjazd idzie zgodnie z planem, co do ręki męża
to mam nadzieję, że się zagoi, zrastanie ścięgien trwa koło 4 tygoni ale do pełnej sprawności długo wracają, ważne żeby ręka była sprawna bo w jego zawodzie to podstawa
no nic - póki co jestem matka polkawygląda to komicznie bo ja niosę młodego jak uśnie a mąż za mną z torebką
Zgredka - dasz radę, ale fakt -w ciąży takie rzeczy trzeba ze zdwojoną uwagą robić - żeby czegoś nie przeoczyć przy naszym roztargnieniu, a na zajęcia nie chodzę i dę tylko na jedno spotkanie, u mojej ginki w gabinecie zrobili dla pacjentek (a jest ich tam trochę bo już 3 lekarzy mają) takie spotkania SR, byłam na pierwszej edycji na spotkaniu pt" znieczulenie ZZO i niefarmakologicznych metodach łagodzenia bólu " myslałam że będzie o bólu w czasie porodu a tu pani zaczeła sie rozwodzić o plastrach, masażach, pozycjach - ale w ciąży - jak boli kręgosłup, stawy itp więc się wnerwiłam bo 3 godz, stracone no i jeszcze bez sensu opieka do dzieci załatwiana w godzinach wieczorno nocnych (do domu wróciliśmy przed 22)
teraz na drugą edycję D O K Ł A D N I E dopytałam czy to aby chodzi o ból w czasie porodu i techniki jego łagodzenia, mam nadzieję że tak bo jak nie to się całkiem załamię ...
zajęcia są tam bezpłatne, ale myślę, że poniekąd w cenie wizyt
na całą sesję nie chce mi się chodzić bo to na krowodrzy górce jest i mam godzinę dojazdu tam w 1 stronę
zanim na basen pójdę to się chyba zdrzemnę - dobrze ze nie mam na konkretna godzinęKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati a niech to!!! Dużo zdrówka bratu i aby juz się od niego odczepiły te wszystkie choroby....
Freja oj biedak mężowi tez szybkiego powrotu do formy....
LaRa i dobrze zrobiłam ze mama z toba idzie, jak się nie ruszałam bez asysty....
Beszko oby malutka zaczęła przybierać na wadze...
Buziaki i miłego dniabeszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
PS. Dziś zaczęliśmy 3 trymestr, do porodu 91 dni
zmykam na drzemkę bo mi się oczy zamykająMalenq, zgredka, LaRa, Pati Belgia, Misi@, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam i ja
Pati zaciskam kciuki za Sebastaian
Lara dobrze ze bierzesz mame ja pamietam jak na tydzien przed terminem pojechałm sama autobusem po kartke na rocznice slubuoj głupia ja hehehe teraz chyba juz bym tak ne zrobiła hehehehe
Freja gratki III trymestru
Kotka spokojnie bedziesz miała i tak dobrą opiekętrzymam kciuki za pomyślne wymiary małego i twoje
ja zaraz sie biore za cd zabawek Zuzi i jedną naszą szafke potem obiadek mielone z mizerią i krem z pieczarek
odebraz Zuze a popołudniu SR