Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ari, a myślałam o Tobie dzisiaj
odzywaj sie cześciej
Heh ogórkowa
Ja zrobiłam toaletę przedwizytowa - jakie to juz męczące jest.... Dobrze ze sa lusterka
Krzyż, to mam wrażenie ze mi walnie, nawet przy kichnięciu ;(
Zobaczymy co ta moja ginka jutro powie ehhhhh wszyscy czekają na 15:00 -
Lara Zośka Dziękuję za buziaki
Malenq myślę że już jest całkiem nieźle oczywiście nie mowie ze wiem wszystko ale wydaje mi się ze dobrze odczytuje kiedy jest głodna kiedy brzuszek boli a kody chce przytulania.
A mąż musze powiedzieć ze super. Nie karmi butla bo raz mu się zaksztusila i ja wolę to robić bo szybko biorę ja do odbicia ale pomaga kąpać przewija wstaje w nocy spisuje się nawet śpiewa jej czasami
Tylko ta babcianajgorsze ze non stop by Zośke lulala a potem my sobie z nią nie damy rady. Przecież to nic złego ze leży w łóżeczku nawet jeśli nie śpi a nie płacze prawda? A moja mam zaraz ze leży jak sierota sama w łóżeczku. Kocham moja córkę nad życie ale nie mogę przecież jej nosić 24 na dobę bo ręce do ziemi będę miała... ehhh uważam ze jeśli leży grzecznie w łóżeczku mruczy sobie nie płacze to nic złego jej się nie dzieje i chwilkę może poleżeć.
Malenq, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Smoczyca swieta racja, ja bym moja mame wygonila za takie teksty i metody wychowawcze- ale ja mieszkam osobno i moge.sobie.pozwolic
Ari zagladaj czesciej!
Blondik kciukam za badania, bedzie dobrze no i wasz malutek juz jak czlowiek wyglada na ekranie
Pozdrawiam ze stolicy- wlasnie wrocilismy z mezem z randki z knajpki, gdzie serwuja swiezutkie owoce morza i rybkiJa jadlam stek z tunczyka a moj malz... malze
Malenq, PsotkaKotka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Smoku: tez uważam, ze powinna leżeć sama skoro nie płacze. Czytalama wczoraj, ze takim ciągłym "narzucaniem się" na początku można dziecko zmeczyc, bo dla niego to bardzo dużo wrażeń na początku i może potem plakulić.
Mój poszedł na fitness, a ja po kąpieli ogladam na wspólnej, a potem topchefa. Mam jeszcze dziś do przeczytania rozdział z książki o dzieciorkach i książki "normalnej".. -
Smok fakt duzo mam narzeka na to mleko Nan, takze tez zmienie. Co do becikow to sie nie zgodze, zalezy jaki, takie na rzepy sa nedzne i fakt dziecko moze sie wysliznac ale taki jak mam wiazany - super. Zwlaszcza do spania, bo polozna radzila klasc mi ja dosc mocno ze skosa i w tym beciku nie zjezdza, nie przemieszcza sie, tylko spi w jednym miejscu. Ja jestem zadowolona.
Dopiero zaglądam bo moja mała dała mi dziś ostro w dupę, darła się całe popołudnie. Nie wiem czy dam radę Was nadrobić, bo zaraz zasnę na siedząco. -
nick nieaktualny
-
Kotka skarb skarbem ale Zośka właśnie dala koncert 30 minutowy
i nie wiem dlaczego.
Kroko ja właśnie mam taki na rzep i chodziło mi o taki a Zośka lubi być wyciągnięta i złe znosi kreowanie ale każdy maluch inny
Ja też 5 min gotowałam. DobranocKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Helo,
Ja od wczoraj od 22 cierpialam na skurcze przepowiadając, jak mi się wydaje.
Takie na40-50 sekund co jakieś 4-6 min (mam miernik skurczy jako aplikacje) w nocy też i zastanawiałam się czy czasem porodu nie przegapiam.. Teraz tez mam dyskomfort, jest jakąś ulga przy ruchu. Nie bralam żadnej nospy, jedynie magnes teraz.
A jak serio nie skumam ze to juz poród? -
nick nieaktualnyZgredzia nie przegapisz.....
Smoku to Twoja mała jak moja, nie lubi od początku skrępowania, a rączki muszą być na zewnątrz....
Pati u mnie tez słońce, ale zimno jeszcze wiec na spacerem z mała do ogrodu popołudniem się wybiorę...
Buziaki i miłego dnia....
Konwalia jak tam po chrzcinach?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 07:54
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
witam sie w II trymestrze wg Belly
nareszcie słońce, chce się żyć!mój właśnie pojechał na spotkanie z naszą ekipa budowlaną, zaczynamy z ajakies 3 tygjuhu
zgredka, Malenq, Misi@, PsotkaKotka, Nieukowa, Pati Belgia, Biedroneczka83, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Hej
Nie nadrobie wszystkiego - przepraszam
Mala nieco wyzej z waga, ale zle ssie. Uczymy sie poprawnie piers zaciagac. Najgorsze, ze jak przy pierwszym dzieciu pomagali super, to przy kolejnych radz se sama....
Dzis jedziemy pepuszek wypalac, bo cos tam zostalo, a jutro wazenie.
Moja mala dopiero kilka pieluch ma porzadnie zasikanych - ot takie jej jedzenie. Mleko mialam sporo, ale przez to jej niby ssanie coraz mniej...
Dalej brzuszek boli
Ja smoczki gotowalam 5 albo 10 min.
Zgredka, ja pierwszego i drugiego porodu bym nie przegapila....a ten tskgdyby nie maz, to oewnie do partych bysmy w domu siedzieli, hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 09:17