Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zgredzia ja bym na Twoim miejscu spakowala torbe I pojechala do szpitala.zgredka wrote:Poszlam siku bo czulam parcie na wsio, nie zdazylam wkladka zalana wodniscoe rozowo i drugie tyle wycieklo do ubikacji..
Skurcze sa srednie. Dzwonilam do lekarza albo moge isc do kliniki albo do niego na 17sta..
Mam obserwowac sytuacje, a ja nawet nie spakowana
-
O kurde ZGREDKA to chyba jednak nas przegonisz ! To chyba na wody wyglada co? Nie znam sie ale czop to chyba taki glut, jesli w ogole go sie zauwaza.
wiesz co KROKO u mnei wlasnei moze byc taka sytuacja jak u tej dziewczyny ktora opisujesz ale wole tak niz cesarka na zimno, przynajmneij bede wiedziala jak porod wyglada
.
Ja przytylam ok 14kg narazie i mysle ze sie to juz niewiele zmieni. Wiekszosc poszla w dziecko chyba jednak. Ciekawa jestem czy sie w rzeczy sprzed ciazy zmieszcze
.
Macie na lozeczkach takie oslonki z materialu? Ja narazie nei mam (mam dostawke) i sie zastanwiam czy kupic. Czy jest to konieczne, daje to cos czy to tylko estetyka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 11:20
-
No wlasnie gluta nie bylo, znaczy byl sluz podbiegniety krwia w swieta, co za porazka. Nie chce tylko pojechac za wczesnie, zeby mnie tam nie wsadzili na obserwacje czy cos, a mysle ze te skurcze porodowe to cos strasznego, a te sa znosne, choc powoli zaczynam jeczec. Jeszcze kroksy sobie umyje..
Oczywiscie nikt z rodziny nie odbiera tel kiedy potrzeba -
zgredka wrote:No wlasnie gluta nie bylo, znaczy byl sluz podbiegniety krwia w swieta, co za porazka. Nie chce tylko pojechac za wczesnie, zeby mnie tam nie wsadzili na obserwacje czy cos, a mysle ze te skurcze porodowe to cos strasznego, a te sa znosne, choc powoli zaczynam jeczec. Jeszcze kroksy sobie umyje..
Oczywiscie nikt z rodziny nie odbiera tel kiedy potrzeba
ZGREDKA - nie chce straszyc ale pewnie wiesz ze te pozniejsze skorcze (juz takie co jakies 5min chyba) sa o wiele silniejsze. Narazie to ze tak powiem pewnei pikus
.
Nie pojedziesz za wczesnie bo jesli to wody to chyba musza sie toba zajac juz teraz.
Powodzenia!!! Dawaj znac! Trzymamy tu kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 11:37
-
nick nieaktualny
-
Kroko jest ten apthin ja przemy wam mojej dwa razy dziennie jamę ustna prawdopodobnie to osad z mleka a nie plesniawki.
Moja mama chyba ma focha bo mąż jej wczoraj powiedział przy kąpieli ze wiemy co mamy robić i zrobił ciiiiii. A jak jej pytałam czy chce iść na spacer to odburknela ze ona nie idzie. No oszalec można!
Aaaa i pytanie mam sprawdzony sposób na potowki potrzebuje! Jak się obudzi to wykąpać ja w sodzie a coś jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:25
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zgredzia, co Ty wyprawiasz??? wtf???? opindol chcesz????
a na powaznie to dawaj znac co sie dzieje
ja robie akcje sprzatnie, łącznie z myciem podłóg na kolanach
jakas wena i energia przedporodowa mnie wzieła
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Co do rany krocza Kroko to pewnie Ci puścił jakiś szew u mnie tak było i po paru dniach zajebiście ciągnęło i okazało się ze ropa się zbiera i położna mi go ściągnęła ba nawet kawałek ligniny został ja tylko pisikalam octeniseptem i wietrzylam.
A za dwa tyg może się seksic podobno
No i moja Sofija ma 3 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:30
-
Zgredka trzymam kciuki

Kroko, nie zawsze wieksze rodzi sie gorzej. Moje azyly: 3 kg, 4 kg i teraz 3680 i najlepiej wypychalo mi sie mojego 4 kilowego syna. Duzo mniej tez popekalam z nim niz z mniejszymi maluchami. Zadnych hemoroidow czy krwiakow. Tylko szyjka mi nieco popekala, ale to przez zbyt wczesne parcie
-
Cześć!
Ja się nie zgodzę co do łatwego rodzenia drugiego ;( takeigo porodu jak mój drugi to przy trzecim nie chcę
Pierwsza była większa (4,2) i było szybciej i mniej boleśnie, także przychylam się do słów Beszki - że większe łatwiej
Masakra, coś mnie podkusiło żeby przymierzyć rzeczy do porodu ( koszule i szlafrok) i zonk! Na 5 koszul które mam tylko 1 jest dobra ;(
szlafrok też się skurczył ( a małam większośc tych rzeczy poprzednim razem)
nno i muszę coś chyba dokupić, choć nie wiem czy nie za wcześnie - ile jeszcze mi w obwodzie przybędzie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]