Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Poszlam siku bo czulam parcie na wsio, nie zdazylam wkladka zalana wodniscoe rozowo i drugie tyle wycieklo do ubikacji..
Skurcze sa srednie. Dzwonilam do lekarza albo moge isc do kliniki albo do niego na 17sta..
Mam obserwowac sytuacje, a ja nawet nie spakowana -
O kurde ZGREDKA to chyba jednak nas przegonisz ! To chyba na wody wyglada co? Nie znam sie ale czop to chyba taki glut, jesli w ogole go sie zauwaza.
wiesz co KROKO u mnei wlasnei moze byc taka sytuacja jak u tej dziewczyny ktora opisujesz ale wole tak niz cesarka na zimno, przynajmneij bede wiedziala jak porod wyglada.
Ja przytylam ok 14kg narazie i mysle ze sie to juz niewiele zmieni. Wiekszosc poszla w dziecko chyba jednak. Ciekawa jestem czy sie w rzeczy sprzed ciazy zmieszcze.
Macie na lozeczkach takie oslonki z materialu? Ja narazie nei mam (mam dostawke) i sie zastanwiam czy kupic. Czy jest to konieczne, daje to cos czy to tylko estetyka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 11:20
-
No wlasnie gluta nie bylo, znaczy byl sluz podbiegniety krwia w swieta, co za porazka. Nie chce tylko pojechac za wczesnie, zeby mnie tam nie wsadzili na obserwacje czy cos, a mysle ze te skurcze porodowe to cos strasznego, a te sa znosne, choc powoli zaczynam jeczec. Jeszcze kroksy sobie umyje..
Oczywiscie nikt z rodziny nie odbiera tel kiedy potrzeba -
zgredka wrote:No wlasnie gluta nie bylo, znaczy byl sluz podbiegniety krwia w swieta, co za porazka. Nie chce tylko pojechac za wczesnie, zeby mnie tam nie wsadzili na obserwacje czy cos, a mysle ze te skurcze porodowe to cos strasznego, a te sa znosne, choc powoli zaczynam jeczec. Jeszcze kroksy sobie umyje..
Oczywiscie nikt z rodziny nie odbiera tel kiedy potrzeba
ZGREDKA - nie chce straszyc ale pewnie wiesz ze te pozniejsze skorcze (juz takie co jakies 5min chyba) sa o wiele silniejsze. Narazie to ze tak powiem pewnei pikus.
Nie pojedziesz za wczesnie bo jesli to wody to chyba musza sie toba zajac juz teraz.
Powodzenia!!! Dawaj znac! Trzymamy tu kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 11:37
-
nick nieaktualny
-
Kroko jest ten apthin ja przemy wam mojej dwa razy dziennie jamę ustna prawdopodobnie to osad z mleka a nie plesniawki.
Moja mama chyba ma focha bo mąż jej wczoraj powiedział przy kąpieli ze wiemy co mamy robić i zrobił ciiiiii. A jak jej pytałam czy chce iść na spacer to odburknela ze ona nie idzie. No oszalec można!
Aaaa i pytanie mam sprawdzony sposób na potowki potrzebuje! Jak się obudzi to wykąpać ja w sodzie a coś jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:25
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zgredzia, co Ty wyprawiasz??? wtf???? opindol chcesz????
a na powaznie to dawaj znac co sie dzieje
ja robie akcje sprzatnie, łącznie z myciem podłóg na kolanachjakas wena i energia przedporodowa mnie wzieła
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Co do rany krocza Kroko to pewnie Ci puścił jakiś szew u mnie tak było i po paru dniach zajebiście ciągnęło i okazało się ze ropa się zbiera i położna mi go ściągnęła ba nawet kawałek ligniny został ja tylko pisikalam octeniseptem i wietrzylam.
A za dwa tyg może się seksic podobno
No i moja Sofija ma 3 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:30
-
Zgredka trzymam kciuki
Kroko, nie zawsze wieksze rodzi sie gorzej. Moje azyly: 3 kg, 4 kg i teraz 3680 i najlepiej wypychalo mi sie mojego 4 kilowego syna. Duzo mniej tez popekalam z nim niz z mniejszymi maluchami. Zadnych hemoroidow czy krwiakow. Tylko szyjka mi nieco popekala, ale to przez zbyt wczesne parcie -
Cześć!
Ja się nie zgodzę co do łatwego rodzenia drugiego ;( takeigo porodu jak mój drugi to przy trzecim nie chcę
Pierwsza była większa (4,2) i było szybciej i mniej boleśnie, także przychylam się do słów Beszki - że większe łatwiej
Masakra, coś mnie podkusiło żeby przymierzyć rzeczy do porodu ( koszule i szlafrok) i zonk! Na 5 koszul które mam tylko 1 jest dobra ;(
szlafrok też się skurczył ( a małam większośc tych rzeczy poprzednim razem)
nno i muszę coś chyba dokupić, choć nie wiem czy nie za wcześnie - ile jeszcze mi w obwodzie przybędzie