Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zgredzia trzymam kciuki i czekam na więsci
Kroko raczej na pewno to osad od mleka moja też miewa ale przemywam tym apthinem 2 razy dziennie jak mi położna nakazała.
Co do werandowania to ja zaczęłam od otwierania okna tak na około 15-30 minut w drugim tygodniu.
Gratuluję udanych wizyt. i Blondik czekam na wieści dobre oczywiście
U mnie chyba sukces taki malutkimała zasnęła bez lulania kurczę chyba już ja babcia nauczyła...bo najedzona, kupkę zrobiła, przytulam ją a ona płacze ba nawet wrzeszczy okrutnie...wiecie jak walczyłam ze sobą żeby jej nie lulać
ale udało się jakoś usnęła, zobaczymy co będzie w nocy.
Dziś godzinny spacerek zaliczony, grzeczniutka była pewnie dlatego e lekkie wstrząsy były, ale jak ją tylko położyłam do łóżeczka płaczmuszę ją tego oduczyć bo się wykończymy.
No to tyle. miłego wieczorku życzę
-
nick nieaktualny
-
Wiecie, ze juz nie moge sie doczekać tego 20-tego? Niby tylko 11 dni ale to jak wieczność dla mńie.....
Aktualnie walczę z bólem i mam łzy w oczach ;(
Nawet leżąc ;(cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kochane
tez czekam na wiesci od blondika..
zgredka jak tam na froncie?
Lara no to odliczanie czas zaczac..
Kroko aftin jes bezpiecznym nie ma czego sie obawiac..
chrzciny sie udały..najważniejsze, ze z głowy.. teraz jeszcze czekają nas dwie takie imprezy, ale juz jako goście.. -
nick nieaktualny
-
Jestem juz po. Wizytę mieliśmy o 20.Wszystko dobrze. Przeuernosc 1,7 Ogólnie Wszystko OK. Ciężko mi się pisze z komórki. Dzidziuś ma 6 cm. Waży g. Serce 160/min. Ułzylo mi uff
Malenq, PsotkaKotka, LaRa, beszka, Freja, zgredka, Nieukowa, konwalianka, Misi@, MANIEK, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny