Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz mam pierwsze danie ugotowane, drugie danie podszykowane, poszprzatalam a maz wyniosl hamak na ogrod wiec dzis planuje sie na nim zdrzemnac
piekna pogoda az zyc sie chce
dzis zrobie zdjecie brzucha to Wam wkleje
wczoraj przyjaciolka powiedzila, ze bardzo mi urosl a nie widziala mnie tylko tydzien
Blondik sorki za moje slowa ale czytajac Twoje posty, mozna wywnioskowac, ze bardziej ufasz internetowi niz lekarzowi. Troszke to chore. Do tego ciagle sama sie nakrecasz negatywnie. Rozumiem, ze stracilas pierwsza ciaze ale tak nie mozna. Zle mysli przyciagaja zlo. Ja tez ciaza z Marcelem stracilam jego blizniaka. Ale nastawialam sie zawsze pozytywnie. Nie dopuszczalam zlych mysli do siebie. Fakt, pierwsze tygodnie po stracie byly straszne ale zycie toczy sie dalej. Tak samo sytuacje z mojm bratem. Juz dawno powinnam sie zalamac... ale nadal walczymy mimo przeciwnosciom jakie niesie ta choroba I jej leczenie.... radze troche sie zrelaksowac I ufac lekarzam a nie internetowi....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 09:56
LaRa, Malenq, beszka, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Blondik: Nie czytaj za duzo, u mnie tez mala.miala mniejszy brzuszek, a dostala dyszke apgar, no i stan ogolnie dobry. Nie wiem do kiedy bedziemy siedziec, zalezec to bedzie od spadku malej na wadze i ewentualnej zoltaczce..
a mnie to nieco stresuje, bo to soboty przyszlej mam napisac pismo dla.mojego do sadu, juz wstepne notaty mam, ale chcialam to jak najszybciej napisac.. wiem.wiem macie mnie za swira.
A mi podczas parcia pekly naczynka na twarzy i mam cala czerwona, no i w obu oczach, a nadal mam.mega strupa po opryszcze, wiec wygladam totalnie shitowo..Yasmin, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze dziewcsyny dostalam przednchwila pelen wynik drugiego badania i jest wysokie prawdopodobienstwo wystapienia zespolu dawna. Jednak jest wada cewki nerwowej.
Zalecaja aminopunkcje, ale jej nie robie, co ma byc to bedzie i tak kocham to malenstwo.
Blondik Ciebie to nie dotyczy bo u mnie odrazu na pierwszym prenatalnym skierowano na badanie cewki nerwowej i to bezplatnie, czyli cos tam sie pokazalo. Zreszta przeziernosc tez jest duza...
W pon ide do lekarza a 23 mam polowkowe u tego co robil mi te badania prenatalne to sie skonsultuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:30
-
Misi@ - tulam, ale to tylko prawdopodobieństwo ;/
Zgredka, no padne z Ciebie.... urodziła i o piśmie mysli, no fuck!
masz malutka przy sobie??? parłas z twartymi oczyma? zalecaja zamykac zeby wlasnie nie popekaly naczynka -
Ja juz nie wiem jak parlam, najlepiej ak do mnie polozna "co sie pani na szkole nauczyla?" A ja takim placzliwym glosem "niic".. tam jest taka walka, ze ja nie myslalam otwarte zamkniete,.ale czesc na pewno parlam na zamknietych
Aha: tak lezy obok, ale spi wiec cycem.nie meczymy, bo tez.wymiotowala.wodami
Misi@ to jeszcze nic pewnego! Juz pisalam kiedys po prenatalnycj moze wyjsc git a jest lipa lub moga sugerowac, ze cos nietak a wyjdzie git. To tylko prawdopodobienstwo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:49
-
nick nieaktualnyZgredka taki porod to marzenie
Nie ja troszke chyba w to nie wierze..postanowilam, ze nie robie dodatkowych badan, wole te pieniadze przeznaczyc w razie czego na rehabilitacje dziecka. Sama pracuje z niepelnosprawnymi i mam z nimi kontakt.
W niedziele jest dzien milosierdzia Bozego bede modlic sie o zdrowko, zreszta codziennie modle sie by synek byl zdrowy!
Pokupie kilka lektur poswieconych opieka nad takim malenstwem i przygotuje w razie czego meza i siebie.
Wywiesze pranie i ide na spacer, by synek mogl sie dotleniczgredka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia to tylko prawdopodobieństwo. Ja wierze ze będzie dobrze..
Zgredziano żeś o pracy myślisz.....
Życzę aby obyło się bez żółtaczki i abyście szybko wyszły do domku....i zdrówka dla Ciebie.... Ja parłam z zamkniętymi. Oczy same się zamknęły.....Misi@ lubi tę wiadomość
-
Zgredzia nie martw się powinny zniknąć te popękane naczynka ja też miałam kilka na twarzy i jedno w oku a zeszły wszystkie. Parlam.z zamkniętymi oczami broda do mostka a jednak.
Misi@ bardzo dobre nastawienie ♡ tak jak dziewczyny mówią to prawdopodobieństwo ale jak coś dokładnie tak jak mówisz pokocha się z całych sił. Będę się modlić o Wasze zdrowie kochana.Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZal mi meza dzwonil do mnie, ze to pewnie przez jego plemniki, ktore maly w 100% wady....no to mu to wybilam z glowy, bo rownie dobrze moze byc to skutek mojego niedoboru b12 i polineuropati.
Kocham ich dwoje i niepozwole by maz sie obwinial za co kolwiek, bo mozeokaze sie, ze bedzie wszystko dobrze. Ok ide na spacer bo ptaszki tak spiewaja a maly calyczas sie wierci w brzuszkuPati Belgia, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam ja na chwile bo zaraz robie obiad pakuje torbe i jade po Zuze wypadł nam wyjazd do tesciów
wracamy jutro wieczorem
matko Zgredzia moja kochana gratulacje!!!!!!!!!!!!!Łucja jest cudna a nie mówiłam ze ze 3cm beda jak zajedziesz na IP hehehe
Blondik bo ja zaraz tam pojade do ciebieco to za złe mysli ja mam łożysko nisko na przedniej ścianie z prawej strony i jest ok a wymiary sie różnią np teraz USG w 26tyg a głowa 24t3d a kosc udowa 27t6d to sa tylko średnie pomiary!!!!! prosze przestać sie stresować masz zdrową dzidzie i koniec
-
zgredka gratulacje
Blondik- a w ciry chcesz? nie stresować się
właśnie wróciłam od gina, dzidziuś rośnie, wszystko ok, antybiotyki nie zaszkodziły
ok zmykam załatwiać resztę rzeczy pa :*Misi@, Malenq, PsotkaKotka, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredka wielkie gratulacje malutka jest prześliczna
zdrówka życzę
My przezyliśmy noc po szczepieniu Leoś spał tak jak zwykle, był tylko troszkę cieplejszy ale gorączki nie miał, zobaczymy jaki będzie dzisiejszy dzień i mam nadzieję dzisiaj iść na spacer po tak długim siedzeniu w domu po chorobiepogoda super
Blondik i Arienna gratulacje udanej wizyty
Lara to teraz tylko czekać do 20już niedługo
Miłego dnia leseczkiLaRa, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia, gleboko wierze ze Wasz synek bedzie zdrowy. I jak Pati pisze - brawo za postawe!!!!
Blondik, ufaj lekarzowi. Wymiry mojej malej dalekie byly od idealu a zdrowa baba z niejlizysko nisko mialam w pierwszej ciazy.to nie to samo co przodujace. Podniesie sie do gory ....zobaczysz...
Zgredko, ja tym razem z 2 poszlam 3 dni po porodzie, ale peklam prawie ze do odbytu plus hemoridy. Pilam laktulose czy jakos tak. Pomoglo. Jal Malenqu pisze, wazne by nie przecoddychac tylko hehe
Mlody przybrala 20 g od srody, ale 170 od zeszlego pt.cżyli najnizszej wagi.
Dzis mlleka b.malo. Z piersi, gdzie mleko z otoczki leci, zatkal sie jeden nkanalik i w efekcie jest tylko jeden strumien mlekamloda od rana na cycu, bo najesc sie nie moze...a ja pozyczylam wieksza dojarke z przychodni. Polozna kazala odpapowywac mleko z obu piersi 3x dziennie i raz w nocy.
Misi@, zgredka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość