Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie I ja
Maniek super, ze z mala wszystko ok ale mam tez nadzieje, ze Twoja szyjka tez wytrzyma I caly czerwiec uda Ci sie przetrwac... trzymaj sie kochana I lez jak kaze doktorek
Ja dzis z Sebastianem do szpitala na pobranie szpiku... trzymajcie kochane kciuki... denerwuje sie troche...
Milego dnia gangsterkiMANIEK lubi tę wiadomość
-
Hej
Karmimypo jednej pobudce przed 5, moge powiedzieć ze moje dziecko lubi spać
Dzis Ania kończy tydzień
Pati, trzymam kciuki za pomyślne wyniki
Maniek, zaciskają nogi, im dłużej wytrzymasz tym lepiej dla dziecka, wiec lez i sie nie forsuj
Miłego dniau mnie dzis zapowiadają burze
Pati Belgia, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Hej
my chyba wychodzimy na prostą
jakaś dzisiaj mala spokojniejsza się wydaje chyba ze to cisza przed burza
Uwaga wczoraj ja zwazylam i miała 4700 szok
Pati kciukam za Sebka! I gratki pięknych fotek Roxi
Maniek uważaj na Was.
Anuska Gratuluję udanej wizyty.
Misi@ tulam i wspieram ♡
U mnie wczoraj i w nocy burze ale poszły bokiem za to dziś ponuro i pada.
Miłego dnia laskiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 08:13
Pati Belgia, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Maniek, wytrzymasz, mowie ci. Czerwcowki chyba 4-5 sztuk mialy skracanie szyjki i sa juz w 34-36tc a oznak przedwcsesnego powodu u nich brak
jesli szyjka sie nie rozwiera to jest dobrze!
Anuska gratuluje! Super!
Pati kciuki za Sebastiana, biedak sie musi nacierpiec.Oby wyniki biopsji wyszly w normie!
Misi@ moze zwierz sie jednak rodzince, skoro i tak wyczuwaja ze cos jest na rzeczy... Skoro trudno ci sobie poradzic samej to moze ktos zdejmie ci czesc ciezaru z barkow...
Mamuski duzo odpoczynku zycze!
Dzis dzien deszczowy, bardzo mnie to cieszy bo w koncu roslinki sie napija porzadnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:06
Pati Belgia, Anuśka lubią tę wiadomość
-
hej laseczki
Pati trzymam kciuki
a ja w dalszym ciągu czekam na paczkę ze spodniami, wczoraj sprzedawca napisał maila że wysłał więc myślę że dziś powinno dojść
byłam wczoraj w Rossmannie w tym tygodniu -49% na podkłady w przyszłym - 49% na kolorówkę do oczy a potem na kolorówkę do ust i paznokci... ale moja ulubiona Maxfactor Lipfinity nawet po przecenie jest droższa niż w necie więc chyba nie kupię a zamówię, a chcę kupić kolor malinowy lub czerwony
dziś idziemy do teściów na obiad więc nie muszę gotowaćbędę miała czas na zajęcie się materiałami do szkoły
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Bry
Pati zaciskam kciuki za Sebastaiana i jego szpik
Ari super wieści
Lara ale masz grzeczną córcie
HMm mnie tez mówią ze urodze ok 20 czerwcaa tak chciałam miec dwie lipcówki hehehe nie wazne byle zdrowo sie urodział i nie była za wielka hehehe
Arienna, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Czy Kotka się odezwała?
Pati trzymam kciucki
Maniek - dasz radę tylko się oszczędzaj, ja mam założony szew o14 tygodnia i od tego czasu szyjka ani drgnie - wydłużyła się nawet z 3 na 4 cm i tak trzyma cały czas, może lepiej założyć wcześniej? nie jest to straszny zabieg, ale w narkozie pełnej (bez intubacji i cewnika na szczęście) więcej przygotowania trwają niż samo założenie, potem w zasadzie do 3dni max idzie się do domku
może się tak wszystkie w czerwcu wysypiemy?
Biedra ja mam dwoje majowych dzieci - ale ten na maj to było by zdecydowanie za wcześnieale czerwiec ? czemu nie? jak by był koniec czerwca to tak akurat by był miesiąc odstępu między każdymi urodzinkami
ja pisze sprawozdanie z zebrania rady rodziców - ale mi się nie chce
potem musze leciec na zakupy i popytać o ubezpieczenie
właśnie czy któraś z was ma wykupione NNW?
takie na codzień, nie na wakacje czy w samochodzie?
bo nie wiem jakie są sumy ubezpieczeń przy jakich składkach a rożut cenowy jest ogromny za 4 os. rodzinę składka za rok o 200zł przy sumie 20 tyś do 2300zł przy sumie 50tyś
i zgłupiałam
czy coś w tym temacie wiecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:22
Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Witamy się,
Mała obudziła się tylko kolo 5, potem po 7 a potem zasnelysmy d 10 trochę posiadła i teraz wisi mi na klacie posapujac z lekka, a ja wreszcie bym chciała podejść no i nieco się umyć
Maniek pilnuje się: u mnie się skróciła i był efekt lejka gdzie kolo 33 tyg, potem się wydłużyła, a za tydzień urodziłam, trzeba było bardziej leżeć..
-
Hej dziewczyny i dzieciaczki.
Podczytuję, ale wszystkiego nie ogarnęłam kto co jak i gdzie. Widzę że temat spania maluszków. Fajnie że dobrze spią. Znaczy sa najedzone i zdrowe. Ale Trzeba zdrowe dzieciaczki wybudzać do karmienia nocą. Nie można dopuścić do przerwy w karmieniu dłuższej niż 4h w pierwszych 3 mcach. Później nie dłużej niż 5h. Choćby 10 min z jednej piersi na spaniu. Jest to ważne, cichaczem może się przez takie przerwy przyplątać coś nieciekawego.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i wspieram martwiące się. Nie wyszczególnię z imienia bo nie zapamiętałam, ale myślę o Was.
My walczymy z ogromnymi bólami. Kinga dostała leki uspokojająco rozkurczowe ale działają gdzieś dopiero po godzinie od podania a można podać jej tylko jedną dawkę dziennie. I jak tu wybrać odpowiedni moment dnia kiedy ją boli cały czas?wybrałam wieczór po kąpieli, przed spaniem
Pozdrawiam serdecznie i ściskam maluszki -
Cześć bąbelki..
Yas tak mi przykro kochana, że Kinga tak cierpi.. Co to za leki?
U nas brak kupy 6 dzień.. Patryk dostał debridat, probiotyk, ale to nic nie pomaga.. Płacze, spina się..
Dzięki Anuska, to nie dla mnie ta dieta, dla koleżanki
No i będziemy się rehabilitowac -
Jadę do rodziców polezakowc w ogrodzie i odwiedzić babcie bo potem to już długo ich nie odwiedzę,ale będę się oszedzac... Mama zrobiła mi gołąbki juz mi slinianki pracują.
Yas strasznie mi przykro ze tez nie.można pomoc kini jakoś lepiej, bardziej skuteczniej...
Konwalio Patryk tez się namęczy masakra - mój bratanek tak miał i ma do teraz 3 lata w maju kończy ale jak się załatwia to go wszyscy w bloku słyszą... Ja zawsze uciekam bo rycze jak widzę tą mękę.
Ciekawe co u Kotki bo długo mi się wydaje ze milczy... Mam nadzieje ze jest wszystko dobrze.
Wiecie co.ciąża mnie już zmieniła... Jestem cierpliwa i taką wyciszona,spokojna.. Podoba mi się
Maniek
-
Cd. Freju ja wiem ze szew pomoże ale póki szyjka nie skraca się to czekamy jak za 2 tyg na wizycie coś się zmieni to zakładamy... Mam możliwość leżakowania bez stresu to postaram się zrobić wszystko co mogę.... Szpital mnie przeraża nie chce nawet 3 dni.Maniek
-
No ja też sie już Kotką niepokoje
U mnie na niebie chmury na deszcz, wiec wynioslam małą na balkon, ale nie będę len i chyba zaraz z nią wyjde przynajmniej na 30min, choć rozważam też mycie podłóg ..
Maniek: ja też nie znosze szpitali, więc lepiej leż
Yas, Konwi: Tule, żeby dzieciątka jak najszybciej wróciły do zdrowia -
Maniek, jakkolwiek to to nie zabrzmi... to trzymam kciuki za Twoją szyjkę :]
miałam iść na zakupy i z tym ubezpieczeniem ogarnąć i d... deszcz znaczy mnie złapał ;( musiałam wrócić
teraz dumam nad tortem dla młodej - za parę dni kończy 13 lat i mam pustkę w głowie jak go ozdobić
miała już monster high, elmo, pająka,
młodemu robiłam smoka, wóz strażacki...
nie mam pomysłu... kurcze to dzieko prócz zhp nie ma pasji - a zhp ciężko na tort przełożyć - albo ja jakas ograniczona w ciazy jestemMANIEK lubi tę wiadomość