Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem
Pęcherzyk 3mm
Za dwa tyg. kolejna wizyta i będę widziała serducho
Tak się cieszę że chyba pójdę spać
Lili83, zgredka, Freja, Biedroneczka83, Malenq, Misi@, konwalianka, Pati Belgia, MANIEK, LaRa, Nieukowa, Blondik, Arienna, cati, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Nie było mnie kilka dni bo miałam smutasy..
kupilismy nowe auto, takie jak Pati, kolor czarny...czekamy na dostawe.
Nadal mam watpliwosci co do amino, boje się o małego. Weekend zapowiadasię u mnie łóżkowo, musimy tylko coś teściom wymyslec, żeby nie przyszli do nas.
Dziś tesciowa dzwoniła i kilka razy mnie pytała czy na pewno ze mną i z dzieckiem w porządku, bo mam dziwny głos.
Patki swietne zdjątka
Anuśka gratuluje 3 cm szczęscia
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anusia super wiesci
Misi@ nie smutaj bedzie ok. Trzeba wierzyc I ja wierze, ze nedzie wszystko dobrze
Ja juz jestem po usg 4d. Bylo superRoxnane pokazala pipunie I mamy 2 zdjecia na dowod
u malej wszystko jest prawidlowo. Serduszko z 4 komorami, przeplywy ok, aorty tez, mozg ok, zoladek, nerki tez. Wazy juz 810g I co najwazniejsze a co wczoraj czulam to to, ze mala sie przekrecila wkoncu glowka w dol
pytalam tez o ta moja nerke I gin powiedzial, ze jesli dalej tak bedzie I bole beda coraz silniejsze I czeste to mam sie zglosic do szpitala sprawdzic funkcje moich nerek, mam nadzieje, ze nie bedzie to konieczne. Mamy sliczne zdjecia. Nawet Marcel dostal jedno na pamiatke
Misi@, LaRa, Anuśka, Blondik, Malenq, MANIEK, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuska, cudne info
teraz pozostaje wyluzować i bedzie wszystko ok
My byliśmy z Ania na spacerze, przespała go, obudziła sie w domu
Mi bol głowy nadal nie odpuszcza a malz nakazał sie przespaćale jak tu spać... Usypiam tylko przy karmieniu
Tak sobie myśle.... Żal mi Kingi od Yas, biedna obolała, i cały czas sie meczy ;(Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Misia nie smutaj...
Konwalianka ja dietkę miałam dobraną tak żeby zrzucić parę kilo, a na nadmiar wody dostałam taki specyfik w ampułkach (moczopędny) do picia z wodą. I nakaz picia co najmniej 1,5l wody dziennie. Po 3tyg zeszło ze mnie ok 4kg wodyAle nie wiem czy to można stosować przy karmieniu piersią. Nazywa się toto Drenanat Plus i jest wyciągiem ziołowym.
Pati fotki widziałam na FB śliczne -
Aha: dostała dziś decyzje o macierzyńskim wybralam ten podstawowy co go nazywają półrocznym - bzdura tam - wyznaczyli mi do 26 sierpnia, masakra myślałam, że do października przynajmniej będzie, a tu tak krótko, do żłobka chyba przyjmują od 9 miesiąca, a niania kosztuje ze 2 tysięcy miesięcznie, co za porażka ;(
-
Kurcze, tez sie godzinkę przespałam
maz wykąpał maluszka i zrobił sam cała toaletę, fakt ze nie obyło sie bez krzyku, ale ważne ze sa chęci
Mi zostało karmienie, wiec z godzinę będziemy przyspawaneBiedroneczka83, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Zgredka łączę się w bólu mi wyznczyli do 14 lipca:(na szczescie mam jeszcze zalegly urlop także mogę zostac do końca sierpnia w domu. Moja przyszła szwagierka pracuje jako niania w Krakowie zarabia ok. 1700 zł a do żłobka to nie od 6 miesięcy?
*******Gang18+*******B -
hehehe poleciłabym ja z reka na sercu ma podejscie i uwielbia dzieci:)
ale ona tylko do konca maja w Krakowie przeprowadza się do mojego brata do Jaworzna:)
a do żłobka to chyba zapisy?kuzynka posyła córke już od 2 lat i jest bardzo zadowolona zorientuj się już teraz jak to u was jest słyszałam że są prywatne żłobki dofinansowywane przez urzad miasta
*******Gang18+*******B -
Bry spać nie mogę. Wczoraj padam.
Pati zdjęcia supe, Anuska gratuluję udanej wizyty.
U mnie dalszy nakaz leżenia, szyjka 22 - skrócił się o 6 mm jak się skróci bardziej to.do szpitala na szew.
Mała - juz na 100 % ona:) waży ok 1 kg a brzusio mniejszy ale w granicy dopuszczalności - nieco nadrobila
Gin mi powiedziała ze raczej do terminu nie dotrwam ale chciałaby żeby chociaż cały czerwiec wytrzymać... A ja jeszcze nie czuje się gotowa.. 20 mają zaczynam szkole, która kończy się 17 czerwca a jeszcze chce iść na kurs pierwszej pomocy... Cholera musze wytrzymać chociaż do połowy lipca... Tylko jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 06:38
Anuśka, LaRa, Blondik, Nieukowa, zgredka lubią tę wiadomość
Maniek