Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem
Pęcherzyk 3mm
Za dwa tyg. kolejna wizyta i będę widziała serducho
Tak się cieszę że chyba pójdę spać
Lili83, zgredka, Freja, Biedroneczka83, nick nieaktualny, nick nieaktualny, konwalianka, Pati Belgia, MANIEK, LaRa, Nieukowa, Blondik, Arienna, cati, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Nie było mnie kilka dni bo miałam smutasy..
kupilismy nowe auto, takie jak Pati, kolor czarny...czekamy na dostawe.
Nadal mam watpliwosci co do amino, boje się o małego. Weekend zapowiadasię u mnie łóżkowo, musimy tylko coś teściom wymyslec, żeby nie przyszli do nas.
Dziś tesciowa dzwoniła i kilka razy mnie pytała czy na pewno ze mną i z dzieckiem w porządku, bo mam dziwny głos.
Patki swietne zdjątka
Anuśka gratuluje 3 cm szczęscia
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anusia super wiesci

Misi@ nie smutaj bedzie ok. Trzeba wierzyc I ja wierze, ze nedzie wszystko dobrze
Ja juz jestem po usg 4d. Bylo super
Roxnane pokazala pipunie I mamy 2 zdjecia na dowod
u malej wszystko jest prawidlowo. Serduszko z 4 komorami, przeplywy ok, aorty tez, mozg ok, zoladek, nerki tez. Wazy juz 810g I co najwazniejsze a co wczoraj czulam to to, ze mala sie przekrecila wkoncu glowka w dol
pytalam tez o ta moja nerke I gin powiedzial, ze jesli dalej tak bedzie I bole beda coraz silniejsze I czeste to mam sie zglosic do szpitala sprawdzic funkcje moich nerek, mam nadzieje, ze nie bedzie to konieczne. Mamy sliczne zdjecia. Nawet Marcel dostal jedno na pamiatke
nick nieaktualny, LaRa, Anuśka, Blondik, nick nieaktualny, MANIEK, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuska, cudne info
teraz pozostaje wyluzować i bedzie wszystko ok 
My byliśmy z Ania na spacerze, przespała go, obudziła sie w domu
Mi bol głowy nadal nie odpuszcza a malz nakazał sie przespać
ale jak tu spać... Usypiam tylko przy karmieniu 
Tak sobie myśle.... Żal mi Kingi od Yas, biedna obolała, i cały czas sie meczy ;(
Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Misia nie smutaj...

Konwalianka ja dietkę miałam dobraną tak żeby zrzucić parę kilo, a na nadmiar wody dostałam taki specyfik w ampułkach (moczopędny) do picia z wodą. I nakaz picia co najmniej 1,5l wody dziennie. Po 3tyg zeszło ze mnie ok 4kg wody
Ale nie wiem czy to można stosować przy karmieniu piersią. Nazywa się toto Drenanat Plus i jest wyciągiem ziołowym.
Pati fotki widziałam na FB śliczne
-
Aha: dostała dziś decyzje o macierzyńskim wybralam ten podstawowy co go nazywają półrocznym - bzdura tam - wyznaczyli mi do 26 sierpnia, masakra myślałam, że do października przynajmniej będzie, a tu tak krótko, do żłobka chyba przyjmują od 9 miesiąca, a niania kosztuje ze 2 tysięcy miesięcznie, co za porażka ;(
-
Kurcze, tez sie godzinkę przespałam
maz wykąpał maluszka i zrobił sam cała toaletę, fakt ze nie obyło sie bez krzyku, ale ważne ze sa chęci 
Mi zostało karmienie, wiec z godzinę będziemy przyspawane
Biedroneczka83, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Zgredka łączę się w bólu mi wyznczyli do 14 lipca:(na szczescie mam jeszcze zalegly urlop także mogę zostac do końca sierpnia w domu. Moja przyszła szwagierka pracuje jako niania w Krakowie zarabia ok. 1700 zł a do żłobka to nie od 6 miesięcy?

*******Gang18+*******B -
hehehe poleciłabym ja z reka na sercu ma podejscie i uwielbia dzieci:)
ale ona tylko do konca maja w Krakowie przeprowadza się do mojego brata do Jaworzna:)
a do żłobka to chyba zapisy?kuzynka posyła córke już od 2 lat i jest bardzo zadowolona zorientuj się już teraz jak to u was jest słyszałam że są prywatne żłobki dofinansowywane przez urzad miasta

*******Gang18+*******B -
Bry spać nie mogę. Wczoraj padam.
Pati zdjęcia supe, Anuska gratuluję udanej wizyty.
U mnie dalszy nakaz leżenia, szyjka 22 - skrócił się o 6 mm jak się skróci bardziej to.do szpitala na szew.
Mała - juz na 100 % ona:) waży ok 1 kg a brzusio mniejszy ale w granicy dopuszczalności - nieco nadrobila
Gin mi powiedziała ze raczej do terminu nie dotrwam ale chciałaby żeby chociaż cały czerwiec wytrzymać... A ja jeszcze nie czuje się gotowa.. 20 mają zaczynam szkole, która kończy się 17 czerwca a jeszcze chce iść na kurs pierwszej pomocy... Cholera musze wytrzymać chociaż do połowy lipca... Tylko jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 06:38
Anuśka, LaRa, Blondik, Nieukowa, zgredka lubią tę wiadomość
Maniek

[/url]