Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam, dopadła mnie migrena
Freja, a moze taki tort?
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://slodkagaleria.pl/wp-content/uploads/2012/04/SG_cake_D700__DSC6461.jpg&imgrefurl=http://slodkagaleria.pl/portfolio/mundur-harcerski/&h=800&w=795&tbnid=BNDl2vFLT5Re1M:&zoom=1&docid=DvFvabX9gfRUkM&ei=rXE_VfPqG4nnUuvwgLAP&tbm=isch&ved=0CCsQMygMMAw
-
Matko Yasmin strasznie współczuję Kini i Tobie oczywiście trzymajcie się dziewczyny i życzę dużo sił i zdrówka ♡
Konwi Wam oczywiście też! Moja 3 dni się z kupka po Nanie męczyla wiec znam ten ból
A dziś no istny aniołek śpi od 11 nawet ja się kimnelamobudziłam się patrze a ona nadal śpi aż sprawdziłam czy oddycha ale właśnie się przeciąga
No właśnie co z ta Kotka...
Nie wspominając o Nenie...
Kroko a jak tam u Was? -
Lili
polecam wyjazd do lasu i cały dzień na polku hehehe, pośpi jak moja Żaba hehehe.
Anuśka
domek letniskowy super, tylko tato robił tam akurat spęd imieninowy, mnóstwo ludzi, dzieci i krzyk niemiłosierny.
Smoku
też mi się wydaje że u mojej już ten skok.
Apropos - Słuchajcie jaka rewolucja - wczoraj Żaba darła się cały wieczór praktycznie bez powodu, 3 godziny próbowałam ją uspokoić, nic nie działało, kompletnie! W końcu wyczerpana jej krzykiem zawinęłam ją w becik i zaniosłam do drugiego pokoju do łóżeczka i zostawiłam, mówię "krzycz sobie bo ja nie wyrabiam" i słuchajcie mój mąż poszedł, wziął ją w beciku na ręce !!!! (pierwszy raz bo wcześniej się bał) i nastała cisza. Kopara mi opadła więc nic się nie odzywałam i poszłam ogarnąć pranie, wracam, patrzę, śpią we dwójkę na łóżku.Biedroneczka83, justta, Nieukowa, MANIEK, Arienna, Malenq, Lili83, Blondik lubią tę wiadomość
-
Kroko no najwyższy czas na malza Twego
Może Zuzka ze strachu usnela? Żart
Dobrze teraz już nie będzie miał wymówkiMoja mama jak wczoraj ja na chwile zostawiłam bo pojechałam chrzest latwic to nawet ja przewinela a też się bała
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
jestem
Yas strasznie cieżko ma mała Kinia mam nadzieje ze szybko zaradzą coś na te jej bóle
Kotka gdzie ty sie podziewasz???
mnie dupsko zlało dziś deszczysko ale trudno najważniejsze ze tel załatwiony i amm super wygodny stanik za całe 22zł -
Yas a Kinga tak cierpi przez tenprzepukline czy to kolki? Biedne obie jestescie
Dajmy Psotce jeszcze jeden dzien- 4,dni w szpitalu sie zdarzaja,.oby w koncu dala znac...
Nena i Tamka maja czerwona.kartke btw.
Maniek a lekarz wspominal o szwie czy o pessarze? Bo pessar podobno mniej inwazyjny..
Ja lece ne angielski... Ale mi sie nie chce... -
A w szpitalu odradzil herbatę koperkowa.. A co powiecie na to.. Patryk dostał pół Czopka- nic, pije debridat - nic, duphalac-2,5ml i nic.. Jestem załamana, dziś 6-ty dzień.. Lekarze ciągle powtarzają ze do tygodnia to normalne jeśli się karmi piersią..
-
aha przyszły spodnie ciążowe, kurde dobrze że wzięłam te większe
fajne, wygodne chociaż mogły by być mocniej wycięte pod brzuchem i mieć wyższy panel ale cóż nie można mieć wszystkiego
ważne że nie cisną w brzuch
Malenq lubi tę wiadomość
-
Mi położna kazała podawać koperek jak nie mogła kupki zrobić i nie wiem czy to czy zmiana mleka ale pomogło i jej nie zaszkodził. Oczywiście trochę a nie szklankami
Teraz codziennie robi jedna czasami dwieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 19:00
-
Lara: to moze byc kryzys laktacyjny? Jak cos takiego opisalam dzis poloznej to tak mi powiedziala.
Powiedziala tez, ze to normalne ze mala nie walila kupy, zeby ukladac na brzuszek i mozna masowac.. poki co mala nie marudzi..
moja juz druga godzine ssie stale..