X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska przelamalas te ciszę :) Koniara witaj u nas :)

Anuśka, Koniara lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka!!!! Nareszcie, juz się martwić zaczęłam..

Ciężki miałam ten poród, ale im więcej czasu minie tym będzie mniej bolesny..
    Dobrze, że mąż Cię teraz odciąża.. Trzymam kciuki, żebyś njak najszybciej wróciła do formy i dobrego nastroju

PsotkaKotka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się wkurzłam.. byłam w 8 aptekach, w 8! i co? no właśnie nic.. nie ma tych wlewek.. zamówilam, jutro będzie..ale no dajcie spokój.. załamałam się..

z innych rzeczy..byliśmy u neurologa..i on nie widzi podstaw do rehabilitacji.. jest wcześniakiem, ale mówi, że on w 2 miesiące przybrał 4kg! i nie ma się co dziwić ze czasem ułoży się bokiem, tym bardziej, że nie ma regularnych stolców, to się "gniecie".. ale mamy nie szaleć.. mamy skierowanie na usg główki, bo to podstawa i kolejna wizyta za 2 m-ce

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi może faktycznie się to wszystko unormuje. Trzymam kciuki żeby rehabilitacja nie była potrzebna. A zaopatrzenie aptek żenujące

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka nareszcie! Gratuluję serdecznie. Nie martw się tak bardzo poczatkami zawsze są trudne ja też wyłam na początku i byłam przerażona ale przejdzie z czasem i się pewnie poczujesz :)
    Konia Witaj :)
    Reszty nie pamiętam bo nadal walczę z dołem i to tak szybko się nie skończy buuu a miało być tak pięknie...
    Miłego wieczoru

Koniara, PsotkaKotka lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 04:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jemy juz pół godzinki :) jemy i śpimy :) maluszek przy piersi odpływa, a ja z nią :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, jak zwykle juz od 6 nie spie
    Konwi masakra z taką dostępnością leków. Oby lekarz miał rację i wszystko było dobrze.
    Miłego dnia

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :-)

Wczoraj byłam tak padnieta po Make a Wisk, ze nie dałam razy juz Wam nic napisać. Było super!!! Przyjechał po nas samochód i zawiózł nas pod stadion gdzie czekała reszta dzieci czyli 24. Sebastian był 25 jako na 25 lecie belgijskiego Make a Wish:-) tam czekali harlejowcy na fajnych harleyach :-) zaczęłam sie zastanawiać jak ja mam wsiąść z tym brzuchem na taki motor... Ale pomogli mi i sie jakoś wczlapalam:-) zawieźli nas w obstawie policji na płac na starym mieście a tam przygotowana scena i łoże dla vipow czyli dzieci z rodzinami :-) było cudownie. Występowały gwiazdy belgijskie i każde dziecko po kolei było wzywane na scenę i obdarowywane :-) Sebastian oczywiście dostał gitarę gibsona z 2015 roku i wzmacniacz do tego bedzie jeszcze miał zorganizowany dzien Make a Wish najprawdopodobniej w niedziele :-) popłakałam sie pare razy. Emocje były ogromne jak patrzyłam na te dzieci, ktore sa tak chore i od razy nasuwa sie, ze my ludzie nie potrafimy cieszyć sie z tego co mamy, ze zdrowia naszych pociech... Marzenia dzieci były rożne, np. Dziewczynka dostała pieska, inna wyjazd do disneylandu, inny chłopiec wyjazd do legolandu, jeszcze inny chłopiec spotkał sie z aktorami jego ulubionego serialu i zaprosili go osobiście na cały dzieci na plan zdjęciowy, przyjechało duzo gwiazd, ktore krążyli wsród dzieci, robili sobie zdjęcia z nimi i rozdawali autografy... Pózniej na fb na gangu dodam zdjęcia Sebastiana i jak mi sie uda to filmik jak dostaje gitarę :-)

Miłego dnia kochane. Lecę sie szykować bo Marcela do szkoły muszę zawieźć :-)

Koniara, Blondik, Anuśka, LaRa, konwalianka, Lili83, Misi@, zgredka, Malenq, Krokodylica, helenkq lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, dla spokojnego wekendu robie sobie bete, wprawdzie wzrostu nie zbadam, ale przynajmniej bede wiedziala ze jest!
    Jakos to jeszcze do mnie nie dociera.

Milego dnia:)

Anuśka, Pati Belgia, Nieukowa, Freja, LaRa, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati cieszę się że dzień był pełen wzruszeń :-) Aż się wzruszyłam jak czytałam. No i oczywiście wyłapałam to co tygryski lubią najbardziej czyli "łoże dla vipów" Łoża uwielbiam w każdej postaci ;-)
    Dobrze że dzisiaj ostatni dzień przed weekendem :-) Miłego dnia życzę wszystkim :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 07:36

Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniara wrote:
    Dzien dobry, dla spokojnego wekendu robie sobie bete, wprawdzie wzrostu nie zbadam, ale przynajmniej bede wiedziala ze jest!
    Jakos to jeszcze do mnie nie dociera.

Milego dnia:)
    A będziesz miała wyniki dzisiaj? Daj znać :-)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, gratulacje. Życzę dużo siły i spokoju, wszystko bedzie dobrze, już kilka dni jestes mamuśką i świetnie sobie radzisz.

Pati, wspaniała inicjatywa to Make a Wish...dzieciom naprawdę niewiele do szczęścia potrzeba, a ich radość jest nieoceniona.

Koniara witamy po fioletowej stronie mocy :)

miłego dnia, ja dzisiaj ide na slub :) szwagier bierze w końcu kościelny, jego żona po 5 latach walki dostała unieważneinie kościelne poprzedniego małżeństwa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 07:40

Pati Belgia, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to...

Kotka gratulacje:-) pochwał sie maluszkiem.

Koniara witamy na fioletowej stronie gangu ;-)

PsotkaKotka lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, świetna sprawa z tym Make a wish, przynajmniej jakaś odskocznia dla tych dzieciaczków :) zdrowka dla Sebastiana :)

My dzis mamy 4 rocznice ślubu :)

MANIEK, Misi@, Pati Belgia, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Freja Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jejku !!
    Człowieka nie ma jedno popołudnie i tyle się dzieje!

Psotka - ściskam i gratuluję dorodnego Dominika oraz świetnego męża :] początki są trudne,, bo hormony szaleją i to jak zmasowany atak menopauzy z dojrzewaniem i okresem na raz, każda przez to przechodzi.... ale z każdym dniem będzie coraz lepiej, nabierzesz wprawy w opiece nad małym a emocje będą się wyciszać,
    byłaś bardzo dzielna, mimo że nie wszystko poszło jak chciałaś, ale spisałaś się na medal ;) tyle godzin każdego by zmogło

cieszę się że już jesteście razem i w domku, martwiłam się o Ciebie, jeszcze raz gratki ;)

Pati - super że Sebastian zadowolony z make a wish, napewno mu to pomoże pokonać przygnębienie związane ze szkolnymi perypetiami

Koniara - witaj, jak będziesz mieć betę to dawaj wyniki :)

tak Anuśka - przełamałaś złą passę, a przy okazji to TAKIE RODOS ;) my na rodos mamy za daleko na spacer ale na weekend śmigamy ;}

a ja ?
    wczoraj paskudnie się czułam, ledwo łaziłam do południa brzuch mnie bolał, nie mogłam się ruszyć, więc nawet obiadu nie było, tylko jakieś resztki wszyscy zjedli kanapki i takie tam
    nie dałam rady
    wieczorem jeszcze zakupy i to mnie wykończyło
    dziś jest niby lepiej, bo nie boli
    ale za to miałam rano taki atak mdłości ze myslałam że skończy sie to porcelanką,
    mam nadzieję, że nie powróca bo musze tort piec dla młodej a z młdościami może być ciężko

aha mam ataki wilczego głodu i to dosłownie - chce mi się MIĘSA :] w sumie dobrze ze nie czekolady albo chipsów

oj oj
    to teraz lista się już oficjalnie skróciła - przynajmniej ta przedemną Nieukowa, Biedra i JA z Cati

Pati Belgia, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, Patii piękne.. bardzo sie cieszę, że wszystko się udało:)

Koniara witaj, rozgość się!

Pati Belgia lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki możecie polecić mi jaka chustę najlepiej kupic?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Freja Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie przyłączę się do pytania nt chust ;)

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie

po pierwsze Kotka, gratuluje i dużo siły życzę, dasz radę kochana musisz po porostu odpocząć ale będzie dobrze :) zobaczysz :)

Pati- zdjęcie widziałam i cieszę się bardzo ze mieliście udany dzień :)

Koniara- witamy na fioletach :*

co do chust to ja dostałam w dzierżawę chustę tkaną, mamy w domu lalkę (fantom`a do nauki pierwszej pomocy) wielkości niemowlęcia i będę się uczyć, trochę boję się jeśli chodzi o motanie noworodka bo lalka jest wielkości maluszka takiego dwumiesięcznego no i lalka jest sztywna... ale zobaczymy ;)

zastanawiam się nad kupnem chusty elastycznej bo ponoć łatwiejsza w obsłudze ,albo kółkowej bo nie trzeba wiązać wcale :P a YT jest bardzo dużo filmików instruktażowych

polecam stronki: www.mamygadzety.pl , http://zamotani.pl/ , http://mamawyzwolona.pl/tag/chustowanie/ , http://koralowamama.blogspot.com/2014/02/chustowanie-jakie-ma-wady.html , http://noszebokocham.pl/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 08:52

Freja, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo:)

Jkie wiadomsci Kotka gratuluje Dominisia:) daj sobie troche czasu a zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze:)

Koniara:)

Pati po prostu sie poplakałam jak bedziesz miala zdjecia to wklej tutaj bo nie mam faca;)A i masz racje nie docieniamy tego co mamy!

Niewiem co jeszcze mialm napisac.....

a juz wiem chuste mam BYKAY pozyczyłam od znajomej bo nie wiedzialam czy maly polubi;)to był strzał w dziesiatke, chusta zajefajna a malu uwielbia w niej siedziec:)

http://www.angre.com.pl/bykay%20o%20chustach.html

tak sobie mysle ze lepiej kupic uzywana na olx mozna zaoszczedzic troche kasiorki;)

http://olx.pl/oferty/q-bykay-chusta/?search%5Bdescription%5D=1

Pati Belgia lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
‹‹ 788 789 790 791 792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ