Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotka!!!! Nareszcie, juz się martwić zaczęłam..
Ciężki miałam ten poród, ale im więcej czasu minie tym będzie mniej bolesny..
Dobrze, że mąż Cię teraz odciąża.. Trzymam kciuki, żebyś njak najszybciej wróciła do formy i dobrego nastrojuPsotkaKotka lubi tę wiadomość
-
ale się wkurzłam.. byłam w 8 aptekach, w 8! i co? no właśnie nic.. nie ma tych wlewek.. zamówilam, jutro będzie..ale no dajcie spokój.. załamałam się..
z innych rzeczy..byliśmy u neurologa..i on nie widzi podstaw do rehabilitacji.. jest wcześniakiem, ale mówi, że on w 2 miesiące przybrał 4kg! i nie ma się co dziwić ze czasem ułoży się bokiem, tym bardziej, że nie ma regularnych stolców, to się "gniecie".. ale mamy nie szaleć.. mamy skierowanie na usg główki, bo to podstawa i kolejna wizyta za 2 m-ce -
Kotka nareszcie! Gratuluję serdecznie. Nie martw się tak bardzo poczatkami zawsze są trudne ja też wyłam na początku i byłam przerażona ale przejdzie z czasem i się pewnie poczujesz
Konia Witaj
Reszty nie pamiętam bo nadal walczę z dołem i to tak szybko się nie skończy buuu a miało być tak pięknie...
Miłego wieczoruKoniara, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Wczoraj byłam tak padnieta po Make a Wisk, ze nie dałam razy juz Wam nic napisać. Było super!!! Przyjechał po nas samochód i zawiózł nas pod stadion gdzie czekała reszta dzieci czyli 24. Sebastian był 25 jako na 25 lecie belgijskiego Make a Wish:-) tam czekali harlejowcy na fajnych harleyachzaczęłam sie zastanawiać jak ja mam wsiąść z tym brzuchem na taki motor... Ale pomogli mi i sie jakoś wczlapalam:-) zawieźli nas w obstawie policji na płac na starym mieście a tam przygotowana scena i łoże dla vipow czyli dzieci z rodzinami
było cudownie. Występowały gwiazdy belgijskie i każde dziecko po kolei było wzywane na scenę i obdarowywane
Sebastian oczywiście dostał gitarę gibsona z 2015 roku i wzmacniacz do tego bedzie jeszcze miał zorganizowany dzien Make a Wish najprawdopodobniej w niedziele
popłakałam sie pare razy. Emocje były ogromne jak patrzyłam na te dzieci, ktore sa tak chore i od razy nasuwa sie, ze my ludzie nie potrafimy cieszyć sie z tego co mamy, ze zdrowia naszych pociech... Marzenia dzieci były rożne, np. Dziewczynka dostała pieska, inna wyjazd do disneylandu, inny chłopiec wyjazd do legolandu, jeszcze inny chłopiec spotkał sie z aktorami jego ulubionego serialu i zaprosili go osobiście na cały dzieci na plan zdjęciowy, przyjechało duzo gwiazd, ktore krążyli wsród dzieci, robili sobie zdjęcia z nimi i rozdawali autografy... Pózniej na fb na gangu dodam zdjęcia Sebastiana i jak mi sie uda to filmik jak dostaje gitarę
Miłego dnia kochane. Lecę sie szykować bo Marcela do szkoły muszę zawieźćKoniara, Blondik, Anuśka, LaRa, konwalianka, Lili83, Misi@, zgredka, Malenq, Krokodylica, helenkq lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, dla spokojnego wekendu robie sobie bete, wprawdzie wzrostu nie zbadam, ale przynajmniej bede wiedziala ze jest!
Jakos to jeszcze do mnie nie dociera.
Milego dnia:)Anuśka, Pati Belgia, Nieukowa, Freja, LaRa, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pati cieszę się że dzień był pełen wzruszeń
Aż się wzruszyłam jak czytałam. No i oczywiście wyłapałam to co tygryski lubią najbardziej czyli "łoże dla vipów" Łoża uwielbiam w każdej postaci
Dobrze że dzisiaj ostatni dzień przed weekendemMiłego dnia życzę wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 07:36
Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Psotka, gratulacje. Życzę dużo siły i spokoju, wszystko bedzie dobrze, już kilka dni jestes mamuśką i świetnie sobie radzisz.
Pati, wspaniała inicjatywa to Make a Wish...dzieciom naprawdę niewiele do szczęścia potrzeba, a ich radość jest nieoceniona.
Koniara witamy po fioletowej stronie mocy
miłego dnia, ja dzisiaj ide na slubszwagier bierze w końcu kościelny, jego żona po 5 latach walki dostała unieważneinie kościelne poprzedniego małżeństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 07:40
Pati Belgia, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pati, świetna sprawa z tym Make a wish, przynajmniej jakaś odskocznia dla tych dzieciaczków
zdrowka dla Sebastiana
My dzis mamy 4 rocznice ślubuMANIEK, Misi@, Pati Belgia, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Jejku jejku !!
Człowieka nie ma jedno popołudnie i tyle się dzieje!
Psotka - ściskam i gratuluję dorodnego Dominika oraz świetnego męża :] początki są trudne,, bo hormony szaleją i to jak zmasowany atak menopauzy z dojrzewaniem i okresem na raz, każda przez to przechodzi.... ale z każdym dniem będzie coraz lepiej, nabierzesz wprawy w opiece nad małym a emocje będą się wyciszać,
byłaś bardzo dzielna, mimo że nie wszystko poszło jak chciałaś, ale spisałaś się na medaltyle godzin każdego by zmogło
cieszę się że już jesteście razem i w domku, martwiłam się o Ciebie, jeszcze raz gratki
Pati - super że Sebastian zadowolony z make a wish, napewno mu to pomoże pokonać przygnębienie związane ze szkolnymi perypetiami
Koniara - witaj, jak będziesz mieć betę to dawaj wyniki
tak Anuśka - przełamałaś złą passę, a przy okazji to TAKIE RODOSmy na rodos mamy za daleko na spacer ale na weekend śmigamy ;}
a ja ?
wczoraj paskudnie się czułam, ledwo łaziłam do południa brzuch mnie bolał, nie mogłam się ruszyć, więc nawet obiadu nie było, tylko jakieś resztki wszyscy zjedli kanapki i takie tam
nie dałam rady
wieczorem jeszcze zakupy i to mnie wykończyło
dziś jest niby lepiej, bo nie boli
ale za to miałam rano taki atak mdłości ze myslałam że skończy sie to porcelanką,
mam nadzieję, że nie powróca bo musze tort piec dla młodej a z młdościami może być ciężko
aha mam ataki wilczego głodu i to dosłownie - chce mi się MIĘSA :] w sumie dobrze ze nie czekolady albo chipsów
oj oj
to teraz lista się już oficjalnie skróciła - przynajmniej ta przedemną Nieukowa, Biedra i JA z CatiPati Belgia, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej misie
po pierwsze Kotka, gratuluje i dużo siły życzę, dasz radę kochana musisz po porostu odpocząć ale będzie dobrzezobaczysz
Pati- zdjęcie widziałam i cieszę się bardzo ze mieliście udany dzień
Koniara- witamy na fioletach :*
co do chust to ja dostałam w dzierżawę chustę tkaną, mamy w domu lalkę (fantom`a do nauki pierwszej pomocy) wielkości niemowlęcia i będę się uczyć, trochę boję się jeśli chodzi o motanie noworodka bo lalka jest wielkości maluszka takiego dwumiesięcznego no i lalka jest sztywna... ale zobaczymy
zastanawiam się nad kupnem chusty elastycznej bo ponoć łatwiejsza w obsłudze ,albo kółkowej bo nie trzeba wiązać wcalea YT jest bardzo dużo filmików instruktażowych
polecam stronki: www.mamygadzety.pl , http://zamotani.pl/ , http://mamawyzwolona.pl/tag/chustowanie/ , http://koralowamama.blogspot.com/2014/02/chustowanie-jakie-ma-wady.html , http://noszebokocham.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 08:52
Freja, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Hallo:)
Jkie wiadomsci Kotka gratuluje Dominisia:) daj sobie troche czasu a zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze:)
Koniara:)
Pati po prostu sie poplakałam jak bedziesz miala zdjecia to wklej tutaj bo nie mam faca;)A i masz racje nie docieniamy tego co mamy!
Niewiem co jeszcze mialm napisac.....
a juz wiem chuste mam BYKAY pozyczyłam od znajomej bo nie wiedzialam czy maly polubi;)to był strzał w dziesiatke, chusta zajefajna a malu uwielbia w niej siedziec:)
http://www.angre.com.pl/bykay%20o%20chustach.html
tak sobie mysle ze lepiej kupic uzywana na olx mozna zaoszczedzic troche kasiorki;)
http://olx.pl/oferty/q-bykay-chusta/?search%5Bdescription%5D=1
Pati Belgia lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B