Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej!o
Lara wszystkiego dobrego !
Ja wczoraj miałam 4 rocznice ślubu cywilnego, mąż zapomniał ;p Ale w sumie ustaliliśmy, że tego dnia nie będziemy świetować bo to była tzw. rejestracja ;p
O terminie ślubu dowiedzieliśmy się 3 dni wcześniej i byliśmy tylko my i swiatkowie...było bardzo fajnie:)
Miłego dnia
Widze, że więcej jest zwolenniczek chustowania. Super będziemy mogły wymieniać swoimi doświadczeniamiPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Lili a nosiłaś od początku? trochę się cykam że zrobię krzywdę maluszkowi ... hehe póki co to wszystkiego się boję, że upuszczę, że nie będę umiała zamotać w chustę prawidłowo, że nie usłyszę w nocy jak nie daj boziu przestanie oddychać..... aaaaaaaaaaaaaaaaaa........... same strachy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:16
-
Dzięki Misia, my mieliśmy konkordatowy ale łącznie było nas 8 osób
nie chcieliśmy wesela wiec skończyło sie przyjęciem w domu
i byliśmy bardzo zadowoleni
No i dzis na 4 rocznice tule najlepszy prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:21
zgredka lubi tę wiadomość
-
ari od samego poczatku bo mały cały czas chciał byc na rekach i nie wyrabialam:)rece odpadaly a i w domu trza bylo posprzatac, ugotowac itd w sumie gdyby nie znajoma to bym sie nieodwazyla tez sie balam kilka razy wiazalam z nia i doszlam do wprawy;)moja mama uslyszala o tej chuscie to wpadla w panike ze nie ze zrobie dziecku krzywde ze on taki scisniety.........wiesz jakie sa babcie:)jak malenstwo sie urodzi to sama zobaczysz i sama siebie zaskoczysz jak sprawnie bedzie ci szlo;)nie boj zaby:)
zgredka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nie no wiem ze będzie dobrze
i też pójdę na kurs do znajomej
a ze oboje z mężem jesteśmy zakochani w ich małym Leosiu ( ma półtora roczku i mój mąż uwielbia z nim rozmawiać
- mały zaczął mówić ostatnio) to będziemy mieć kolejny pretekst by skoczyć na kawę
Lili83, LaRa lubią tę wiadomość
-
Ja myślę że najlepiej najpierw chustę tanią, ale skośno-krzyżową
Sama kupiłam używkę za 50zł i zobaczę czy się sprawdzi. Nie mam w domu lali ani takiej dużej maskotki, a kot jak próbowałam go chustować to mnie podrapał po cyckach ;/
Także czekam na maluszka i na wizytę patronażową bo bo mi położna obiecałą pokazać jak robić kangurkaSama mam to obcykane w teorii, ale jakoś tak nigdy nie mogę dociągnąć materiał€ z boków odpowiednio- może to kwestia braku obiektu do ćwiczeń
-
kurcze a jak mam jeszcze jeden problem ( bo ja lubię tworzyć sobie problemy
) mianowicie chodzi mi o spodnie ciążowe.... ja ogólnie nie noszę biodrówek, ciążowe które kupiłam to niskie biodrówki z doszytym pasem.... mam wrażenie że mi się brzuch od samej kaśki się zaczyna no i mam wrażenie też (pomimo że pasek pod brzuchem jest bardzo luźny) że jak siadam to dziecku zgniotę głowę..... weźcie mnie do pionu postawcie bo popadam w paranoję.... w piątym miesiącu jak dziecko wysoko się już znajduje? bo USG mi robią tak nisko, brzuch mam duży ale to chyba trzewia się do góry podniosły...ech w paranoję wpadam jakąś
-
Lara wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Freja masz racje. Troszke zapomnial o problemach ze szkola. Wyluzowal sie
Lili jutro wstawie tu zdjecie. Chcialam tez filmik ale nie wiem jak to zrobic...
LaRa, Nieukowa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Ari, schizujesz się
Tu masz rysunek gdzie się kończy macica w któy tc:
http://mailgrupowy.pl/files/html/665279,index_html_1a44d5f4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:59
Arienna lubi tę wiadomość
-
Hej
Ogarnelam sie troche. W oby slowach tego znaczeniach. Moze dlatego ze dominis spal cala noc prawie, budzil sie tylko na chwile do cycka. Spimy z nim w lozku ale musze to zmenic szybko jak dojde do formy. Mamy dostawke ale problem jest taki ze nie moge dzwigac i jestem troche niemobilna wiec branie go z tej dostawki jest dla mnie trudne.
Ah mam tyle pytan do was. Nie radze sobie troche z karmieniem bo niby powinno byc karmienie z obu piersi a potem od tej samej sie zaczyna. Problem jest taki ze synus zasypia przy jednym cycku i drugiego juz nie daje rady.
W ogole sie ciesze ze mam mleko bo dopeiro po 4 dniach cos ruszylo ale szpital w ktorym bylam jest swietny i bardzo dba o laktacje (nie karmia butelkami, nie daja smoczkow itp, walcza jednym slowem). Maly byl dokarmiany ale przez meza strzykawka "z palca". maz sie cieszyl ze tez moze troche pokarmic.
Moj brzuch to totalna katastrofa. Wisi i tysiac rozstepow plus rozejscie miesni.
Ale brakuje mi tej istotki w brzuchu. Jak poszlam na badanie usg w szpitalu w ostatni dzien to sie potem poplakalam jak glupia. To bylo takie okropne uczucie zobaczyc ze tam w srodku juz nic nie ma i te puste zdjecia usg...
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Dziewczynki możecie polecić mi jaka chustę najlepiej kupic?
Ari: nieźle i cycochy masz tez do karmienia jak nic
Pati: super, ze tak fajnie wyszło z tym życzeniem
My wróciły od lekarza: oczka mojej juz białe, waga 2760 niedługo dobijemy do 3 kg, kolejna wizyta za 2 tyg
Mam tylko jednego zgruza ja chce szczepić na rotawirusy i pisza ze pierwsza dawka ma być przed 6 tyg i mowie lekarce, a ona, ze to po badaniu za 2 tyg (będzie mieć wtedy 5 tyg) ze szczepienia po 6 tyg !! Może inne ale rota piszą wszędzie żeby zdążyć przed 6 tyg, a może to inaczej przy wczesniakach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 10:31
-
cycochy to mam takie już od 10 lat :p wcześniej miałam od 15 roku życia tylko rozmiar może dwa - mniejsze :p
tak jeszcze mi się przypomniało bo miałam pisać- Zgreduś piesek się nauczypropo pieska chcę nauczyć się chustować by go wyprowadzać bez znoszenia wózka z drugiego piętra z powodu małego siku
ale myślę że się przyzwyczai - raz czy dwa dostanie kołem po ogonie i nauczy się uważać na wózek
Koniara lubi tę wiadomość
-
No
Wyniki mam beta 197Nieukowa, Lili83, beszka, Freja, konwalianka, helenkq, Biedroneczka83, Malenq, Anuśka, MANIEK, Misi@, LaRa, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Arienna duzy brzusio
Koniara super betka! Sie rozkrecila wiosna
Psotka najwazniejsze ze Dominis jest z toba. Ja chyba bym tez Radka juz chciala na wierzchu. Chociaz jak sobie pomysle, ze juz nie pamietam jak sie przewija i kapie, to mnie panika bierze. Plus chcialam jakis sestaw ciuszkow na wyjscie ze szpitala malego zrobic. Ni uja. Tyle ich mam, a dobrac jakis fajny zestaw body + spioch+ czapeczka zeby byl kolorystycznie okej to mnie przerasta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:02
Koniara lubi tę wiadomość