Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:ja niestety nie mam od kogo pożyczyć, żadna z moich mamowych znajomych nie pieluchuje się wielorazowo i "pukają" się w głowę jak słyszą co ja zamierzam....
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki. Ja po aminopunkcji.
Nie bolalo, igla jest cienka
Maly bryka w brzuszku
Koniara ponownie gratuluje!
Anuska dzieki za pomysl w jaki sposob mozna szybko nauczyc dzieciatko zalatwiac sie na toalecie
Chcialam zapisac sie do SR , ale w tych bezplatnych trzeba wybrac polozna z ich szkoly, a ja jak juz to chcialabym polozna ze szpitala, w ktorym bede rodzic ...Wy tez musialyscie wybrac polozna z tej szkoly?
Ari piekny brzusioWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 17:23
konwalianka, Koniara, Anuśka, Pati Belgia, Arienna lubią tę wiadomość
-
Misia ja tez musiałm wziąć położna ze szpitala gdzie na SR chodze ale po urodzeniu zmieniam na swoją z przychodni masz prawo do jednej zmiany położnej w roku czyli spokojnie mozesz sie zapisać a potem zmienić
Misia kiedy wyniki ??? ciesze sie ze czujesz sie ok i aluszek bryka
Anuśka kurcze zaczynacie mnie przekonywac do tych pieluchAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWynik za dwa tygodnie, ale juz sie nie denerwuje. Podejscie tego lekarza jest rewelacyjne. Probowal mnie rozbawic i czowal nademna jeszcze godzine po badaniu!
A czyli wybieram teraz a za dwa miesiace moge zmienic polozna?
Neukowa a Ty wybieralas, bo pamietam, ze przenosilas sie do innej szkoly, czy tam musialam podpisac nowa deklaracje ?
Dziekuje za Wasze wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:04
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Dominik dzis ma dzien pelen wrazen.
najpierw pierwsza w zyciu kaiel (podobalo mu sie:)
Potem pirewszy spacer w chuscie u taty.
A zaraz jedziemy do osteopaty bo on troche glowke na jedna tylko strone skreca.Misi@, beszka, Koniara, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Heloł,
My po spacerku, wisimy na (.)(.)
Ja wybierałam położna że SR, ze szpitala w którym rodziłami nie żałuje bo bardzo fajna
Misia, jestes dzielna! Trzymam kciuki ża wyniki!
Koniara, graty betyMisi@, Koniara lubią tę wiadomość
-
Moja mama sadzala nas na nocnik jak tylko siadać zaczęliśmy, nawet w nocy.. I ja byłam jedynym dzieckiem, które w żłobku nie nosiło pieluchy (miałam rok i dwa miechy).. Ale u mnie nie będzie takiej opcji, skoro tak krotki macierzyński.
Ale oczywiście wielorazowki będę próbować..
Misia: cieszę się, że masz takie podejście, lekarz super przynajmniej tu trafilas na tajnego..
Kotka ponparu dniach poczujesz, jak będą maksymalnie wypełnione..
Jutro przybywają 1 raz dziadkowie, muszę posprzatac bo ojciec i tak wytknie mi bałaganMisi@ lubi tę wiadomość
-
Ja wybralam z innego szpitala, taka co pasowalo jej przyjechac na moje osiedle, pozniej sie okazalo ze tez w moim pracuje..
my wisimy na cycu, ale dzis bardzo duzo spala, wiec w nocy pewnie da mi popalic.. kuchenka umyta, na jutro balkon i wnetrze samochodu..
Kupilam dzis mniejszy smoczek, nie łezke a okragly, zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Witam sie powizytowo 
Jak latwo sie bylo domyslic, Radek zasloniety obiema rekami. Maz twierdzi ze to dziedziczne i stanowczo zaprotestowal przeciwko sesji ciazowej powolujac sie na geny 
Z wiadomosci pozytywnych: maly wazy 2103g, slicznie pracuja mu miesnie oddechowe, pepowine ma dluga i zarzucona za plecami wiec ryzyko owiniecia nikle. Szyjka zamknieta choc raczej krotka. Na ktg serducho w normie, za to pisza mi sie skurcze. Doktor twierdzi ze to przez to odstawienie magnezu, dopisal mi Aspargin do kompletu ale nie zalecil jakiegos atrasznego odpoczywania. Mam sie relaksowac jakbym czula te skurcze czesto.
Misi@: polozna mozesz zmienic 3x nieodplatnie. Po prostu podpisujesz nowa deklaeacje i juzMalenq, Anuśka, Lili83, Pati Belgia, Misi@, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra do czytałam...
Kotka współczuję przejść około po rodowych, ale czas wybiela wspomnienia, za jakiś czas nie będziesz pamiętać w ten sposób bólu....dzielna kobieta z Ciebie...ja dziekuję Bogu ze u mnie tak szybko poszło...
Dominus jest obok a to najważniejsze i nie śpiesz się tak z "wygonieniem" go z waszego łóżka, teram Wam obu należy się duzo czułości, bliskości wzajemnej.. Pamiętaj ze On tez miał CIĘŻKI poród...
Groszku no jak juz na liście jesteś to na 1000% jesteś ciężarówką...
Nieukowa ja rodzilam bez zzo i da się uwierz... I gratki z wizyty...
Lara najlepszego z okazji rocznicy...
Smoczku co się dzieje???
BuziolkiAnuśka, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej hej
ja też zmęczona mala daje mi popalić wiec polozna zalecila małej melise do picia oczywiście rozwodniona i przynajmniej wieczór spokojny...bo bała się żeby mala w bezsenność nie popadla.
Misi@ kciukam i jestem z Ciebie dumna dzielna kobieto
Zgredka Powodzenia jutro z dziadkami i stalowych nerwów życzę
Lara u mnie też było troszkę krewki ale octanisept i delikatne osuszanie i było ok.
Anuska spokój
Malenq Powodzenia z wielorazowkami
A u mnie hmm pisałam kiedyś ze cos mi tam na dole nie pasuje...I musze jechać do poznania na badania urodynamiki czy jak to się nazywa bo ciągle czuje ze cos jest nie na swoim miejscu...położna stwierdziła że trzeba leczyć bo później bankowo nietrzymanie moczu mnie czekaehhh i do baby od 3 dni nie mogę się dodzwonić żeby na wizytę umówić.
Boszzzz wkurza mnie ta Bożena, nie boli ale ciągle czuje dyskomfort
No tyle... pozdrawiam wszystkich serdecznie i sił i uśmiechu życzęMisi@ lubi tę wiadomość
-
Lara ja patyczki em nie robiłam bałam się. Położna tak mi kazała ale ja stwierdziłam ze nie będę tam grzebać tylko psikalam i delikatnie osuszalam gazikiem...może tez nie rób patyczkiem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 22:25
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny