Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotka, gratuluje
a o trudach porodu szybko zapomnisz ...wiem co pisze
Koniara, gratuluje
Zgredko, u nas szczepienie na rota w standardzie i szczepia po ukonczonym 6 tyg.
A mi sie wydaje, ze chusty dla takich maluchow powinny byc elastyczne....mamy 2 ale mala srednio lubi.Koniara lubi tę wiadomość
-
Dobra zadzwonilam do babki od chust, przyjdzie za tydzień nas nauczyć, powiedziała, ze generalnie mówią ze można dziecko od wagi 2700, ale musi ja obejrzeć jakie ma nogi (uda) no i żebym nie brała wczesniej chusty, bo dla takiej malej możliwe ze będzie można tylko kółkową..
Zapomniała napisać: przez pierwszy tydzień malowalam się wychodząc, raz nawet wyprostowalam włosy, żeby wyglądać jak człowiek.. A dziś jakbym siebie zobaczyła idącą do lekarza to samej zrobiloby mnie się żal. Oczy maleńkie, włos potargany, co prawda but sportowy nowiutki i lansiarski, ale co z tego..
Nie mogę się poddać! A najlepsze, ze dziś się nieźle wyspalam..
Lili: no nie wiem czemu, miałam takie info, ale chyba jednak dla wcześniakow można późniejciekawe ile to u nas kosztuje
Kotka: rozumiem Cie, mi się wydaje, ze nie zdazylam się ciążą na cieszyć, zanim brzuch stal się duży mała juz wyskoczyła..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:11
-
Koniara gratulacje - piękna beta
co do chusty to chyba w moim przypadku lepiej się sprawdzi tkana ( już wiem że splot skośno-krzyżowy) bo raczej będziemy dłuugo z tego kożystać - poręczniejsze na wycieczki niż nosidło - szczególnie jak się berbeć nauczy chodzić
a zresztą sądzę że i starszego można tam będzie zapakować jak go wycieczka juz przerośnie -
Koniara super beta
Widzę że dzisiaj chustowanie na topieMuszę zobaczyć jak się taką chustę plącze
Jak byłam w Maroko to widziałam tam bardzo dużo kobiet z małymi bobikami i wszystkie nosiły te dzieciątka właśnie w chustach. Wyglądało to dla mnie przeuroczo, a jak jeszcze mówicie że to fajna sprawa to muszę się tym zainteresować w trybie natychmiastowym
Arienna lubi tę wiadomość
-
No fajna moja kolezanka z mezem ma szkole aikido i od razu po urodzeniu chodzila na treningi, teraz dziecie ma prawie rok i zadnego treningu nie opuscilo
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHELENQ a co z wkładami?? zamówiłaś te od producenta? sroki że "zaśmiecam" forum ale nie chce mi się szukać tego tematu z wielorazówek...
ja już prawie na finishu kompletowania całości, mam parę otulaczy, parę kieszonek, polskich, chinek...jeszcze kilka musze dokupić...no i wkłady, mam bambusowe i konopne... -
Malenq wrote:HELENQ a co z wkładami?? zamówiłaś te od producenta? sroki że "zaśmiecam" forum ale nie chce mi się szukać tego tematu z wielorazówek...
ja już prawie na finishu kompletowania całości, mam parę otulaczy, parę kieszonek, polskich, chinek...jeszcze kilka musze dokupić...no i wkłady, mam bambusowe i konopne... -
nick nieaktualny
-
Ja czekam az kupek bedzie mniej hehehe i zobaczymy. Na poczatek pozyczam rozne modele od przyjaciolki (wklady dokupie) i zobacze co nam sie najbardziej sorawdzi.
Malenqu, dzieki za wskazowki nt.ssania. U nas mala juz ladnei ssie tylko u mnie roznie z pokarmem. Raz mniej raz wiecej. Po owsiance bylo wiecej, ale mala boli po niej brzuszekza to laktatorem juz malo odicagam, nawet gdy mam pokarm. Recznie wiecej....
Maja wasze dzieci smoczki?
Moja nie chce....a przydaloby sie, by orzerwy miala w cyckowaniu, bo za duzo jje i brzuch ja boli.... -
nick nieaktualny
-
kurcze ale mi się chce spać
muszę pomyć podłogi, potem przyjdzie małż i idziemy na pierogi
widziałam fajnego bloga gdzie dziewczyna pokazuje jak przerobić spodnie na ciążowe i chyba sobie tak zrobię, mam fajne jeansy na gumie, która jest już za ciasna na brzuszek, ale jak sobie wytnę i wszyję panel będą super na cieplejsze dnikosztowały mnie chyba 30 zl więc mi ich nie szkoda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny