Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredko 4 tyg.po porodxie chcesz juz biegac? Ja jak ide na dlugi spacer to mam wrazenie ze ma tam zaraz wszystko wypadnie
No z waga masakra. Co pare dni wchodze na wage i zalamuje sie.
Po 2 pierwszych ciazach ekspresowo schudlam a teraz masakra.
Mala zasnela na 15 min i znow przy cycu. Chybadzis w ogole nie bede spala;) -
Hejo Anuska
Mój wczoraj upił mojego ojcem (że niby pepkowka), który w ogole nie pije, wiec pewnie dziś będzie cierpiał..
A mój juz łazi po domu..
Pod koniec mówił do moich rodziców per mamo i tato..Anuśka, LaRa, Pati Belgia, PsotkaKotka, Lili83, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej!
Co do wagi, to "zrzuciłam" juz swoje 11 kg ciążowe i nawet dodatkowy 1 kgoby tak dalej
zwłaszcza ze w planach mam zrzucenie 20 kg!
Zgredka haha alkohol łagodzi obyczajezobaczymy jak bedzie dzisiaj
dawaj znac
Mam nadzieje zE dzisiejsza aura dopisze na tyle ze jesli nie grill to moze spacerek z maluszkiem uskutecznie
Młoda spi a ja ściągam mleko, bo nie dała rady opróżnić, a czuje źe sa nabite
Miłego dnia!Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Anusia ja mam tak samo. Kiedy rano nie muszę nigdzie wstawać to budżet sie miedzy 6 a 7 cholewcia... Ale taki chyba juz mój urok
Lara super, ze juz tyle zrzucilas. Ciekawa jestem ile ja przytyje w totalu. Narazie mam 5 kg na plusie. Zobaczymy co bedzie w ostatnim trymestrze
Miłego dnia gangsterkiAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredziu ja kilka dni po porodzie straciłam ponad 10kg, potem kolejne 5-6 i teraz przez ostatnie 2miesiace resztę.....samo spadło, jem normalnie ale czasem śniadanie po 12stej a obiad po 20stej a kolacje po 23 hehehe wiec nie jest to zdrowe odżywianie.... Tylko skóra została uhmmm ale ćwiczyć znaczne dopiero jak przestaje karmić swoim mlekiem.
-
czesc,
Kotka, u nas wygląda to tak.. ok południa spacer, lub jeśli nie, to na 100% o 16 z chłopcami wychodzę.. kąpiel 20-21 później cyc, budzi się później ok. 24.30 -1.30, później już co 2,5h. Mój mały je z jednej piersi, max.10 min.. czasami mniej i mam przykaz przepijać go wodą lub herbatą rumiankową i wypija "w między czasie" ok. 120ml
Malenq, a jak na ciemieniuchę? Patryk ma teraz właśnie..wczoraj posmarowałam zwykłą oliwką i wyczesywałam.. z tym olejem tez tak postępować?
u nas znowu katar.. Patryk ma okropny, wpprowadzam mu wit.c - któraś z was podawała już? ja mam katar i kaszel.. kiedy to się skończy..
Malenq po tej wlewce faktycznie zrobił kupę, ale dziś znowu drugi dzień bez kupy.. od lekarza ma przykaz podawać przez 8 dni laktulozę i ten debridat..no i idziemy na usg brzuszka (znowu)..mam dość tych lekarzy..a czeka nas jeszcze usg głowy - znowu i dermatolog.. -
Cześć mamuśki... u mnie zły poranek.
Wczoraj robiłam chleb zakwasowy razowy i mi s*urwiel nie wyrósł. Skończyłam piec o 1 w nocy bo chciałam żeby jak najdłużej wyrastał i nic to nie dało.
A rano mąż do mnie, że teraz to ja sobie bimbam, a on taki zmęczony przez ten remont i że mogłabym podłogi i szafki z pyłu umyć i zrobić pranie zasłon itd bo się upyliły. Szlag mnie trafił, nie tylko na to że "sobie bimbam" ale że on nie szanuje mojej pracy. Już 2x całą chatę myłam na kolanach, prań chyba z 10 zrobiłam, a ten przychodził po robocie i stwierdzał że "gips sobie przeszlifuje na ścianach bo dalej nie jest równy" i kuźwa w 1 popołudnie wniwecz cała moja praca bo pyłu było tyle samo. To się wypięłam i nie sprzątam dopóki nie skończy.
No i się pożarliśmy, bo ten mi wygarnął, że "i tak nie mam nic innego do roboty tylko siedzę i się nudzę". Zaraz go uduszę. Trudno mi się schylić, a co dopiero zapierdzielać na kolanach ze szmatą.
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:czesc,
Kotka, u nas wygląda to tak.. ok południa spacer, lub jeśli nie, to na 100% o 16 z chłopcami wychodzę.. kąpiel 20-21 później cyc, budzi się później ok. 24.30 -1.30, później już co 2,5h. Mój mały je z jednej piersi, max.10 min.. czasami mniej i mam przykaz przepijać go wodą lub herbatą rumiankową i wypija "w między czasie" ok. 120ml
Malenq, a jak na ciemieniuchę? Patryk ma teraz właśnie..wczoraj posmarowałam zwykłą oliwką i wyczesywałam.. z tym olejem tez tak postępować?
u nas znowu katar.. Patryk ma okropny, wpprowadzam mu wit.c - któraś z was podawała już? ja mam katar i kaszel.. kiedy to się skończy..
Malenq po tej wlewce faktycznie zrobił kupę, ale dziś znowu drugi dzień bez kupy.. od lekarza ma przykaz podawać przez 8 dni laktulozę i ten debridat..no i idziemy na usg brzuszka (znowu)..mam dość tych lekarzy..a czeka nas jeszcze usg głowy - znowu i dermatolog..
Konwalia lepiej wlewkę jeszcze raz zrób, laktuloza "przyzwyczaja" jelita, że nie muszą pracować....a debridat ma wiele negatywnych opinii....
próbowałaś jeść/ pić więcej marchwi i śliwek suszonych??? u mnie działa...a probiotyk podajesz? ja posaję TRILAC PLUS i jest z kupami ok.
tak olej kokosowy ogrzewasz w dłoni i smarujesz główkę, potem wyczesujesz...olej kokosowy ma działanie przeciwzapalne i przeciwgrzybiczne, więc jest lepszy od oliwki...
a dermatolog to u was od czego...? -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Konwalia lepiej wlewkę jeszcze raz zrób, laktuloza "przyzwyczaja" jelita, że nie muszą pracować....a debridat ma wiele negatywnych opinii....
próbowałaś jeść/ pić więcej marchwi i śliwek suszonych??? u mnie działa...a probiotyk podajesz? ja posaję TRILAC PLUS i jest z kupami ok.
tak olej kokosowy ogrzewasz w dłoni i smarujesz główkę, potem wyczesujesz...olej kokosowy ma działanie przeciwzapalne i przeciwgrzybiczne, więc jest lepszy od oliwki...
a dermatolog to u was od czego...?
jem codziennie dwa jabłka, raz zjadłam 18 sliwek - sama byłam w wc 7 razy a jego nie ruszyo..
a dermatolog na zmiany skórne na twarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 12:53
-
nick nieaktualny
-
Kurde, może jak urodzi się mój to zmienię zdanie, ale jestem bardzo anty ładowaniu zdrowemu, tak małemu dziecku w odbyt czegokolwiek... szczególnie "wyrobu medycznego" który nawet nie jest porządnie badany pod kątem składu, czyli czegoś jak ten Melilax...
Ja się będę radziła teścia-pediatry w takich sprawach, na szczęście zdejmie ze mnie ciężar wyboru leków... -
Malenqu a dlaczego lactulosy bys nie podala?
Moj starszy syn mial, i nadal ma, problemy z wyproznianiem wie. Tutaj laktulose zalecaja od maluszkow oppo starszaki. Jaskowi nie podalam, dostal cos innego od lek.w PL ale jestem baaardzo ciekawa....