Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:witam stare i nowe kolezanki, mam nadzieje ze jeszcze mnie pamietacie chociaz dlugo mnie nie bylo.. po cholernych 5 latach wczoraj sie dowiedziala ze w ciazy jestem juz mielismy zaczynac ivf w tym miesiacu jak @bedzie a tu nie ma hahah niespodzianka.... wiec stresiklekki zeby sie utrzymalo teraz ... caluje was mocno wszystkie i sciskam
aaa kochana wiesz że sie pobuczałam tak sie ciesze i zaciskam kciuki wszystko bedzie ok a maluszek na pewno będzie rósł jak na drożdżach GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!Asha lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:aaa kochana wiesz że sie pobuczałam tak sie ciesze i zaciskam kciuki wszystko bedzie ok a maluszek na pewno będzie rósł jak na drożdżach GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj slonce moje...ja nadal z szoku wyjsc nie mogeBiedroneczka83, zgredka lubią tę wiadomość
-
Dobry
Czekałam aż jakaś świeżo zaciążona tu zajrzy bom lekko osamotniona z tak młodą ciążąNo i wracam ze szkolenia i co ja widzę
Asha GRATULACJE!!!! Cieszę się że tu jesteś
Ciąża będzie bezpieczna aż do samego porodu (gdzieś w styczniu chyba? ) bo ja Cię stąd nie wypuszczę
Helenq super pieluszkaPasuje chłopcu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 16:54
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha
A myslalam co tam u Ciebie ostatnio
Wielkie gratulacje ! I trzymam kciuki
My bylysmu 2h na spacerze, zapisalam małą do żłobka (uwaga, lista oczekujących 1,5 roku czas oczekiwania a my mamy 298 miejsce) ;( chyba babcia będzie musiała iść szybciej na emeryturę .., a tak serio to cos będę musiała wykombinowac
Mała dziś marudna jak nie Cyc to teza nosić i tuloc, a ja tu w trakcie robienia risotto ze szparagami jestem wrrr
Hela: oczywiście, ze pasują dla chłopaka..Asha lubi tę wiadomość
-
Freja wrote:Asha- trzymam kciuki - będzie dobrze
Anuśka przełamała złą passę i teraz zamiast do studni wrzucać to z niej wyciąga kolejne zaciążone
niezłą ma tę studnię
Hi hi zarażę wszystkie i przyciągnę na fioletową stronę mocyMANIEK lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dobry
Czekałam aż jakaś świeżo zaciążona tu zajrzy bom lekko osamotniona z tak młodą ciążąNo i wracam ze szkolenia i co ja widzę
Asha GRATULACJE!!!! Cieszę się że tu jesteś
Ciąża będzie bezpieczna aż do samego porodu (gdzieś w styczniu chyba? ) bo ja Cię stąd nie wypuszczę
Helenq super pieluszkaPasuje chłopcu.
-
Asha mnie przez pierwszy tydzień po + teście kłuło w szyjce, trochę wierciło w brzuchu jak na okres a potem cisza aż do 7-8tc. ZA to potem coraz lepiej: zaczęło się od bekania, i do końca trymestru był masakryczny zmuł i kilka rzygów... także ze spokojem, masz czas na objawy. Możesz nawet skończyć jak Kroko, bo szukała ostatnio następczyni :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 17:25
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No ty masz termin zaraz przede mna gdzies chyba kochana, ja mam na polowe stycznia
Rozkręcam Sylwestra na porodówce
Kochana dopiero 5dni temu przestał mnie brzuch mulić jak na @. A jajniki co drugi dzień mnie pobolewają i to tak jakby chciały owulowaćPytałam ginki i powiedziała że to normalne więc nie panikuję. W przyszły poniedziałek idę na USG i powiedziała że może zobaczymy serducho
-
Anuśka wrote:Ja mam termin na 29 grudnia
Rozkręcam Sylwestra na porodówce
Kochana dopiero 5dni temu przestał mnie brzuch mulić jak na @. A jajniki co drugi dzień mnie pobolewają i to tak jakby chciały owulowaćPytałam ginki i powiedziała że to normalne więc nie panikuję. W przyszły poniedziałek idę na USG i powiedziała że może zobaczymy serducho
Oj to moze wszystko git tam u mniejakto cudnie ze juz kropka zobaczysz niedlugo
Anuśka lubi tę wiadomość