Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:A Ty kiedy śmigasz na pierwszą wizytę?
U mnie pierwsza wizyta nie ma sensu wlasciwie, bo tu ani bety ani usg nie robia...robia test i to dla nich cale potwierdzenie ciazy jest....a potem tak jakby czlowiek w ciazy nie byl do 3 miesiaca i dopiero w 12 tyg jest pierwsze usg wiec zalamka generalnie -
Asha wrote:U mnie pierwsza wizyta nie ma sensu wlasciwie, bo tu ani bety ani usg nie robia...robia test i to dla nich cale potwierdzenie ciazy jest....a potem tak jakby czlowiek w ciazy nie byl do 3 miesiaca i dopiero w 12 tyg jest pierwsze usg wiec zalamka generalnie
Jest mala szansa ze przez to mam epilepsje i konflikt grup ze mi zrobia wczesniej badania ale bardzo male -
Asha wrote:Jest mala szansa ze przez to mam epilepsje i konflikt grup ze mi zrobia wczesniej badania ale bardzo male
Ja bym oszalała bez USG do 12tcJuż teraz jak mam dni kiedy mnie nic nie boli ani nie mdli to boję się że ta ciąża to tylko sen i nic tam nie ma
I gdyby nie beta i poprzednie usg na którym było widać pęcherzyk to testowałabym co drugi dzień żeby mieć pewność że nadal tą ciążę mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 18:23
Asha lubi tę wiadomość
-
Heh, ja szalałam strasznie do końca 7tc bo się zawzięłam że wcześniej nie wizytuję bo nie warto... po moich wcześniejszych doświadczeniach wolałam iść od razu "na serducho"... Do 12tc to bym zwariowała... no i to zdjęcie z pierwszego USG z 1cm kijanką uważam za jedno z najfajnieszych
Dziwne zwyczaje na tym "zachodzie" panują... ;/ -
Asha witaj i serdecznie gratuluję. Ja na usg byłam w 6 tc i na,początku też nie mogłam uwierzyć
Pati zdjęcia megaprzezycia tez.
Ja po obiedzie lezakuje i przygotowuje się psychicznie do jutrzejszych badań w tym glukozy.Pati Belgia, Asha lubią tę wiadomość
Maniek
-
oki moze uda mi sie spokojnie poczytac
bo biegam cos sprawdze przy kompie i juz mnie nie ma.... Michał spi, koza wydojona hehe tzn kozy
słuchajcie mam dwie
pati super zdjecia bedzie super pamiatka
dziewczyny czy ktos jeszcze chcialby pieluszki wielo, bo mam ograniczona ilosc i nie wiem czy bede wiecej zamawiacza 28,50 komplet sprzedam
i zabieram sie za czytanie
a co do pieluszki to chodzilo mi o kolory bo taka rozowo fioletowa, wzor super ale kolory do mnie nie przemawiaja i dlatego pytalam czy fajna dla chlopcaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 20:50
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
kotka nie kazde dziecko odbija, moze twoj maly nie bedzie jesli widzisz ze nie odbija mu sie nie mecz sie, pamietaj tyko zeby ukadac go zawsze na boku, zeby sie nie zaksztusił jak mu sie uleje
Arienna co do twojego problemu, mialam tak w polowie ciazy w szpitalu
zamien pieczywo na razowe, ja jadłam z biedronki razowe cos jak waza... jabłko, duzo wody generalnie duzo błonnika i pomoze
co do niewypałow... majtki jednorazowe tzn niezupełnie bo sa dwa rodzaje takie z siateczki 2 szt za chyba okolo 10 zl sa fajne te dzie za ta cene masz 5-6 szt nie podeszly... wklady poporodowe tyko 1 szt wiecej nie ma sensu kupowac... i koszulki, kaftaniki... ja mialam tylko body jak ktos nie ma wprawy moze kupowac tylko kopertowe
widze ze mamuski mało zagladajaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 21:23
-
nick nieaktualnyTak sobie z uśmiechem myślę że jak dobrze pójdzie to Asha i Koniara mogą być styczniowkami 2016 hehe buziolki taki sentyment hehehe
Pati ekstra fotki
Dobrej nocki mamusie i brzuchatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 21:24
zgredka, Anuśka, helenkq, Asha, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Powiedz mi slonce czy brzuch cie tez tak napiera i jaajniki? Ja tam zadnych objawow poza tym jeszcze nie mam tylko ten brzuch
Ooo ja tak mam, brzuch boli i cycki tez...Asha lubi tę wiadomość