Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze Ci naczynka pekaja z wysilku?
Ja bawilam sie wlasnie ta nowa stronka na ile lat wygladasz, laduje sie tam swoje foty (w guglu wpisac trzeba "how do i look") na jednym.wyszlo 29, na innym 24, a na ostatnim tuz przed porodem 48 -
Czesc,
my znowu czekamy na lekarza..boziu, kiedy to się skończy?
Asha, wszelkie bóle jak na @ są normalne na początku ciaży..pamietam, jak po zrobionym teście biegałam do wc, bo miałam wrażenie, ze mnie zalewa krew a to byly tony śluzu..
helenq, ja poproszę jjeden komplet tych wielorazówekAsha lubi tę wiadomość
-
Patryk oczywiscie zakatarzony już z 5 dni, ale to nic..ale w nocy dostał takiego ataku kaszlu, nie mógł odkrztusić, kilka sekund nie mógł złapać oddechu, bo i nos zapchany i gardło.. dopiero jak odciagłam z nosa, dmuchnęłam to złapał oddech z płaczem..mam dość.. nie śpię od 2 w nocy..no i po wczorajszej wlewce i oddaniu stolca, znowu spina się, popłakuje..tak mi go szkoda.. to dziecko żyje 11 tygodni, z tego z 7 był/jest chory
-
witam z rana pięknego upalnego
Helenq napisz na priw co wchodzi w skład tego zestawu pieluch ja bardzo bym chciała spróbowac
Asha spokojnie jeszcze bedzie marudzić ze ci nie dobrze
Zgredka ja tez maraton chirurgów hehehe uwielbiam ten serial
Lara Anula już 2 tyg matko jak to zleciało
ja mam jutro wizyte a w czwartek chyba USG juz sie doczekac nie moge -
Hej
Dzisiejsza noc w miare ok. Pospal dluzej i ja tez.
Ale od wczoraj mam problem z wiszeniem na cycu. Wczoraj caly dzien tylko by wisial na cycku, jak pospal to moze z 20min max i zowu placz. dzisiaj to samo. Nakarmilam jednam , zasnal, odlozylam, za 5min placz. Zmienilam pieluche, nakarmilam drugim cyckiem, usnal, odlozylam, 5min znowu placz.
Dac mu sie wyplakac czy co ja mam z nim zrobic? -
Konwi strasznie współczuję ;( Najgorsza jest ta bezradność ;/ Cholercia ale zaparcie dzień po dniu to chyba się nie zdarza? Trochę szybko...
Ja dziś odkryłam temat traktoweania niemowląt w dawnej Polsce... i mi się aż włos jeży i niedowierzam, że ludzie tam w ogóle dożywali dorosłości...
Polecam wam ciekawą lekturę o dawnych "becikach" dla niemowląt...
http://www.englishstory.pl/tekst/_op/smdo/zaawansowany/239.html -
konwi wspolczuje, kurde to najgorsze dla matki jest, a to napewno zaparcia? moj robil kupke i 5x dziennie a mimo to prezyl sie i płakał przeszło mu dopiero jak skonczył 2mc ale moje dziewczynki miały dluzej do okolo 3-4mc
nieukowa, nawet tego nie czytam do konca, masakra....
kotka moze wzdecia ma, a moze jest glodny chyba ze jestes pewna ze nie ejst to czasem przydaje sie smoczek, niektore maluchy to prawdziwe ssaki
hejka a moze poprostu wrzuce tutaj jakbyscie cos chcialy to napiszecie
mam tylko po 5 sztuk z kadej z wyjatkiem zoltych koparek tych było 10
tzn mialam bo juz czesc sprzedalam i czesc oczywiscie zostawilam sobie....
kurde za duzo wrzucania odezwe sie na fejsie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 10:49
-
Kotka, musisz przetrwać..czasem dzieci tak mają, może odłóż do wózka i powoź, albo polulaj bez karmienia.. próbowałaś smoczek? nam bardzo pomógł, bo Patryk ma mocny odruch ssania.. wydaje mi się, że "zostawienie dziecka do wypłakania" to najgorsze co można zrobić swojemu dziecku, bo ono pada, owszem, ale ze zmęczenia..
helenq, zaparcia też są na bank.. ma wywoływaną kupę co 8 dni.. na pewno wezmę dwie te pieluchyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 10:45
-
hej misie
a ja dalej jakaś obolała jestemale lepiej już z jelitami
jutro gin chce robić połówkowe- kurcze mam nadzieję że dzieć się nie zasłoni i będzie widać płećMisi@, helenkq, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość