Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka wrote:BTW czy Was na początku ciąży też tak bolał brzuch? Mnie właśnie boli, a że jestem przed terminem @, to boję się, że przyjdzie...
Dokładnie tak mnie bolał brzuch identycznie jak na @. I tak samo co trochę latałam sprawdzać czy mnie nie zalało bo takie miałam wrażenie. Dwa trzy dni po terminie @ przestał tak typowo boleć i zaczęło mnie coś ciągnąć w pachwinach.
Pati wspieram mocnoZupełnie nie rozumiem takiego zachowania
Jakim egoistą trzeba być żeby zafundować zdrowiejącemu z poważnej choroby dziecku taki stres... Słów brak...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 21:47
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Pati super trafna uwaga. Kotka (.)(.) do góry będzie lepiej
Za jakiś czas Ty będziesz tak pisać mi
Anuska super ze da się jakoś zrobić żeby mieć większe L4...
Nieukowa dzięki za dopełnienie moich info u mnie L4 ciągiem było od lutego wiec nie rorozumiem jak oni to policzyli ale jutro mam nadzieje ze się dowiem.
Oooj niestety druga tura znów dwóch dominujących wciąż partiiManiek
-
Hej kochane gangstereczki
Jakoś mi dzis niedobrze.... Mdli mnie odkąd tylko sie obudziłam... Masakra...
Ojciec - szkoda mi słów... Ale dzięki dziewczyny za Wasze wsparcie. Dobrze, ze mogę na Was liczyć i sie wygadać... To tez bardzo duzo daje.
Uciekam bo dzis nowy projekt zaczynam i muszę być na miejscu równo o 8 żeby z klientem sie spotkać wiec Marcela muszę wcześniej do szkoły zawieźć na świetlice, a potem jeszcze 40 km dojechać. Obym sie nie spóźniła...
Miłego dnia dziewczynki -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Mam paskudne wrażenie że nic się w tym kraju nie zmieni
Pati uważaj na siebie i powodzenia z projektem...
A ja jestem w stanie "cichej i zimnej wojny" a małżem....od porodu zaczęły się sypać nasze relacje...teraz ograniczamy się do niezbędnego kulturalnego minimum... Żyjemy razem ale juz tak obok siebie... Żal mi ... Rozmawiać mi się z Nim nie chce bo to nic nie da..nie zmieniamy swoich charakterów... Ech życie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 06:45
-
Isia nie dostalam programu, ale.potwierdzili ze jestem na liscie... Zalezymmi na tym wykladzie z 1 pomocy, poza tym bedzie, reklama sklepu z fotelikami, enfamilu i pewnie Jelpa- jak zwykle.
Bylam na 2 warsztatach i jest zawsze tak samo, prawie sie pozabijaja brzuchy o te probki
Ale czasami trafi sie perelka wsrod tych wykladow niesponsorowanych, takze jak nie ma nic lepszego do roboty to czemu nie.isc -
nick nieaktualnyNieukowa Groszek ma racje, dziecko to nowa sytuacja i mąż stanął na dalszym planie, a on się z tym pogodzić nie może...dla mnie to bez negocjacji... Poza tym rzeczy które mnie w nim bawiły wcześniej teraz denerwujące itp itp
Cieszę się jak ma delegacje..teraz będę przez 3dni miała spokój....
Tak to przykre, ale na szczęście nie skaczemy sobie do gardeł... Jest jak jest...może kiedyś się zmieni, a może nie....na razie to malo ważne...przynajmniej dla mnie... Tylko tak jakoś po 10latach dziwnie się zrobiło....
Z warsztatów mazl wrócił zadowolony i PR,eszkolony z pierwszej pomocy a to ważne..tak o fotelikach i mleku było....
Paradoksalnie jemu Kosia jest Nr 1.....a sam chce być u mnie na 1wszym miejscuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:09
-
nick nieaktualnyA jak tam swiezutkie brzuchatki???? Jakieś mdłości, zachcianki??? Ja cały I trym prawie przespalam....w drugim lekko energii dostała ale tez nie za wiele, III był koszmarny pod względem nerwów....
A z zachcianek to w I na sieciowe jedzenie miałam, natomias t warzywa były na cenzurowanym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja.
Malenq chetnie bym od Ciebie odkupiła ale rodzina zasypała mnie ciszkami i w sumie dokupiłam tylko jakieś drobiazgi typu skarpetki i czapki.
Ja też sie właśnie obawiam że mój mąz poczuje się odrzucony jak pojawi się mała...będe się starać żeby nie ale życie pokaże.
Dziś wieczorem mam wizyte u gin także trzymajcie kciuki:)
aaaaa tym czasem ide dzwonić do ZUS;/Malenq lubi tę wiadomość
Maniek
-
Czy to normalne że dzien w dzien boli mnie głowa? Nie ze cały dzien, ale sa momenty nasilenia
bez sensu... Ostatni raz głowa bolała mnie chyba w listopadzie/grudniu
Moze to sprawka hormonów? Bo zaczynam sie nakręcaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 09:45
-
Uprzejmie donoszę o kolejnych warsztatach dla mam: Ikea family organizuje, poznańskie są w tę sobotę przed południem...
A tak w ogóle mama jest u nas od wczoraj wieczorem i już zdążyła mnie do białej gorączki doprowadzić... kobieta anioł, ale to jest upokarzające, że mając groszową emeryturę wciska mi bez mojej zgody pieniądze do portfela jak nie widzę, kupuje mi rzeczy które są absolutnie niepotrzebne ("klapeczki plastikowe na ogród", "czajniczek do herbatki" itd...). Rano poszła po zakupy, specjalnie się obudziła o 6:00 rano i wyszła żebym jej nie słyszała... oczywiście nakupowała całą lodówkę żarcia, mięcha na pół zamrażalnika, bo my biedni tak mało w niej mieliśmy. Oczywiście za swoją kasę. Nawet nie mam serca opieprzać, ale co ja z tym mogę zrobić? Włożę jej te wszystkie pieniądze które mi dałą z powrotem do jej torby jak będzie wyjeżdżać ;(Pati Belgia lubi tę wiadomość