Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.kinoman.tv/film/love-rosie-1
wkurzające są kilkanaście reklam które się włączają przy włączaniu filmu ale jak się wykupi konto VIP (5 zł sms`em) lub ma się trochę cierpliwości do wyłączania tych reklam to potem jest gitPati Belgia lubi tę wiadomość
-
młoda już pojechała na zieloną szkołę więc jakby na pół gwizdka przez tydzień mogę funkcjonować
i dobrze
bo zabrałam się za pranie poszycia z wózka - póki zestaw z opcji z gondolą, jak nie padnę to jeszcze to od spacerówki upiorę
na razie moczy się lekko zaprane w wannie
kurcze nie sądziłam że chwila schylania się do wanny może człowieka tak wykończyć !!
Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam się
Wwłaśnie wydrukowałam plan porodu, skompletowałam do jednej teczki wyniki badań do szpitala, namiary na położną i przychodnię itp itd.
No i odebrałam wynik GBS, na szczęście jestem wolna od tego dziadostwa
Noc wyjątkowo dobra, dziś w planach mam sprzątanie szafy, wizytę w urzędzie w celu dopisania do listy wyborczej na II turę. I odwiedziny kumpeli
Ari nie chcę cię straszyć, ale w 21 tyg to jeszcze dzidziek ma kuuupę miejscaJa teraz tak mam, że każde przekręcenie z boku na bok skutkuje gorącym sprzeciwem młodego, który przez kilka pierwszych sekund wypycha się kulasami i tyłkiem jakby protestował przeciwko zmianie pozycji
Misi@, Arienna, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mamuśki a takie pytanko mam: jak zabezpieczyć materacyk w gondoli przed zasikaniem? Mogę na to jakiś ochraniacz nałożyć czy lepiej dla dzidzi będzie, jak będzie bezpośrednio na materacyku? Może powinnam się pogodzić z tym że trzeba będzie prać i że mały go zniszczy tak czy siak?
Mam kilka podgumowanych flanelek, może podłożyć tylko pod tyłek małemu jak będę z nim jeździć na spacery? -
a propos rozpychania właśnie dostałam tak po żebra że aż cała podskoczyłam
dziś wizyta u gina więc się dowiem czym dostałam - czy to był kop czy podanie z główki
idę walczyć dalej z tym praniem :[Misi@ lubi tę wiadomość
-
Nieukowa, ja miałam tylko dodatkowe prześiceradełko + czasem pieluszkę tetrową
ale młody nigdy nie zasikał wózka o dziwo
nie wiem czy jest sens coś więcej dawać - ja dawałam prześcieradełko/pieluszkę głównie po to co by się nie brudziło i można było czesciej dać świeże bo w lecie się mały pocił a materacyk ciężko prac co 2-3 dniNieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Miałam bardzo intensywny weekend i skutkiem tego mam od wczoraj popołudnia bóle krzyża i brzucha, więc dziś troszkę odpuszczam. Zrobiłam jedno pranie i zrobie obiad i bede sie przygotowywać do egzaminów.
Jutro z rana mam test obciążenia glukozą...mam nadzieję, że szybko mi tam czas minie ;p
Neukowa ja mam to samo jak zmieniam pozycję to maluszek zaczyna się ruszać
a poza tym mój szwagier miał wypadek na motocyklu...wjechał w niego smaochód, oczywiście on taki upraty, że nie chce iść do szpytala, odmówił hospitalizacji a czuje się źle ;/ tydzień temu wyszedł z ospy a teraz to. Wina była kierowcy samochodu..światkowie mówili, że to cud, że on przeżył...mój mąż dziś jechał do pracy motocyklem i mam już czarne myśli.
No i jeszcze nie mam wyników amino. Jak do czwartku nie otrzymam to w piątek tam zadzwonię.
Miłego dnia dziewczyny..
ja czekam na moją siostrę, bo od 11-14 bedzie miała przerwę, a gabinet ma niedaleko mojego miejsca zamieszkania
ps
ja dziś zapisze się na chustowanie, które ma się odbyć 28.05 cena 30 zł za jedno spotkanie, a są dwa
-
cześć Misia@ - nie szalej - odpoczywaj teraz póki możesz, trzymam kciuki za egazminy do których się uczysz - a glukoza... w sumie z dobrą książką moża by tam nawet dłużej posiedzieć - szybko czas jednak leci
a z chłopami i lekarzami to chyba jakiś standard ;} -
nick nieaktualny
-
Bry.
dziewczyny te co używają oleju kokosowego...Jaki to jest? Byłam dziś w takim sklepie ze zdrową żywnością i olej kokosowy w 5 rodzajach był...nie mam pojęcia który mam kupić wiem że ma być tłoczono na zimno ale czy macie ten bezzapachowy ...taki w słoiczku czy on inaczej wygląda???
a i witam się w 30 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 11:03
Blondik lubi tę wiadomość
Maniek
-
cześc dziewczynki, witam po zagonionym weekendzie
zakatarzona i z bolacym gardłem
oto moje pierwsze zdjęcie " z brzuszkiem"
polecam ogladanie filmów na stronce www.cda.pl wszystkei są za darmo i nie trzeba się logowaćFreja, zgredka, MANIEK, LaRa, Arienna, Nieukowa, Lili83, Pati Belgia, konwalianka, beszka, Krokodylica, Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Pati czy Ty kupiłaś sobie pas podtrzymujący na bóle krzyżowe?
Pamietam, że wspominałaś, że masz zamiar kupic a ja nie wiem, który wybrać...ceny są od 65-165 zł to spora rozbieżność
http://www.dreambaby.be/ecom/nl/shops/Ecom/Dreambaby/mama_s_comfort_dreambaby
Ten w przedostatnim rzędzie. Ale w następnym tygodniu zamierzam jechać po inny bo ten, jak babeczka mówiła jest dobry do około właśnie 7 miesiąca ciąży. Ciekawe co mi teraz zaproponuje. Jak juz bede miała nowy to znam relacje i pokaże jaki mam. Ten mi pomaga bardzo i jestem zadowolona ale nie wolno w nim chodzi całego dnia. Ja zakładam na około 4 godziny. Zwłaszcza jak jadę na spotkania z klientamiMisi@ lubi tę wiadomość