Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko, Smoku, jedyny raz kiedy Ania miała na sobie kombinezon to wtedy gdy wychodziłyśmy ze szpitala - a było b ciepło, od tamtej pory ubieram ja odpowiednio do warunków pogodowych, tak zeby mozna ja było ewentualnie rozebrać lub właśnie zawsze mam coś do narzucenia, jakaś bluzę, sweterek lub zwyczajnie kocyk.
I tak jak dziewczyny piszą, sprawdzam ciepłotę na karku. A jak rączki ma zimne to przykrywam pieluszka
Jedynie z taka temp jak dzis mam problem, bo zastanawiam sie czy to jednak nie za szybko na taki negliż? Rampersy i gole nóżki -
Ufff... jejku kombinezon? Ja wymiękam w krótkim rękawku a jest dopiero 9:00
Muszę na pocztę a entuzjazmu brak przez ten skwar...
U mnie zgaga, niespokojne nogi, chrypka po basenie, zmęczenie materiału...
Maniek nie jest tragicznie, teraz będziesz przybierać mniej- czasami tak już jest że nie jesz za dużo a i tak organizm kumuluje wodę i zapasy na zaśNie głódź się tylko!
U mnie 13,5-14kg. Łudzę się że nie dojdę do 15 skoro nie mam ochoty na jedzenie, ale pewnie jednak będzie więcej na koniec -
Ja oilnuje aby uszybyky zkaryte, ale u nas okropna pogoda, bo caky czas ponizej 10 st. I wieje i leje. Przez dwa dni moze bylo 13-14 st.
Pamietam, ze chlopcom, gdy cieolo bulo i w gondoli lezeli, wiatru nie bylo, to byli bez czapki. Mialam bluze z kapturem pod reka w razie, gdybym musiala z wozka wyjac.
Nie moge sie doczekac pieknej pogody u nas. -
Hejo,
U mnie tez kombinezon tylko na wyjściu ze szpitala w kwietniu był, tak to tylko dwa długie rekawki lub krotki i kaftan. Zdziwilam się tydzień temu jak bylysmy na badaniu, bo reszta dzieci miała kombinezony lub kurtaly a la zimowe..
Freja: no to ładnie przybiera dzieciulek..
Ja za zjeździe, mała towarzyszy nam na spotkaniach alkoholowych w pokojach, ludzie zdziwieni, ale my nie chcemy jej w ciszy chować..
Moja poszła na spacer teraz w body z długim, dresowych portach czapuli i skarpetach..
Tez jak wrócę kupuje lezaczek..
Kurcze, a ten ból brzucha to jak się objawia? Boje się, ze nie zauwaze.. -
witam sie i posypuje sobie głowe popiołem za niepisanie
Pati super pomysł z tą opieką
Maniekto super ze crp ok
Freja nono rośnie kawał chłopakaciekawe ile moja waży w 33 tyg wazyła 1950 gram teraz pewnie z 400g wiecej hehe zobacze jutro ile ja przybrałam od ostatniej wizyty kolejne usg dopiero ok 18 czerwca no chyba ze sobie pójde prywatnie do mojego starego gina KTG tez mam miec własnie w okolicach 18 czerwca
ja właśnie wciągnęła śniadanko zaraz ide głowe myć a potem ogórkowa robić
jutro odbiór GBSu wizyta i SR przedostatnia
dziś juz czuje sie lepiej wyspałam sie i jak siedze a brzuch opiera sie na nogach to czuje jak mała mi po nodze uderza heheheKrokodylica lubi tę wiadomość
-
A my dzisiaj sie rejestrujemy w Polsce
Zaraz biore malego w chuste i jedziemy do urzedu.
W piatek Dominik konczy 4 tydzien.
Niestety od dwoch dni zaczely sie wieczorne bole brzuszka. Juz nawet piers nie pomaga bo maly nie chce.
Pozdrawiam z wrockaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 10:02
beszka, MANIEK, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati trzymaj się dzielnie:) ja jeszcze smak pamiętam ...ale ujdzie najgorsze te pierwsze 45 min było dla mnie.
Biedronko wow ale już masz duży brzusio mała chyba już nie taka mała:)
Ja czekam na szefa ma mnie odwiedzić i parę rzeczy pozabieraćjak go znam lody będą.....i ja się nie oprę
Biedroneczka83, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek
-
MANIEK wrote:Pati trzymaj się dzielnie:) ja jeszcze smak pamiętam ...ale ujdzie najgorsze te pierwsze 45 min było dla mnie.
Biedronko wow ale już masz duży brzusio mała chyba już nie taka mała:)
Ja czekam na szefa ma mnie odwiedzić i parę rzeczy pozabieraćjak go znam lody będą.....i ja się nie oprę
Poza tym dzisiaj dopiero wtorek a nie środa
Misi@, Nieukowa, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Wlasnie wypilam glukoze I walcze zeby pawia nie puscic.... o masakra...
Cytryny mi nie pozwolili wcisnąć, ale luz dałam rade
Tylko, że mam jedną żyłę z której mogą pobrac i mam w niej 5 wkłuć no bo nie dało się za pierwszym razem ;p
Biedroneczko brzuszek cud, miód.
Ari wkurzam się, ale staram się nie kłócić. Co do wózka to nie damy się przekupic. Imie już wybrane- Antoni, ale im do rejestracji w urzedzie nie powiemy- bo mąz ma do nich żal, za to jak się zachowuja. Niech się licytują i tak nie mają wpływu na nic ;p
głupio mi tylko przed reszta rodziny męża bo tesciowa takie głupoty opowiada i z ta wyprawką do siebie i w ogóle, ale myślę, że oni chyba ją znają i jak to maż mówi, wszystko dzielą przez 3 to co ona mówi.Nieukowa, Blondik, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Maniek ale że lody z szefem???? A co mąż na to????
Poza tym dzisiaj dopiero wtorek a nie środa
hehe cholera przez to że siedzę w domu to dni mi się mylą. ...Mąż w pracy:)
AA Misia imię śliczne:) rodzine olej to Wasze dziecko. U mnie też sugestii miliony ale ja jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam i tak z mężem stwierdziliśmy że w tym roku w końcu Boże Narodzenie zostaniemy u siebie bo co roku maraton po rodzinie czyli święta w samochodzie. ...
A propo imienia u nas zmienia się co chwila:) chyba jednak będzie Aniela:) boszzze jakie to trudne;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 12:31
Misi@ lubi tę wiadomość
Maniek