X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Psotka zainwestuj w Infacol i podawaj szczególnie wieczorem przed jedzeniem

kupie sab simplex bo wszyscy tak chwala.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możesz spróbować ale właściwie to podobne specyfiki nam sie Infacol przy Zuśce sprawdził wsumie potrzebowałm tylko jedno opakowanie i wszystko sie unormowało
    :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    możesz spróbować ale właściwie to podobne specyfiki nam sie Infacol przy Zuśce sprawdził wsumie potrzebowałm tylko jedno opakowanie i wszystko sie unormowało
    :)

narazie nie bede nic dawac
    a jak u was kolki/bole wygladaly, kiedy sie objawialy?
    bo u mnie dopiero od dwoch dni jest tak ze wiezorem maly zaczyna plakac i ciezko go uspokoic i nawet mleczka nie chce.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Sab nic nie pomógł... A to co opisujesz to kolka...

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Pati ja tez dziś po glukozie i o dzwio mi smakowalo...to było jak rozcienczony lukier;p
    Cytryny mi nie pozwolili wcisnąć, ale luz dałam rade :)
    Tylko, że mam jedną żyłę z której mogą pobrac i mam w niej 5 wkłuć no bo nie dało się za pierwszym razem ;p

Biedroneczko brzuszek cud, miód.

Ari wkurzam się, ale staram się nie kłócić. Co do wózka to nie damy się przekupic. Imie już wybrane- Antoni, ale im do rejestracji w urzedzie nie powiemy- bo mąz ma do nich żal, za to jak się zachowuja. Niech się licytują i tak nie mają wpływu na nic ;p

głupio mi tylko przed reszta rodziny męża bo tesciowa takie głupoty opowiada i z ta wyprawką do siebie i w ogóle, ale myślę, że oni chyba ją znają i jak to maż mówi, wszystko dzielą przez 3 to co ona mówi.

Misi@ ja na szczescie mam dobre zyly :-) ale Tobie kochana wspolczuje... a imie dla synka sliczne :-)

Mi sie udalo nie zwymiotowac I wytrzymalam do konca. W czwartek wizyta u gina wiec on mi powie jak wyniki.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: mój właśnie lazi teraz z małą w chuście na pierwszym chuscianym spacerze..

A ja się dowiedziała dziś, ze znajomi się obrazili, ze im nie dalam od razu znaku o porodzie, a jednej koleżance dalam..a zastanawiała się czemu mimo zaproszenia nikt się nie przyjechał.. Nawet zastanawialam się mad tłumaczenie!, ale stwierdzilam "zaraz zaraz jedna z nich nie powiedziała mi, ze zaczęła się z kimś spotykać, a potem miała żal, ze jej nie pomagał jak cierpiała, bo ją oszukał, o czym oczywiście nie wiedziałam, bo i skąd, to ja mam się teraz tłumaczyć? Chyba ich pi pi pi... Niech tylko spróbują chcieć się umówić to im powiem, ze czas minął

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka aaaaaaaaaaaa nienawidzę takich sytuacji co to w ogole ma być : nie powiedziałaś im że rodzisz....nosz kufa a co to przedszkole jest....równie dobrze sami mogli zadzwonić się dowiedzieć ....a poza tym to jest bardzo intymna rodzinna chwila ...no szkoda że na FB zdjęcia z akcji porodowej nie zamieściłaś to by wszyscy na bieżąco byli. ... sorry ale mi też znajomi taki tekst kiedyś sprzedali to ich wyśmiałam- no bez przesady.

Pati - dzielna dziewczynka;) a co u Sebastiana lepiej już po akcji z tatą?
    Konwalio a jak u Was? są jakies postępy?

Nieukowa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konkretniw chodzilo o to, ze urodzilam..

A wlasnie wyczytalam, ze smrodliwe gazy to zly objaw u dziecka, a moja wali straszne.. mam sie martwic?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, Aniela uwielbiam to imię...dałam sobie je na bierzmowaniu :)
    Pati trzymam kciuki, by wyniki były dobre.
    Ech zgredka co za ludzie :/

Pati Belgia, MANIEK lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez myślalam nad Anielą
    A i Antoni bardzo ładne.

Ja powoli myślę, ze moglabym mieć drugie dziecko, ale powoli dopiero ;)

Misi@, MANIEK lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Zgredka aaaaaaaaaaaa nienawidzę takich sytuacji co to w ogole ma być : nie powiedziałaś im że rodzisz....nosz kufa a co to przedszkole jest....równie dobrze sami mogli zadzwonić się dowiedzieć ....a poza tym to jest bardzo intymna rodzinna chwila ...no szkoda że na FB zdjęcia z akcji porodowej nie zamieściłaś to by wszyscy na bieżąco byli. ... sorry ale mi też znajomi taki tekst kiedyś sprzedali to ich wyśmiałam- no bez przesady.

Pati - dzielna dziewczynka;) a co u Sebastiana lepiej już po akcji z tatą?
    Konwalio a jak u Was? są jakies postępy?
    Maniek wydaje mi sie, ze nadal bardzo to przezywa ale nie daje po sobie poznac. A poza tym wydaje mi sie, ze tata chce sie znow wkupic w laski mamy ale raczej na to za pozno... ppwiedzial mamie, ze w weekend przychodzi malowac salon bo obiecal juz pol roku temu... ciekawe...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze spacerku, ale trzymałam sie blisko domu, bo chyba zaraz burza bedzie :( jak pamiętacie-nie lubię :(
    Zaraz przytulne sie do Anulki i spróbujemy sobie usnąć :) ziewam jak szalona,...

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, ja juz wczesniej oytalam sie o te sierdzace gazy, ale nikt mi nie odpowiedzial, jak zwyklem;)
    Moja robi kup kupilka w ciagu doby...czsem ogranicza sie do 2, pije tylko moje mleko a gazy czasem puszca mega smierdzace..najcxesciej pokrywa sie to z bolem brzucha i czesciej i bardziej tez ulewa w tymmczasie.

Chlooaki mieli simerdzace gazy, ale to jak kuoa rzadkombyla i wtedy to bylo normalne. Ja an necie nic na ten temat nie znalazlam. W czw.mamy lekarza, to sie wyoytam.

Ja mam dzis maraton szpitalny, az szkoda gadac :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez glownie na moim mleku, raz w tyg jak musze wyjsc to mm ale nie sadze, zeby to mialo wplyw, na necie wyczytalam ze to moze sie z bolem brzucja laczyc, ze moze wynikac z jedzenia rzeczy wzdymajacych no i kolka
    ja nie jem wzdymajacych, a kolel raczej nie ma, czasem se steknie, pomarudzi ale na rece sie uspokaja przy cycku sie uspokaja wiec poki co bede spokojna

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do bączków pachnących inaczej heheh kochane laktoza fermentuje jak to cukier i jak długo zalega w brzuszkach maleństwa resztki to nie dziwcie się zapachom.. Rozmawiałam o tym z moja pediatrą i powiedziała żeby się tak nie martwić...
    Moja mimio podawania probiotyku "puszcza baczki" o toksyczności Czarnobylu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 20:21

Krokodylica lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z drugiego karmienia :) za oknem deszczowo i niezbyt optymistycznie, mimo to życzymy z Ania miłego dnia :)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam...a my ganiamy muchę (tzn ja ganiam coby malej nie obudziła) u nas tez deszczowe, dóbr,e ze wczoraj cały dzień na podwórku byłyśmy...
    Miłego dzionka

Pati Belgia, Misi@ lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie witam.

Czuje sie jakby mnie traktor przejechal... jestem nie do zycia. U nas pogoda takze nie napawa optymistycznie... I nie zapowiada sie poprawa...
    Od dzis Marcel cwiczy do pokazu tanecznego. Ma na to 4 tygodnie... :-)
    Milego dnia zycze :-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to Roxane chce mi prawe zebra przestawic... uparla sie na nie.... boli jak cholewcia....

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :) miłego dzionka :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 844 845 846 847 848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ