X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Psotka zainwestuj w Infacol i podawaj szczególnie wieczorem przed jedzeniem

kupie sab simplex bo wszyscy tak chwala.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możesz spróbować ale właściwie to podobne specyfiki nam sie Infacol przy Zuśce sprawdził wsumie potrzebowałm tylko jedno opakowanie i wszystko sie unormowało
    :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    możesz spróbować ale właściwie to podobne specyfiki nam sie Infacol przy Zuśce sprawdził wsumie potrzebowałm tylko jedno opakowanie i wszystko sie unormowało
    :)

narazie nie bede nic dawac
    a jak u was kolki/bole wygladaly, kiedy sie objawialy?
    bo u mnie dopiero od dwoch dni jest tak ze wiezorem maly zaczyna plakac i ciezko go uspokoic i nawet mleczka nie chce.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Sab nic nie pomógł... A to co opisujesz to kolka...

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Pati ja tez dziś po glukozie i o dzwio mi smakowalo...to było jak rozcienczony lukier;p
    Cytryny mi nie pozwolili wcisnąć, ale luz dałam rade :)
    Tylko, że mam jedną żyłę z której mogą pobrac i mam w niej 5 wkłuć no bo nie dało się za pierwszym razem ;p

Biedroneczko brzuszek cud, miód.

Ari wkurzam się, ale staram się nie kłócić. Co do wózka to nie damy się przekupic. Imie już wybrane- Antoni, ale im do rejestracji w urzedzie nie powiemy- bo mąz ma do nich żal, za to jak się zachowuja. Niech się licytują i tak nie mają wpływu na nic ;p

głupio mi tylko przed reszta rodziny męża bo tesciowa takie głupoty opowiada i z ta wyprawką do siebie i w ogóle, ale myślę, że oni chyba ją znają i jak to maż mówi, wszystko dzielą przez 3 to co ona mówi.

Misi@ ja na szczescie mam dobre zyly :-) ale Tobie kochana wspolczuje... a imie dla synka sliczne :-)

Mi sie udalo nie zwymiotowac I wytrzymalam do konca. W czwartek wizyta u gina wiec on mi powie jak wyniki.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: mój właśnie lazi teraz z małą w chuście na pierwszym chuscianym spacerze..

A ja się dowiedziała dziś, ze znajomi się obrazili, ze im nie dalam od razu znaku o porodzie, a jednej koleżance dalam..a zastanawiała się czemu mimo zaproszenia nikt się nie przyjechał.. Nawet zastanawialam się mad tłumaczenie!, ale stwierdzilam "zaraz zaraz jedna z nich nie powiedziała mi, ze zaczęła się z kimś spotykać, a potem miała żal, ze jej nie pomagał jak cierpiała, bo ją oszukał, o czym oczywiście nie wiedziałam, bo i skąd, to ja mam się teraz tłumaczyć? Chyba ich pi pi pi... Niech tylko spróbują chcieć się umówić to im powiem, ze czas minął

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka aaaaaaaaaaaa nienawidzę takich sytuacji co to w ogole ma być : nie powiedziałaś im że rodzisz....nosz kufa a co to przedszkole jest....równie dobrze sami mogli zadzwonić się dowiedzieć ....a poza tym to jest bardzo intymna rodzinna chwila ...no szkoda że na FB zdjęcia z akcji porodowej nie zamieściłaś to by wszyscy na bieżąco byli. ... sorry ale mi też znajomi taki tekst kiedyś sprzedali to ich wyśmiałam- no bez przesady.

Pati - dzielna dziewczynka;) a co u Sebastiana lepiej już po akcji z tatą?
    Konwalio a jak u Was? są jakies postępy?

Nieukowa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konkretniw chodzilo o to, ze urodzilam..

A wlasnie wyczytalam, ze smrodliwe gazy to zly objaw u dziecka, a moja wali straszne.. mam sie martwic?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, Aniela uwielbiam to imię...dałam sobie je na bierzmowaniu :)
    Pati trzymam kciuki, by wyniki były dobre.
    Ech zgredka co za ludzie :/

Pati Belgia, MANIEK lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez myślalam nad Anielą
    A i Antoni bardzo ładne.

Ja powoli myślę, ze moglabym mieć drugie dziecko, ale powoli dopiero ;)

Misi@, MANIEK lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Zgredka aaaaaaaaaaaa nienawidzę takich sytuacji co to w ogole ma być : nie powiedziałaś im że rodzisz....nosz kufa a co to przedszkole jest....równie dobrze sami mogli zadzwonić się dowiedzieć ....a poza tym to jest bardzo intymna rodzinna chwila ...no szkoda że na FB zdjęcia z akcji porodowej nie zamieściłaś to by wszyscy na bieżąco byli. ... sorry ale mi też znajomi taki tekst kiedyś sprzedali to ich wyśmiałam- no bez przesady.

Pati - dzielna dziewczynka;) a co u Sebastiana lepiej już po akcji z tatą?
    Konwalio a jak u Was? są jakies postępy?
    Maniek wydaje mi sie, ze nadal bardzo to przezywa ale nie daje po sobie poznac. A poza tym wydaje mi sie, ze tata chce sie znow wkupic w laski mamy ale raczej na to za pozno... ppwiedzial mamie, ze w weekend przychodzi malowac salon bo obiecal juz pol roku temu... ciekawe...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze spacerku, ale trzymałam sie blisko domu, bo chyba zaraz burza bedzie :( jak pamiętacie-nie lubię :(
    Zaraz przytulne sie do Anulki i spróbujemy sobie usnąć :) ziewam jak szalona,...

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, ja juz wczesniej oytalam sie o te sierdzace gazy, ale nikt mi nie odpowiedzial, jak zwyklem;)
    Moja robi kup kupilka w ciagu doby...czsem ogranicza sie do 2, pije tylko moje mleko a gazy czasem puszca mega smierdzace..najcxesciej pokrywa sie to z bolem brzucha i czesciej i bardziej tez ulewa w tymmczasie.

Chlooaki mieli simerdzace gazy, ale to jak kuoa rzadkombyla i wtedy to bylo normalne. Ja an necie nic na ten temat nie znalazlam. W czw.mamy lekarza, to sie wyoytam.

Ja mam dzis maraton szpitalny, az szkoda gadac :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez glownie na moim mleku, raz w tyg jak musze wyjsc to mm ale nie sadze, zeby to mialo wplyw, na necie wyczytalam ze to moze sie z bolem brzucja laczyc, ze moze wynikac z jedzenia rzeczy wzdymajacych no i kolka
    ja nie jem wzdymajacych, a kolel raczej nie ma, czasem se steknie, pomarudzi ale na rece sie uspokaja przy cycku sie uspokaja wiec poki co bede spokojna

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do bączków pachnących inaczej heheh kochane laktoza fermentuje jak to cukier i jak długo zalega w brzuszkach maleństwa resztki to nie dziwcie się zapachom.. Rozmawiałam o tym z moja pediatrą i powiedziała żeby się tak nie martwić...
    Moja mimio podawania probiotyku "puszcza baczki" o toksyczności Czarnobylu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 20:21

Krokodylica lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z drugiego karmienia :) za oknem deszczowo i niezbyt optymistycznie, mimo to życzymy z Ania miłego dnia :)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam...a my ganiamy muchę (tzn ja ganiam coby malej nie obudziła) u nas tez deszczowe, dóbr,e ze wczoraj cały dzień na podwórku byłyśmy...
    Miłego dzionka

Pati Belgia, Misi@ lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie witam.

Czuje sie jakby mnie traktor przejechal... jestem nie do zycia. U nas pogoda takze nie napawa optymistycznie... I nie zapowiada sie poprawa...
    Od dzis Marcel cwiczy do pokazu tanecznego. Ma na to 4 tygodnie... :-)
    Milego dnia zycze :-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to Roxane chce mi prawe zebra przestawic... uparla sie na nie.... boli jak cholewcia....

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :) miłego dzionka :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 844 845 846 847 848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ