Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko, najłatwiej to będzie ci na pampersa założyć pieluchę tetrowa.. po prostu składasz w prostokąt i miedzy nogi, tak robiła moja siostra.
cdn. bo moje dziecię dziś tak marudne..
Misia o ktorej maz przychodzi? powodzenia!trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 15:16
-
nick nieaktualny
-
Misia, czekamy....
Właśnie pierwszy raz od porodu, ciazy i dawien dawna uskutecznilam jogging z wózkiem i psem,i nie to zeby mi sie biegać chciało ale musiałam szybkim tempem ewakuować sie z ogrodka bo zaczęły czarne chmury nadchodzić!
Pies padł i sapie, a my oczywiście połączone (.) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam . mam problem i nie wiem co robić . robilam sobie testy ciazowe i 4 pozytywne a lekarz wykluczyl ciaze w 100% przepisal mi tabletki anty .. Miesiaczke mialam 19 kwietnia a teraz cisza . mialam peknietego torbiela na jajniku . mam teraz silna anemie i krwiawiaca nadzerke co robic ?
-
Magda u mnie też kiedyś testy wyszły pozytywne a lekarz powiedział, że nie miałam owulki a w macicy mam torbiel. A o ciąży nie ma mowy. Po 2 tyg poszłam do innego gina i zobaczyłam serduszko. Zmień lekarza
Misia suuuperBardzo się cieszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 20:34
helenkq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdaa1208 wrote:Bardzo dziękuję za odpowiedz
a czy też miałaś bóle silne nerek i brzucha ? Piersi strasznie mnie bolały ze 2 dni temu a teraz wcale .