Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ANUSKA - mysle ze to napewno efekt badania ale jak masz obawy to zawsz emozesz podjechac do szpitala.
BESZKO - a co to parkur? Zajecia teatralne -fajnie
Ja na gitare stawiam bo to taki integrujacy instrument. Licz ena to ze bedzie umial grac stare polskie rockowe przeboje.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuska: ja w ciąży miałam tak delikatna szyjkę, ze po każdym serduchowaniu i badaniu plamilam.. I stwierdzamy, ze to musi być @ u mnie, bo za długo i mocno plamie jak na plamienie po badaniu czy seksie.
Kotka: parkur to takie skakanie po murach w skrócie
Beszko: ja właśnie ustawilam nowy cykl, otwórz na obu ustawieniami tam w cyklu jest cos takiego (drobny druk na dole) jak wymuszenie rozpoczęcia nowego cyklu.
A Ty będziesz mierzyć temp itd czy jak? Bo ja miałam nieregularne cykle, kierunek Pcos i nie wiem licze ze może ciąża to jakoś uregulowała..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 22:49
-
Zgredko, ja juz wiecej dzieci nie planuje a nowy cykl chce zaznaczyc, bo kalendarzyka w tym celu nie posiadam a jakas kontrole miec musze.
Powiem wam, ze na poczatku pologu strasznie, ale to strasznie minsmutno bylo, ze Hania to moje istatnie dziecko. Porod bylmtak piekny, ze pomimo bolu moglabym jeszcze razi to uczucie, gdy pierwszy raz bierzesz swoje dziecko w ramiona
ehhh lezka sie kreci w oku.....w sumie po kazdym porodzie, tych trudnych rowniez , mialam takie odczucia, ale nie tak szybko jak teraz...
Psotka, jutro wstawie ci link do filmiku z parkour, bo musze kompa wlaczycKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Ja dzis znow do Niemiec jade z mezem. Bede kontrolowac jak idzie chlopakom
Nieukowa usmialam sie z samego rana z Twojego posta o usg z dolby surround I zapachu wodyou make my day
Co do planow na przyszlosc moich dzieci to jesli chodzi o Marcela to obserwowalam co lubi I nie lubi pilki ale za to kocha taniec. Tak, tak moj syn, chlopoec kocha taniec a ostatnio na zajeciach nauczycielka kazala nam zostac na probe na zajeciach z musicalu bo stwierdzila, ze Marcel tam sie super sprawdzi I miala racje wiec od wrzesnia przenosimy sie na musical. Moje dziecie jest bardzo delikatnym, uczuciowym I niezwykle wrazliwym dzieckiem. Wszystkie sporty o zabarwieniu przemocy odpadaja. Ciekawi mnie czy Roxane bedzie jego przeciwienstwem, diabelek po mamusi ? Sie zobaczy
Milego dnia.
P. S po powrocie z Niemiec dzwonie po wyniki, prosze o kciukiNieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej,
Anuska, jesli możesz to polez, choc wydaje mi sie ze to po badaniu
Btw wszystkim gratuluje udanych wizyt
U mnie jest mama wiec i czasu na forum nie mam tyle co zawsze (teraz uciekłam do wc)
Zadam moze dziwne pytanie, ale jak ubrać dziecko na badanie bioderek? Moge ubrać w spodnie np dresowe? Czy raczej pajac?
Miłego dnia
Mam nadzieje ze z bioderkami bedzie wszystko okAnuśka lubi tę wiadomość
-
czesc,
patryk ma znowu katar, no i kaszel;/
Lara, tak, aby było co wygodnie..moga byc body i na to dres, wtedy zdejmiesz dres, podwiniesz body, odepniesz pampka i juz..
Anuska, tez plamiłam miedzy 7 a 9 tyg. jesli nie jest czerwone to nie ma co sie martwic, to jakaś zalegająca krew, ale dla pewności bym zadzwoniła do gina
Mój Tymek od września będzie chodził na judo, bo b. chce, był juz na kilku zajęciach.. chcial tez grac na akordeonie, ae nie wiem, jak to rozwinie..
Misia, dorodny AntośAnuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej misie
zastanawiałam się jakie zamieszanie Anuśka zrobiłaś tą wróżką i weszłam na OF i zrozumiałam ... kochana nic się nie przejmuj, kiedy nie krzywdzimy nikogo nic złego nie robimy, jeśli poprawiło Ci to humor nic się nie dzieje i w piekle smażyć na bank się nie będziesz
z tym plamieniem - wierze że będzie ok ale chyba bym nie wytrzymala i zadzwoniła do gina
co do planów odnośnie dzidzia to na bank będziemy starali się zaszczepić miłość do strzelectwa sportowego...a dalej to się zobaczy
ja dziś już lepiej spałam, wyrzuciłam poduszki i jakby kręgosłup wypoczął lepiej... zobaczymy jak będzie dalej
a dziś idę polować na truskawki :pAnuśka lubi tę wiadomość
-
Konwalia, tez tak właśnie planowałam ja ubrać
dzięki za odp
Ja to bym chciała aby Ania chodziła na taniec towarzyski
Na pewno będę chciała aby jak najdłużej cieszyła sie dzieciństwem -
Bry, witam się w odrobinie lepszym humorze...
Anuśka ja też plamiłam po wizycie bo szyjka delikatna i ukrwiona bardzo mi gin mówiła że tak będzie, ale wiadomo strzeżonego itd. jak wolisz zadzwoń do lekarza będziesz miała spokojną głowę.
Nieukowa ja się z Tobą zgadzam w sprawie usg (poplułam lapka jak przeczytałam Twój post).
Pati trzymam kciuki za wyniki.
Wczoraj byłam na sr zajęcia z pediatrą - nie jestem zadowolona nie dowiedziałam się nic czego bym nie wiedziała a jak zapytałam czy w związku z tym że miałam opryszczkę w II trymestrze powinnam dziecku zrobić jakieś dodatkowe badania i czy to w ogóle ma wpływ powiedziała " no jak pani miała to bardzo dobrze dziecko ma przeciwciała i po porodzie nic nie trzeba więcej robić"...hmm i w ogóle jakoś tak omawiała temat karmienia piersią i kup dziecięcych jakby wszystko było bezproblemowe....pytam więc a co jeśli dziecko kupy nie robi? odp " zrobi w końcu zrobi" nosz kufa tak to mój mąż może odpowiedzieć...Maniek
-
aaaa a na koniec powiedziała zwracając się do Panów ze noworodki nie są piękne i różowe i pępowina wygląda obrzydliwie żeby byli przgotowani na taki widok zaleciła obejrzenie porodu na you tubie ...........sama nie oglądam bo nie chcę a co dopiero facet...no dziwne zalecenia.
Edit:
Konwalio kurcze znowu katar i kaszel no masakra. Gdzie i jak on się tak infekuje cholera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:39
Maniek
-
Ari nietuzinkowe hobby: strzelectwo
Do czego strzelacie i z czego?
Kurde, kot zrzucił mi donicę z sulfiniami za 40zł ;/ Poszła w drobny mak...
Ja pierdzielę ale ten zwierzak jest durny. Przestraszył się i teraz siedzi w szafie, boi się wyjść...
Trochę mu się nie dziwię, bo mam na niego wqurw...
Donice to jedno, ale menda śpi w łóżeczku małego. Pal licho sam fakt spania, ale ponanosił masę brudu i kłaków. Ech. Drzwi do pokoiku są póki co otwarte, bo wietrzy się jeszcze zapach nowych mebli i do czasu urodzenia Radka na pewno otwarty być musi.
Wredne kocisko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 10:10
-
Maniek jakieś dziwne teorie tej pediatry... To z opryszczką nieprawda, a w sprawie kup jak widać wie tyle że wychodzą dołem ;/
Trzymta kciuki dzisiaj o 16:30. Mam ostatnią chyba wizytę u gina. A że mój ma wakacje, to jakiś obcy go zastępuje... ciekawe co tam ciekawego w macicy słychać. I w szyjce. Może już mały "puka w szybkę"? Jakoś w to nie wierzę, ale kto wie
A filmy z porodów mnie nie biorą. Ale może mam po prostu bardo wyszukany gustWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 10:16
Blondik, zgredka, Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
hehe Nieukowa no dziwne dziwne ale zapytam jeszcze położną.
co do zwierząt to ja już zamykam od czasu do czasu pokoik żeby mój koto-pies (shih tzu) wiedział że czasem będą zamknięte i nie będzie tam buszował...robi taką dziwną minę staje przed drzwiami czeka patrzy myśli obserwuje i odchodzi położyć się na kanapie w drugim pokoju. Jak wrota się otwierają to zaraz włazi wszędzie patrzy wącha ogląda przegląda kontroluje i się kładzie na podłodze....nie mam pomysłu jak go oduczyć takiego panoszenia się po łóżku:/
Dziś w nocy urodziła się córka mojego kolegi z aplikacji...56 cm i prawie 4 kg:) policzki jej się wylewają na ramiona:) ale fajna pucia.
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Hej dziewczyneczki
Blondik gratki Madzireszcie dziewczyn również serdecznie gratuluję wizyt ♡
Anuska tez myślę że to efekt badania ale dla swojego spokoju zadzwoń do gina.
Lara ja zawsze body i polspiochy ubieram na usg bo dzieci rozbieramy od pasa w dół
U nas chyba jakiś skok rozwojowy bo marudzi jak szalona i piszczy i skrzeczya brzuszek miękki i mocz w normie...a w nocy potrafi 7 godzin przespać
nie pamiętam co komu jeszcze mi alarm napisać. ..