X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego duże i małe dzieciaki! ;)

Ale Wam dzieci ładnie śpią...dobrze Wam.
    Ciekawe czy mój wiercioch da mi kiedyś pospać. Wyglądam fatalnie, kurde, jednak faktycznie sen jest zbawienny dla "urody". Zmarchy, szarzyzna na ryju i inne tego typu atrakcje z niewyspania. Jak żyć...? Aaa kij tam, ważne żeby zdrowie było.

Jutro czeka nas pierwsza "poważna" podróż z Bąblem. Do ambasady w Madrycie po paszport dla dziecia. Minimum 3.5 h w jedną stronę. Z przystankami zejdzie pewnie cały dzień. Boję się ale jak mus to mus.

LaRa, Misi@ lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa odzywaj sie cześciej :)
    Powodzenia w podróży i załatwienia spraw !
    No i masz racje.... Zdrowie najważniejsze!

Nenaaa lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Freja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane!

Najlepsze życzenia dla dzieciaczków i dla nas też - w końcu też jesteśmy dziećmi ;)

Miłego dzionka :)

Misi@ lubi tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to apropo zdrowia.. właśnie wyszedł lekarz od Patryka.. no i co? znowu chory, przeziębienie.. chce sie ktoś zamienić? wolę nie spać całą noc, ale mieć zdrowe dziecko..mam mega doła

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia toteż właśnie dlatego o tym zdrowiu napisałam, najważniejsza sprawa, wszystko inne, choć często męczące blednie gdy coś dolega, szczególnie takim małym ludzikom.
    Współczuję bardzo i szybkiej poprawy zdrówka dla Małego życzę.

konwalianka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    wszystkiego najlepszego dla naszych dziaciaków narodzonych i tych w brzuchach :)

my zaraz jedziemy do bawilandii potem na lody choć ja nie bardzo bo mam jakis katar i gardło mnie boli :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nam się przed chwila trafiła megakupa co brzuszkiem wyszła i body ufajdala, więc ja szybko małą pod kran, bo stwierdziła, ze się uciapiemy. Mała w ryk w między czasie jak biegalam z nią w te o we wte pielucha spadła na podłogę, ja ubieram małą a tu pies liże pieluche ;( wpadlam w szal ganialam psa po domu dorwalam ja w dużym i dostała trzy strzały w dupe z japonki, ale japonka była giętka wiec pewnie nic nie poczuła, a potem jeszcze za kare umylam jej zęby..

Ehh

LaRa, Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia ko, wspolczuje bardzo :( duuuuzo zdrowka dla malego <3
    Moze on ma na cis alergie, ze tak ciagle choruje biedaczek....

Buziaki dla wszystkich dzieci z okazji dnia dziecka.

U nas dzis sztorm....az z lozka wstac sie nie chce :/
    Napietngrafik dzis mamy i boje sie jak to H zniesie (nie moge sie juz doczekac wizyty u lek.moze cos podpowie o co jej chodzi, ze tak ciagle olacze - nie zawsze jest to brzuszek, mialam z dzieciakami lciec domPL w przyszlym tyg.,ale chyba zrezygnuje z wyjazdu, bo reszta ludkow w samolocie nie wytrzyma tego krzyku ;) ) - musimy dzis paszporty wyrobic dla dzieci, by byly gotowe na koniec tygodnia...a to sie wiaze z wizyta u fryzjera oraz fotografem dla Hani. Trzymam kciuki za fotografaby dal rade zrobic foto nieplaczacej malej ;)

Boje sie, ze moze ja uszko albo gardelko boli, ze tak placze..... No juz sama nie wiem.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka - padłam i wstac nie moge buahuahua

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka- a ja współczuję... znając życie po takim oblizaniu pieluchy mój Niko wlazł by jeszcze do pościeli i się o nią wytarł......... :/

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia - wspolczuje ;/ i zycze zdrowka chlopcom ;/

Beszka - oby lekarz postawil trafna diagnoze Hani, no i powodzenia u fotografa :)

beszka lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej po-weekendowo.
    Konwalio strasznie Wam współczuje bo kurcze skąd teraz przeziębienie się wzięło???
    Nieukowa fajnie wyglądasz :)
    Ja wczoraj nie mogłam w kościele usiedzieć ( w sumie wstać) więc siedziałam całą mszę i spać mi się chciało bo jakiś ksiądz niemrawy...po czym pod koniec mszy jakiś dziad spojrzał na mnie z takim wyrzutem że siedzę jakbym zbrodnię popełniła.pfffffffffff śmiac mi się zachciało i tylko popatrzyłam na niego lekceważąco.

Zgredka mój kotopies też jest gównożercą...jak sprzątałam balkon to gołębie gówno zżarł no ale już po fakcie to co mu zrobię.

Wszystkoego najlepszego dla małych i dużych dzieci:)

EDIT:
    Anuśka Antek super imię. i gratki zakupu wózka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:24

Anuśka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przejmuj się księdzem, ciekawe czy on by tak ciągle wstawał i siadał na zawołanie ;)

ewebii4.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Najlepszego duże i małe dzieciaki! ;)

Ale Wam dzieci ładnie śpią...dobrze Wam.
    Ciekawe czy mój wiercioch da mi kiedyś pospać. Wyglądam fatalnie, kurde, jednak faktycznie sen jest zbawienny dla "urody". Zmarchy, szarzyzna na ryju i inne tego typu atrakcje z niewyspania. Jak żyć...? Aaa kij tam, ważne żeby zdrowie było.

Jutro czeka nas pierwsza "poważna" podróż z Bąblem. Do ambasady w Madrycie po paszport dla dziecia. Minimum 3.5 h w jedną stronę. Z przystankami zejdzie pewnie cały dzień. Boję się ale jak mus to mus.
    Nena w Hiszpanii mieszkasz? Matko to moj faworyt wsrod krajow na wakacje w Europie. Nie wiem czemu ale z mezem I Marcelem kochamy Hiszpanie. Mamy tez swoj ulubionu hotel do ktorego zawsze jezdzimy.... ach jak by sie teraz znow tam pojechalo.... przynajmniej raz w roku tam jezdzimy I t bedzie poerwszy raz kiedy nie pojedziemy....

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi wyrazy współczucia, ty to masz przeboje z Patrykiem ;(

Zgredka może pomyślisz o zmianie karmy u psiaka? Byłby tańszy w utrzymaniu, taki karmiony dziecięcymi wytworami :J

Maniek olej, jeśli nie rozumie że niektórym może być słabo/ciężko to chyba kiepski z niego duszpasterz...

Ja właśnie zaliczam zgona. Miał być luźny wypad na miasto- oddać krew i mocz do badania i wpaść na kawkę do pracy.
    A tu zonk, bo wielki remont robią na pętli, skąd odjeżdzają tramwaje do centrum, no i na piechtę trzeba było dojść do kolejnego przystanku. Po badaniach znowu do mojej pracy dojść trzeba z buta, bo to 1 przystanek od tej nieczynnej pętli ale w drugą stronę...

Wypiłam herbatkę, poplotkowałam z kumplami w robocie, zaniosłam szefowi czekoladki i posiadziałam z nim na kawie. Chcę wracać do domu, a tu zonk, bo pętla przecież zamknięta- autobusy tam mają przystanek wysiadkowy, ale wsiada się "nie wiadomo gdzie" bo obsługa pasażera nie wie gdzie się przeniosły linie podmiejskie...

Odsyłali mnie od jednej budki dyspozytora do drugiej, aż w końcu zauważyłam mojego busa i dosłownie biegiem trafiłam za nim na przystanek ;/ Mały mnie skopał w brzuchu za to że go wytrząsłam, ale chyba nie rozpoczęłam tym akcji porodowej :P W każdym razie żenada - nikt nic nie wie, niech se pani w zaawandsowanej ciąży pobiega dla zdrowotności...
    Aha- kawka i herbatka zrobiła swoje. Ledwo w drodze powrotnej wysiedziałąm w busie...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Wszystkiego najlepszego dla dzieciaków, przede wszystkim zdrowia, szczególnie dla Patryczka!

zgredka hahahaha sorry ale uśmiałam się z Twojej historii. :D

beszka zdjęcie takiego malucha to na pewno nie małe wyzwanie. :)

Eeee ale ja zrozumiałam że u Mańka ksiądz przynudzał a jakiś inny kolo się na nią popatrzył z byka.

Niukowa koniecznie chcesz urodzić na przystanku? :P

MANIEK lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak... zwracam honory księdzu a dziadowi kij w szprychy :P

Anuśka, MANIEK lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki czy ciśnienie 101/66 to norma w ciąży? Zawsze miałam troszkę wyższe a teraz jakoś oklapło :P

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    no tak... zwracam honory księdzu a dziadowi kij w szprychy :P
    Poplułam monitor :D Wyobraziłam sobie tego dziadka na tym rowerze :D

Arienna lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po fotografie (mała super pozowała. Ładni trzyna główkę wiec było ok). Chopcy po fryzjerze. Teraz ja z chłopakami siedzę na komisariacie po ten paszport a tatuś z Hania biega dookoła budynku bo ta sie drze ;)

Pati a gdzie do Hiszpani najcześciej jeździcie ? U nas w rodz.jest mieszkanie w Hiszpanii ale nam sie marzy i by region by troche pozwiedzać. Chcemy na jesień wyjechać właśnie. Jeszcze Włochy bierzemy pod uwagę, które ja wole, ale maz sie buntuje ;)

Nieukowa lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 880 881 882 883 884 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ