Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepszego duże i małe dzieciaki!
Ale Wam dzieci ładnie śpią...dobrze Wam.
Ciekawe czy mój wiercioch da mi kiedyś pospać. Wyglądam fatalnie, kurde, jednak faktycznie sen jest zbawienny dla "urody". Zmarchy, szarzyzna na ryju i inne tego typu atrakcje z niewyspania. Jak żyć...? Aaa kij tam, ważne żeby zdrowie było.
Jutro czeka nas pierwsza "poważna" podróż z Bąblem. Do ambasady w Madrycie po paszport dla dziecia. Minimum 3.5 h w jedną stronę. Z przystankami zejdzie pewnie cały dzień. Boję się ale jak mus to mus.LaRa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Konwalia toteż właśnie dlatego o tym zdrowiu napisałam, najważniejsza sprawa, wszystko inne, choć często męczące blednie gdy coś dolega, szczególnie takim małym ludzikom.
Współczuję bardzo i szybkiej poprawy zdrówka dla Małego życzę.konwalianka lubi tę wiadomość
-
A nam się przed chwila trafiła megakupa co brzuszkiem wyszła i body ufajdala, więc ja szybko małą pod kran, bo stwierdziła, ze się uciapiemy. Mała w ryk w między czasie jak biegalam z nią w te o we wte pielucha spadła na podłogę, ja ubieram małą a tu pies liże pieluche ;( wpadlam w szal ganialam psa po domu dorwalam ja w dużym i dostała trzy strzały w dupe z japonki, ale japonka była giętka wiec pewnie nic nie poczuła, a potem jeszcze za kare umylam jej zęby..
EhhLaRa, Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Konwalia ko, wspolczuje bardzo
duuuuzo zdrowka dla malego
Moze on ma na cis alergie, ze tak ciagle choruje biedaczek....
Buziaki dla wszystkich dzieci z okazji dnia dziecka.
U nas dzis sztorm....az z lozka wstac sie nie chce
Napietngrafik dzis mamy i boje sie jak to H zniesie (nie moge sie juz doczekac wizyty u lek.moze cos podpowie o co jej chodzi, ze tak ciagle olacze - nie zawsze jest to brzuszek, mialam z dzieciakami lciec domPL w przyszlym tyg.,ale chyba zrezygnuje z wyjazdu, bo reszta ludkow w samolocie nie wytrzyma tego krzyku) - musimy dzis paszporty wyrobic dla dzieci, by byly gotowe na koniec tygodnia...a to sie wiaze z wizyta u fryzjera oraz fotografem dla Hani. Trzymam kciuki za fotografaby dal rade zrobic foto nieplaczacej malej
Boje sie, ze moze ja uszko albo gardelko boli, ze tak placze..... No juz sama nie wiem. -
hej po-weekendowo.
Konwalio strasznie Wam współczuje bo kurcze skąd teraz przeziębienie się wzięło???
Nieukowa fajnie wyglądasz
Ja wczoraj nie mogłam w kościele usiedzieć ( w sumie wstać) więc siedziałam całą mszę i spać mi się chciało bo jakiś ksiądz niemrawy...po czym pod koniec mszy jakiś dziad spojrzał na mnie z takim wyrzutem że siedzę jakbym zbrodnię popełniła.pfffffffffff śmiac mi się zachciało i tylko popatrzyłam na niego lekceważąco.
Zgredka mój kotopies też jest gównożercą...jak sprzątałam balkon to gołębie gówno zżarł no ale już po fakcie to co mu zrobię.
Wszystkoego najlepszego dla małych i dużych dzieci:)
EDIT:
Anuśka Antek super imię. i gratki zakupu wózka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:24
Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Nenaaa wrote:Najlepszego duże i małe dzieciaki!
Ale Wam dzieci ładnie śpią...dobrze Wam.
Ciekawe czy mój wiercioch da mi kiedyś pospać. Wyglądam fatalnie, kurde, jednak faktycznie sen jest zbawienny dla "urody". Zmarchy, szarzyzna na ryju i inne tego typu atrakcje z niewyspania. Jak żyć...? Aaa kij tam, ważne żeby zdrowie było.
Jutro czeka nas pierwsza "poważna" podróż z Bąblem. Do ambasady w Madrycie po paszport dla dziecia. Minimum 3.5 h w jedną stronę. Z przystankami zejdzie pewnie cały dzień. Boję się ale jak mus to mus. -
Konwi wyrazy współczucia, ty to masz przeboje z Patrykiem ;(
Zgredka może pomyślisz o zmianie karmy u psiaka? Byłby tańszy w utrzymaniu, taki karmiony dziecięcymi wytworami :J
Maniek olej, jeśli nie rozumie że niektórym może być słabo/ciężko to chyba kiepski z niego duszpasterz...
Ja właśnie zaliczam zgona. Miał być luźny wypad na miasto- oddać krew i mocz do badania i wpaść na kawkę do pracy.
A tu zonk, bo wielki remont robią na pętli, skąd odjeżdzają tramwaje do centrum, no i na piechtę trzeba było dojść do kolejnego przystanku. Po badaniach znowu do mojej pracy dojść trzeba z buta, bo to 1 przystanek od tej nieczynnej pętli ale w drugą stronę...
Wypiłam herbatkę, poplotkowałam z kumplami w robocie, zaniosłam szefowi czekoladki i posiadziałam z nim na kawie. Chcę wracać do domu, a tu zonk, bo pętla przecież zamknięta- autobusy tam mają przystanek wysiadkowy, ale wsiada się "nie wiadomo gdzie" bo obsługa pasażera nie wie gdzie się przeniosły linie podmiejskie...
Odsyłali mnie od jednej budki dyspozytora do drugiej, aż w końcu zauważyłam mojego busa i dosłownie biegiem trafiłam za nim na przystanek ;/ Mały mnie skopał w brzuchu za to że go wytrząsłam, ale chyba nie rozpoczęłam tym akcji porodowejW każdym razie żenada - nikt nic nie wie, niech se pani w zaawandsowanej ciąży pobiega dla zdrowotności...
Aha- kawka i herbatka zrobiła swoje. Ledwo w drodze powrotnej wysiedziałąm w busie... -
Hej,
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaków, przede wszystkim zdrowia, szczególnie dla Patryczka!
zgredka hahahaha sorry ale uśmiałam się z Twojej historii.
beszka zdjęcie takiego malucha to na pewno nie małe wyzwanie.
Eeee ale ja zrozumiałam że u Mańka ksiądz przynudzał a jakiś inny kolo się na nią popatrzył z byka.
Niukowa koniecznie chcesz urodzić na przystanku?MANIEK lubi tę wiadomość
-
My po fotografie (mała super pozowała. Ładni trzyna główkę wiec było ok). Chopcy po fryzjerze. Teraz ja z chłopakami siedzę na komisariacie po ten paszport a tatuś z Hania biega dookoła budynku bo ta sie drze
Pati a gdzie do Hiszpani najcześciej jeździcie ? U nas w rodz.jest mieszkanie w Hiszpanii ale nam sie marzy i by region by troche pozwiedzać. Chcemy na jesień wyjechać właśnie. Jeszcze Włochy bierzemy pod uwagę, które ja wole, ale maz sie buntujeNieukowa lubi tę wiadomość