Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, Nena mam taką kumpelę która 6 albo 7 telefonów zabiła w najdziwniejsze możliwe sposoby
Wpadł jej do kibla, spadł z balkonu, jeden utopiła we własnym pocie (!) na siłowni, inny spadł jej centralnie ekranem na kamień a jeden jej się spalił w kieszeni bo miała zwarę (i jeszcze spodnie do wyrzucenia bo wypaliła se dziurę...)
Także wszystko przed tobą, do mistrzyń tej konkurencji wciąż ci daleko
Ari gdyby dostalły tylko dzieczyny na śmieciówkach itp to rozumiem... ale klasyczne patologie "dziecioroby" to już mi się nie do końca podoba...
Problem mają np. kobiety na doktoratach albo umowach na projektach na uczelniach bo im nie przysługuje często NIC, nawet stypendium jak zajdą w ciążę, mimo że robienie badań naukowych to jest ich praca ;/
Studentki to insza inszość, bo to w sumie nie jest praca i sama nie wiem czy powinny dostawać. To daje mega możliwości nadużyć- idź na bele-jakie studia jak tylko zobaczysz II kreski i dostaniesz zasiłek na rok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 17:21
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Ja karmię, chłopy nadal drzwi wymieniają, a ja nie pomyslalam, że to spowoduje dziury na klatce i w domu i teza będzie malować ;(
IDE dziś pierwszy raz na fitness, proszę trzymać kciukiMisi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:jest jeszcze Nokia taka pancerna ale nie pamiętam modelu, szwagier ma na budowę można nią nawet gwoździe wbijać
e jest brzydka... ale tą M2 sobie obczaj bo jest mega elegancka
juz nie mówie, ile razy zgubiłam, raz mi ktos ukradł...ja średnio mam rok telefaon i musimy kupić nowy
A ja zinterpretowałam, że jak każdemu należy się to każdemu nawet bezrobotnym, studentkom, rolnikom. No tak to jest jak czyta sie tekst z niezrozumieniem. -
A ja w koncu uspalam dziecko w lozku. cos mu dzisiaj ze spaniem nie po drodze.
To fajnie z tym kolorem oczu. Moja kolezanka ma niebieskie a jej maz brazowe. synek ich ma blekitne i w jednym oku brazowa plamke wiec ona sie smieje ze to troche tatusia w synku
Ja chce karmic gdzies kolo roku, nie dluzej. Dzisiaj ogladalam kawalek filmu "Stillen bis der Schulbus kommt" czyli Karmienie az przyjedzie szkolny autobus. Juz 3 late to dla mnie dosc ekstremalny przypadek a w filmie jest chlopiec ktory ma 6 lat i czasem z mamy piersi pociaga...Straszne
aha i wrocilam juz w zasadzie do wagi sprzed porodu. Tylko centymetrow troche za duzo w talii i brzuchu (nie licze piersi;).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 17:39
beszka, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
beszka wrote:My po fotografie (mała super pozowała. Ładni trzyna główkę wiec było ok). Chopcy po fryzjerze. Teraz ja z chłopakami siedzę na komisariacie po ten paszport a tatuś z Hania biega dookoła budynku bo ta sie drze
Pati a gdzie do Hiszpani najcześciej jeździcie ? U nas w rodz.jest mieszkanie w Hiszpanii ale nam sie marzy i by region by troche pozwiedzać. Chcemy na jesień wyjechać właśnie. Jeszcze Włochy bierzemy pod uwagę, które ja wole, ale maz sie buntujeno i plaża piękna, piaszczysta. Polecam naprawdę gorąco. W głąb nie jeździmy bo za gorąco
34-35 stopni nam wystarcza
no i zawsze jak tam jesteśmy to do Marineland jedziemy na występ delfinów i fok. Uwielbiam
jak zdecydujecie sie to dam polecę Ci fajny rodzinny hotel z animacjami dla dzieci.
-
Nenaaa wrote:Pati, tak, mieszkam w Spejn od dosyć dawna
A gdzie Wy wakacjujecie w tymże kraju?
Zatkajcie dzieciom uszy. Będą bluzgi!
Kurwa!!! Utopiłam kolejny telefon. Jeden uprałam, drugi zalałam herbatą, a ten dzisiaj wpadł mi do wiaderka od mopa...podłogi myłam. Mam pierdolony niefart do telefonów, jestem niezdarnym debilem.
To tyle. -
Uspalam Domisia ok 17tej. Zbliza sie 20ta a on nadal spi...
normalnie poozlabym go spac o 20tej. Potem by sie obduzil kolo 22-23 na jedzonoko i dalej w kime.
co robicie w takiej sytuacji jak teraz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 19:40
-
Chyba przed chwila Ania miała napad kołki, raptowny płacz,krzyk, nic jej nie uspokajało, jedynie odkurzacz
Malowałam brzuszek (nie był twardy) i nakladalam ciepła pieluszkę... Ja w takich momentach (krzyku dziecka) zaczynam być nerwowa, wiec maz przejął pałeczkę i po jakimś czasie maluszek sie uspokoił i właśnie je (.)
Nienawidzę takich sytuacji
Jak u Waszych dzieci objawiają sie kołki?
Juz sie zastanawiam czy to nie przez czerwony barszcz ktory dzis zjadłam ;( -
Wracam z fitu, a tam rozpierdol. Podłogi w kurzu wszędzie, a tem siedzi z dzieckiem, więc ja oczywiście, ze co to ma być, a ten do mnie, ze ja z morda.. Wiec ja Foch i za scierke, a jak chciał po!OC to mówię, ze juz nie jest mi potrzebny, bo i tak bym po nim poprawiać ;p
Ale doszlismy wreszcie do porozumienia.
Teraz ogladam przyjaciół jak Rachel rodzi Emmę -
Jeszcze raz !
Zgredka mój podobny w sobotę mowię mu ze tylko poodkurzalam bo nie dałam rady posprzątać resztę i co i goowno wczoraj sprzątałam se sama na co mój mówi ... No musisz mi mowić ......
Ja już rześka bo mnie skurcz w udo zaatakował ze mi się tort z komunii przypomniał , muszę magnez i banany żreć bo nie dam rady.
Miłego dnia . Nieukowi trzymam kciuki i oczekuje na wieściManiek
-
Dobry dzień
Ale mnie muli od wczoraj... A tak mi było dobrze bez mdłości to teraz nadrabiam... Jejku nie wiem jak mam do roboty wyjechać
Do tego moje ciśnienie osiągnęło szczyty dzisiaj... 103/64 obłęd... Słabo mi i źle...
Muszę uprać wózek... Wszystko co udało mi się zdjąć z niego już wyprałam, ale reszta strasznie wali mieszanką wilgoci i papierosów... Do porzygania... Nie wiem jak można palić w domu i to jeszcze przy dzieciach
Nie macie jakiegoś sposobu na pranie takich obitych i nie zdejmowalnych części wózka? Przyznam szczerze że nie mam pojęcia jak się za to wziąć -
Chyba sobie poczekacie
Dzis idziemy z mezem do knajpy z okazji 3 rocznicy slubu, wiec maly ma zakaz wychodzenia
Moze faktycznie Dronka mnie przegoni chociaz nie mam takich intencji
Milego dzionka, u nas za oknem wreszcie bezslonecznie i mokro! Jupi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 07:12
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
U nas pogoda psia. Wieje, szaro i ponuro... Leee...
Smoczku ja Marcela szczepilam skojarzonymi bo tu tylko takie sa i super przechodził. Ani gorączki ani żadnych innych niemiłych objawów. Oczywiście wyłączając marudnosc bo to chyba normalność. Do tego jeszcze były pneumokoki bo tu sa refundowane. Ja polecam te skojarzone. Mniej bólu dla maleństwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 07:43