X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego! :)

Arienna lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, moje dziecko to glodomorek! Zje, odbije i je nadal... Córeczka tatusia hihihi

Misi@ lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, Nena mam taką kumpelę która 6 albo 7 telefonów zabiła w najdziwniejsze możliwe sposoby :P Wpadł jej do kibla, spadł z balkonu, jeden utopiła we własnym pocie (!) na siłowni, inny spadł jej centralnie ekranem na kamień a jeden jej się spalił w kieszeni bo miała zwarę (i jeszcze spodnie do wyrzucenia bo wypaliła se dziurę...)
    Także wszystko przed tobą, do mistrzyń tej konkurencji wciąż ci daleko :D

Ari gdyby dostalły tylko dzieczyny na śmieciówkach itp to rozumiem... ale klasyczne patologie "dziecioroby" to już mi się nie do końca podoba...
    Problem mają np. kobiety na doktoratach albo umowach na projektach na uczelniach bo im nie przysługuje często NIC, nawet stypendium jak zajdą w ciążę, mimo że robienie badań naukowych to jest ich praca ;/
    Studentki to insza inszość, bo to w sumie nie jest praca i sama nie wiem czy powinny dostawać. To daje mega możliwości nadużyć- idź na bele-jakie studia jak tylko zobaczysz II kreski i dostaniesz zasiłek na rok!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 17:21

Nenaaa lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja karmię, chłopy nadal drzwi wymieniają, a ja nie pomyslalam, że to spowoduje dziury na klatce i w domu i teza będzie malować ;(

IDE dziś pierwszy raz na fitness, proszę trzymać kciuki

Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    jest jeszcze Nokia taka pancerna ale nie pamiętam modelu, szwagier ma na budowę można nią nawet gwoździe wbijać :P e jest brzydka... ale tą M2 sobie obczaj bo jest mega elegancka :)
    hehe mój mąż chciał mi kupić, bo ja też co chwilę coś robie z tel. dwa razy wpadł mi do toalety ;p
    juz nie mówie, ile razy zgubiłam, raz mi ktos ukradł...ja średnio mam rok telefaon i musimy kupić nowy ;D

A ja zinterpretowałam, że jak każdemu należy się to każdemu nawet bezrobotnym, studentkom, rolnikom. No tak to jest jak czyta sie tekst z niezrozumieniem.:/

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w koncu uspalam dziecko w lozku. cos mu dzisiaj ze spaniem nie po drodze.

To fajnie z tym kolorem oczu. Moja kolezanka ma niebieskie a jej maz brazowe. synek ich ma blekitne i w jednym oku brazowa plamke wiec ona sie smieje ze to troche tatusia w synku ;)

Ja chce karmic gdzies kolo roku, nie dluzej. Dzisiaj ogladalam kawalek filmu "Stillen bis der Schulbus kommt" czyli Karmienie az przyjedzie szkolny autobus. Juz 3 late to dla mnie dosc ekstremalny przypadek a w filmie jest chlopiec ktory ma 6 lat i czasem z mamy piersi pociaga...Straszne

aha i wrocilam juz w zasadzie do wagi sprzed porodu :). Tylko centymetrow troche za duzo w talii i brzuchu (nie licze piersi;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 17:39

beszka, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka u nas w środę montują rolety zewnętrzne do świeżo zrobionych pokoi. Mąż mnie uświadomił że też będzie rycie... w świeżo pomalowanych ścianach. Płacz i zgrzytanie zębami...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    My po fotografie (mała super pozowała. Ładni trzyna główkę wiec było ok). Chopcy po fryzjerze. Teraz ja z chłopakami siedzę na komisariacie po ten paszport a tatuś z Hania biega dookoła budynku bo ta sie drze ;)

Pati a gdzie do Hiszpani najcześciej jeździcie ? U nas w rodz.jest mieszkanie w Hiszpanii ale nam sie marzy i by region by troche pozwiedzać. Chcemy na jesień wyjechać właśnie. Jeszcze Włochy bierzemy pod uwagę, które ja wole, ale maz sie buntuje ;)
    Beszko my jeździmy do Costa Brava do Roses. Cichutko, spokojnie, nie ma za duzo młodzieży wiec nie hałasują :-) no i plaża piękna, piaszczysta. Polecam naprawdę gorąco. W głąb nie jeździmy bo za gorąco :-) 34-35 stopni nam wystarcza :-) no i zawsze jak tam jesteśmy to do Marineland jedziemy na występ delfinów i fok. Uwielbiam :-) jak zdecydujecie sie to dam polecę Ci fajny rodzinny hotel z animacjami dla dzieci.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Pati, tak, mieszkam w Spejn od dosyć dawna :) A gdzie Wy wakacjujecie w tymże kraju?

Zatkajcie dzieciom uszy. Będą bluzgi!
    Kurwa!!! Utopiłam kolejny telefon. Jeden uprałam, drugi zalałam herbatą, a ten dzisiaj wpadł mi do wiaderka od mopa...podłogi myłam. Mam pierdolony niefart do telefonów, jestem niezdarnym debilem.
    To tyle.
    Kochana tak jak pisałam Beszce, my zawsze od paru lat do Costa Brava jeździmy do Roses. A W jakiej części kraju?

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uspalam Domisia ok 17tej. Zbliza sie 20ta a on nadal spi...
    normalnie poozlabym go spac o 20tej. Potem by sie obduzil kolo 22-23 na jedzonoko i dalej w kime.

co robicie w takiej sytuacji jak teraz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 19:40

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba przed chwila Ania miała napad kołki, raptowny płacz,krzyk, nic jej nie uspokajało, jedynie odkurzacz :(
    Malowałam brzuszek (nie był twardy) i nakladalam ciepła pieluszkę... Ja w takich momentach (krzyku dziecka) zaczynam być nerwowa, wiec maz przejął pałeczkę i po jakimś czasie maluszek sie uspokoił i właśnie je (.)
    Nienawidzę takich sytuacji :(
    Jak u Waszych dzieci objawiają sie kołki?
    Juz sie zastanawiam czy to nie przez czerwony barszcz ktory dzis zjadłam ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam z fitu, a tam rozpierdol. Podłogi w kurzu wszędzie, a tem siedzi z dzieckiem, więc ja oczywiście, ze co to ma być, a ten do mnie, ze ja z morda.. Wiec ja Foch i za scierke, a jak chciał po!OC to mówię, ze juz nie jest mi potrzebny, bo i tak bym po nim poprawiać ;p
    Ale doszlismy wreszcie do porozumienia.

Teraz ogladam przyjaciół jak Rachel rodzi Emmę ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej śpiochy

Całego posta szlag trafił

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 06:35

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz !
    Zgredka mój podobny w sobotę mowię mu ze tylko poodkurzalam bo nie dałam rady posprzątać resztę i co i goowno wczoraj sprzątałam se sama na co mój mówi ... No musisz mi mowić ......

Ja już rześka bo mnie skurcz w udo zaatakował ze mi się tort z komunii przypomniał , muszę magnez i banany żreć bo nie dam rady.

Miłego dnia . Nieukowi trzymam kciuki i oczekuje na wieści

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)
    Ale mnie muli od wczoraj... A tak mi było dobrze bez mdłości to teraz nadrabiam... Jejku nie wiem jak mam do roboty wyjechać :/
    Do tego moje ciśnienie osiągnęło szczyty dzisiaj... 103/64 obłęd... Słabo mi i źle...

Muszę uprać wózek... Wszystko co udało mi się zdjąć z niego już wyprałam, ale reszta strasznie wali mieszanką wilgoci i papierosów... Do porzygania... Nie wiem jak można palić w domu i to jeszcze przy dzieciach :/
    Nie macie jakiegoś sposobu na pranie takich obitych i nie zdejmowalnych części wózka? Przyznam szczerze że nie mam pojęcia jak się za to wziąć :)

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sobie poczekacie :)
    Dzis idziemy z mezem do knajpy z okazji 3 rocznicy slubu, wiec maly ma zakaz wychodzenia :P

Moze faktycznie Dronka mnie przegoni chociaz nie mam takich intencji :)

Milego dzionka, u nas za oknem wreszcie bezslonecznie i mokro! Jupi!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 07:12

Misi@ lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej laski!
    Pytanko jak szczepilyscie swoje maluchy? Chodzi mi o to czy po staremu czy 5w1? A jeśli skojarzone to nie przechodziły jakoś gorzej?
    My mamy dziś i skłaniam się do szczepienia po staremu ale mam mętlik w głowie ...

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po śniadaniu, ale idziemy znowu spać, bo dziś często się w nocy budziła.. A po południu idziemy na USG bioder..

Miłego dnia wszystkim

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :-)

U nas pogoda psia. Wieje, szaro i ponuro... Leee...

Smoczku ja Marcela szczepilam skojarzonymi bo tu tylko takie sa i super przechodził. Ani gorączki ani żadnych innych niemiłych objawów. Oczywiście wyłączając marudnosc bo to chyba normalność. Do tego jeszcze były pneumokoki bo tu sa refundowane. Ja polecam te skojarzone. Mniej bólu dla maleństwa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 07:43

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Pati ja się boję tych skojarzonych bo mojej się wszystko czepia żółtaczka potem jakiś wirus zakażenie ukl moczowego i kolki i nie wiem czy sobie z nimi poradzi jej organizm...

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 882 883 884 885 886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ