Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciazowe szorty? To jest cos takiego?
My juz w domu, oczywiscie ja musialam prowadzic i darlam sie na niego jak mala plakala, ze gdyby nie pil dzis piwa to by prowadzil, a ja bym mala uspokajala z tylu, a tak on pije piwo i nic nie robi
Wrrr -
Zgredka ja sie wkurzylam dzisiaj, jak uslyszalam, ze moj facet dal sie urobic na pomoc w remoncie u sasiadow. Kiedy? POCZATEK LIPCA. Awantura byla- no nienormalny, noworodek w domu, ja nie wiadomo na ile mobilna, a ten mi do sasiadow dal sie w robote wkrecic za 4 piwa! Argh.
-
A moja niunia dziś leniwa uspilam na długim spacerze i od obiadu się nie odzywa. Teraz wcielam kilka ptasich mleczek żeby obudzić to dostałam kilka leniwych kopniakowbym się chyba odczepila i śpi dalej
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Czy ktoras z Was ma laktator Medela mini electric? Bo ten moj coś szwankuje i nie ma mocy przy zasysaniu
Mam nadzięje, ze to nic poważnego bo jest pożyczony
Dajcie znac...
Dobranoc i spokojnej nocy! -
Hej gangstereczki
Tak mi sie dobrze nad ranem spalo a tu budzik zadzaonil.... oj pospalabym jeszcze a tu do Niemiec trzeba znow jechac...
Prosze o kciuki za Marcela bo od dzis znow seria egzaminow.... codziennie do piatku... chyba osiwieje ze stresu....
Milego dnia -
Hej misie
kciuki dla Marcelka
kurcze nie lubię jak się mała ułoży tak że słabo czuję ruchy albo nie czuję ich wcale, strasznie mnie to niepokoi, od wczoraj jest tak ułożona że żeby coś poczuć to muszę się najeść słodkiego ech....
czytałam że na moim etapie można już usłyszeć serduszko przykładając ucho do brzucha, ja tam nawet przez stetoskop nic nie słyszę, muszę dziś pomolestować małża by posłuchał bo jestem ciekawa czy rzeczywiście słychać -
Hej hej macham z Wrocka
. Jestem na 2tyg. Tesknie jednak za mezem
.
NIEUKOWA - to juz niedlugo. Bedzie nowe forumowe dziecko jupi!
Moj Domi nad ranem mi tak zygnal ze w sumie nie wiem jak to zrobil. Uslyszalam ze chyba mu sie ulalo wiec go wytralam na lezaco. Podnioslam sie i widze za nim cala poduszka (lezala za jego plecami) zahaftowana! Musial fontanne puscic! Chyba za duzo w niego wpompowalam no i nie odbilam bo mi sie w nocy wstawac nie chce-tzn wstaje ale jak po chwili nie odbija to odpuszczam a chyba jedak musze do skutku nosic.
-
Hej
Ari pewnie to już słyszałaś nieraz ale maluchy czasami są mniej ruchliwe jak czujesz ruchy to się nie ma czym martwić.
Maniek życzę spokoju z hormonami..
jak chłop mówi żeś piękna to tak jest
Co nowego? Nieukowa co Ty? Może odpocząć powinnaś jak aktywność na Radka nie działa
Oczywiście Pati Kciuki z Marcela i bezpiecznej podróży!
Lara ja też miałam pozyczony i tez słabo ciągnął i musiałam z apteki wypożyczyć.
Kotka raczej zawsze powinnaś odbijać. ..żeby brzuszek nie bolał a jak nie chce dłuższy czas odbić to spróbuj go poprawić sobie na ramieniu.
Biedra widzę też już nogami przebiera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 10:10
Arienna, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:wiem wiem.... ale to chyba silniejsze ode mnie
już taki los mamusiek że się człek musi martwić
Ale to normalne tez pamiętam jak się wkurza łam jak jednego dnia kopala jak szalona a na drugi dzień delikatne musniecie raz na kilka godzin...cóż nie ma lekko jedz czekoladęArienna lubi tę wiadomość
-
Cześć kobitki;)
witam się po weekendzie
gorący był u nas i miło spędzony - dużo spotkań ze
znajomymi, mój małż na szczęście nie pił - bo ja nie bardzo się czułam wiec on musiał jeździć
Pati - trzymam kciuki za Marcela,
Maniek - współczuję, z gatkami jest kłopot, ja mam spodenki z serii sport - mają taki szeroki rozciągliwy pas w "talii" wiec w miarę się nadają na ciążowe, tyle że są za kolano ale przynajmniej cienkie i wygodne
Biedra, Cati - nie wiele czasu nam już zostałou mnie 30 dni :]
Nieukowa - to już tylko 5 dni do terminu, o mamo!
a u mnie? nie wiem o co chodzi ale moje gardło wygląda jak anginowe, boli ale gorączki ani dreszczy nie mam... mam nadzieję że mnie dzieciaki nie zaraziły
bo w okolicy angina i szkarlatyna w przedszkolach
dziś pierwsze KTG i USG - ciekawe ile mały waży i co u niego słychać,
niestety dalej jest bezimienny - masakra jakaś - nic nie możemy wydumać....
-
A wczoraj Zośka pierwszy raz u babki była tzn tesciowej mojej...ależ się musiałam pilnować ani razu jej na ręce nie wzięła ze niby się boi no kiedyś trzeba się przełamać przecie juz 6 kg ma. A i mówiła do niej mały stworze. ..my w domu z moja mama koteczka zabenko laleczka itd a ta wypaliła mały plancie. ..I wybuchłam!
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Cóż z czasem wcale lżej nie będzie
Ale to normalne tez pamiętam jak się wkurza łam jak jednego dnia kopala jak szalona a na drugi dzień delikatne musniecie raz na kilka godzin...cóż nie ma lekko jedz czekoladębo będę żreć czekoladę
Smoczyca1 lubi tę wiadomość