Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie ja wczoraj 3 truski zjaflam i nic, wiec sprobuje zjesc koktajl..
Ja nie jem wzdymajacych grochow, fasol, soczewicy kalafiora..
I zauwazylam ze jak pije kawe, a nie tylko inke, to mala.strasznie smierdzaco pierdzi (tak wydedukowalam, bo pierdzi na wyjazdach gdzid duzo kawy a zero inki a poza tym tak samo jem)
Nabylam se sukienke a la jeans i oversize, puscilam 3 zaklady bo dzis kumulacja, kupilismy malej kapelutek z daszkiem, ale na jej mala banke slabo znalezc, rampersik o opaske z kokardka, a mala w tym czasie byla na spacerze z tata (swoim) i spala caly czas, a teraz wietrze jej dupsko -
Witam sie ko hane dopiero teraz...
My juz po grilowaniu. Leze I ruszyc sie nie moge
Ja jak Marcela karmilam to jadlam wszystko oprocz wlasnie truskawek I grochow, fasol, kalafiorow I brokolow. Mieso jadlam poeczone nie tylko gotowane.... a I z owocow morza zrezygnowalam... I to bylo dla mnie najciezsze...
Milego wieczorka -
nick nieaktualnyNieukowa - mała mając alergię na białka mleka krowiego również ma alergię na cielęcinę i wołowinę, jadłam i było to samo..
po ryżu mam najgorzej, mała nie dość ze cała w pryszczach, to ULEWANIA (tak a propo ZGrEDKO ulewanie to także objaw alergii - nie takie zwykłe odbicie mleczka, tylko "chlustanie" albo mlekiem, albo wodą/przetrawionym mleczkiem)....
niby tak, ale np. 2% populacji z naszej szerokości geograficznej ma alergię na JABŁKA....i tyle w temacie najmniej uczulających pokarmów..
jeżeli chodzi o soczewicę, ciecierzycę i fasolę - jadam i małej nic nie dolega....
jadam brokuł i gołąbki też........
-
Witam sie w 8 miesiacu
ale to szybko zlecialo
Spac nie moge bo jakis komar mnie pozryzl... kurcze gdybym wiedzilam to bym podlaczyla do komtaktu odkomarzacza.... teraz spac nie moge bo palec seedeczny mi spuchl I strasznie swedzi.... buuu jak nie kregoslup to takie cholerstwo teraz....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 04:32
-
Dzien dobry śpiochy
Jemy śniadanko, idziemy do kościoła i uderzamy znow ńa Rodos
Dobrze ze dzis temperatury maja być nizsze bo wczoraj ledwo sie dało wytrzymać
Pyt odnośnie szczepionki, która dzieci dostają w pierwszej dobie życia: jak długo leczy sie te znamię, czy ma sie z tego coś sączyć?
Miłego dnia! -
Lara to może się goić nawet 3 tyg tak to pęknie i wyleje się ropka po czym zacznie schnac
Ja tez uderzam dzis na RODOS
Obiadek prawie gotowy wiec luz
Pati gdzieś atki 8 miesiąca teraz juz z górki mnie 25 dni aaaaPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Jakie znamie? I co saczyc? Nic takiego u mnie nie ma.
My byli wczoraj na miescie w klubie (nie bylam wczesniej w miescie rodzinnym) z moja kolezanka i bratankiem..
Wkurzylam sie bo mnie zostawiali na dole przy stoliku jak chcieli palic i siedzialam jak ta pala, a powiem, ze nie czulam sie swobodnie, bo miasto moje jest dosyc specyficzne, w kazdym razie nie czulam sie komfortowo czekajac na nich. Humor mi sie popsul i juz nie umialam wykrzesac dobrej energii na parkiecie, ale chcialam, zeby moj z kolezanka jeszcze potancowal (dla jej dobrego humoru), a ten im bardziej byl pijanu tym bardziej chcial ze mna gadac i tym bardziej mnie wkurzal, bo nie wiedzialam o co mu chodzi..
wreszcie po drugiej wyszlismy, po odwiezienii kolezanki na pare metrow przed domem zasnal w samochodzie, a jak on po pijaku zasnie to koniec, ale mowilam.do niego i stukalam go wiec udalo sie go wypchnac, jak wstawialam samochod do garazu ten poszedl oprzec sie o garaze stojace naprzeciw mojego. Wychodze z garazu, do ktorego zaladowalam samochod z dusza na ramieniu, bo jest masa rzeczy zawalony, a ten kleczy na czworakach...
Mysle se "jak ja gnoja na czwarte pietro wprowadze", ale ozywil sie jak go podnioslam i jakos dalo rade..
spalismu oddzielnie, a wlasnie musialam przerwac pisanie, bo malej sie mega kupa z pieluchy wylala brudzac.koldre, a ja nic nie czulam przez katar. Szybko ja z mama nad zlewem jakos umylysmy i teraz je, choc juz przerywalam, bo jej sie ulewalo i to mocno (sie zastanawiam teraz pod katem alergii).
Milego dnia
-
Pati wspolczuje, u nas komary w tym roku malo aktywne, bo rok temu tez drapalam sie zamiast spac
U mnie nihil novi, czasem cos zakluje, ale chyba tylko po to zeby mnie zdemotywowac 
Dzis z mezem jedziemy do Ikei, potem ja uprawiam relaks ogrodowy a on cos dlubie w elektronice.
Aha: wczoraj latalam z kosiarka bo noga pezestala bolec, maz sie smial ze tak nikogo nie wypedze i mial racje 
Jeszcze sie Dronka okaze se faktycznie przede mnie wyskoczyszPati Belgia, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Hej babeczki
Zgredka współczuję sytuacji... Mój też wcześniej miał takie akcje, na szczęście teraz bardzo się pilnuje. Wczoraj też byliśmy na imprezie i lekko podchmielony był ale trzymał się rześko i jak tylko powiedziałam że już jestem zmęczona to grzecznie się zebrał i pojechaliśmy do domku. Jeszcze mi pomagał schodzić po schodach bo mi się w głowie kręciło. Nie wyobrażam sobie żebym musiała jeszcze się z pijanym chłopem użeraćZrobiłabym mu awanturę chyba
U nas też gorąco a mi się dzisiaj chce barszczyku z uszkami... Jejkusiu jak bardzo mi się chce!!!! Chyba sobie ukleję tych uszków
Nieukowa Ty to masz chyba motorek w pupieLatasz i latasz i usiedzieć w miejscu nie możesz
To chyba dość niespotykane pod koniec ciąży
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
kurde pijany facet, zdarzyło mi się to kilka razy w życiu ale nie cierpię takich sytuacji, mój zawsze tak głupio gada ( po tym poznaję że ma dość) kiedyś kłóciłam się z nim godzinę o to że jak chce iść u moich rodziców siku to musi się ubrać bo nago raczej nie wypada (mój mąż sypia nago bo tak mu wygodniej
)... a ten wściekły położył się w poprzek łózka i na pytanie na co czeka zamiast ubrać majtki i iść to powiedział ze czeka aż jego wredna żona zmądrzeje- i domyśl się człowieku o co mu chodziło- oczywiście nic nie pamiętał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 09:27
Anuśka, Pati Belgia, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredzia wspolczuje wczorajszego wypadu... zamiast sie zrelaksowac to jeszcze bardziej sie chyba zestresowalas....
Nieukowa dobrze, ze noga juz nie boli. Teraz smialo mozesz rodzic
U nas tez piekna pogoda wiec skoczymy na chwile do mojej mamy a potem spowrotem do domu I na ogrodektrzeba korzystac poki mozna I poki tak nie parzy jak w piatek
Milego dzionka kobietki -
No! W trakcie mszy (a właściwie pod koniec) A zrobiła taka mega kupe ze mamy za sobą pierwsze publiczne przewijanie w parku obok kościoła
O której wychodzicie z maluszkami w taki upał?