Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik moja Blanka w łózeczku soala rok....pozniej kupilismy materac 160x80....po pol roku dokupilismy lozko i do tej pory spi. Ma taka dluga barierke ze nie wypadnie. Mysle ze tak do 10rz bedzie w nim spala.
-
Nieukowa Ty to masz akcje... kciuki zaciskam zeby sie noga wykurowala do porodu.
Lara wspolczuje dziecku braku dziecinstwa a rodzicom gratuluje glupoty I bezmyslnosci.... jak to dziecko wkroczy w swiat??? Szkoda malego bo on nic nie winny....
U nas bylo strasznie goraco. W Niemczech tez.... dzieki temu co klime wymyslil:-) teraz burza ogromna....
Lece zamarynowac miesko na jutrzejszego grila -
Blondik a ja się zakochałam w tym :
http://allegro.pl/lozeczko-tapczan-klups-kompakt-3w1-bielsko-i5368601214.html
dzięki że wstawiłaś te linki bo nawet bym nie wiedziała że takie zestawy sąIdealnie mi pasuje na początek do sypialni a później jako tapczanik do pokoju dziecięcego
Blondik lubi tę wiadomość
-
Zgredka- póki co nic nie kupuje więc jakby co to się zglosze
, my po zabiegu piesek odsypia długo dochodzi do siebie po narkozie ale cóż jest coraz starszy, wycielismy mu przy okazji dwie brodawki i kaszaka. Biedactwo cały połatany . Stracił też jednego zęba i musimy zmienić dietę bo za dużo mięsa je i ma złe wyniki nerek... Kurde wolę jak mi coś dolega niż jemu... Teraz tylko poczekac kilka dni aż dojdzie do siebie i będzie pies jak nowy po tuningu
-
Niby stacjonarnie czas spedzilam, ale sie narobilam... 50 pierogow z soczewica curry zamrozone, posciel juz na wyrku
A okazja zacna, bo maz w koncu skrecil lozko! Pospie jak czlowiek! Jutro wniesie reszte mebli i bedziemy mieli wreszcie sypialnie z prawdziwego zdarzenia !
Jutro koniec 39, poczatek 40tc. Niech no chociaz czop odejdzie! Cokolwiek!
Ja mam bujaczek ktory pot sie do krzeselka rozklada dla starszaka. Ale baterie wyjete, nie lubie wibracji, a melodyjek mam sporo w niani elektro.
LaRa biedne dziecko, w szkole go inne dzieci zniszcza...Yasmin lubi tę wiadomość
-
Mamuśki, co jecie z grilla? Bo ja kolejny dzien jem szaszłyki z piersi i cukinia (monotonia)
Moze macie jakies pomysły co jeszcze mozna, ale zeby nie zaszkodziło maluszkowi.
Aaa i mam sporo poziomek. Jecie? Czy lepiej nie ryzykować? W tym roku jak na złość mam niesamowity wysyp truskawek i poziomek
Nieukowa, tez to stwierdziliśmy, ze kiedys ktos mu kiedys zrobi krzywdę
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 22:40
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Mamuśki, co jecie z grilla? Bo ja kolejny dzien jem szaszłyki z piersi i cukinia (monotonia)
Moze macie jakies pomysły co jeszcze mozna, ale zeby nie zaszkodziło maluszkowi.
Aaa i mam sporo poziomek. Jecie? Czy lepiej nie ryzykować? W tym roku jak na złość mam niesamowity wysyp truskawek i poziomek
Nieukowa, tez to stwierdziliśmy, ze kiedys ktos mu kiedys zrobi krzywdę
Dobranoc
dzień dobry i miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 06:56
-
dzien dobry dziecko wyprawione z dziadkami na wakacje a my zaraz na zakupy potem ja odpoczywam a małż idzie robic porzadek w pomieszczeniu pozsypowym
obiadek jakis na wynos
okno treba by umyc balkownowewózeczke sie suszy na balkonie jupiii
tylko katar mi nie odpuszcza -
hello
Ja grilla nie jadam bo nie mam okazji, chyba że w domku na patelni grillowej to paróweczki i warzywka. Kingę po 6 truskawkach obsypało - z czym sie liczyłam. Podejrzewam, że poziomki mogą być równi silnie uczulające. Ale ze 2 to bym zjadła
mam też bujaczek - fotelik z wibracją. Na K nie robi wrażenia ale czasem uda mi się ją w nim uśpić. Kupiłam takie coś
https://www.youtube.com/watch?v=zcd2t0E0cgI -
Ale gorac. Leze jak nalesnik dzisiaj i nigdzie sie nie ruszam!
Mocno diete trzymacie mamuski? Ja poza ostroznym podejsciem do truskawek, mleka, krewetek i orzechow chyba nie bede zupelnie unikac innych rzeczy... Okaze sie po pierwszych tygodniach, to bylby dla mnie dramat zyc na gotowanym kurczaku i ryzu bez przypraw
Cos mnie w koncu podkluwac w brzuchu zaczyna okresowo. Moze jednak kiedys zaczne rodzic ;P
40 tydzien, wiec chyba juz by sie przydalo...MANIEK, Koniara lubią tę wiadomość
-
no właśnie ta dieta anty kolkowa to masakra dla mnie, ale przy takich bólach jak ma K to ja mogę żyć o suchym chlebie i wodzie
Ja próbowałam wszystkich silnie uczulających rzeczy w niewielkich ilościach, włączając czekoladę, orzechy, mleko, miód i truskawki. Jak na razie unikac będę truskawek bo tylko to ją uczuliło. Myślę, ze należy spróbować wszystkiego bo nie wszystkie dzieci wszystko uczuli więc po co się katować. Wszystko a z umiarem. Unikam jedynie cebuli, porów i szczypioru żeby pokarm nie był gorzki.
Nieukowa trzymam kciukiz nóżką już lepiej?
Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny