X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh... mnie serce zawsze tak mocno bije przed szczepieniem :( mam ochotę zewać się i uciekać z K gdzie pieprz rośnie... wow Anusia ma już prawie 5 kg :) super :) K też :]

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, kurcze co za akcja! wspolczuje! no i fajnie podeszliscie do tematu wzgledem Marcela

dobranoc

Pati Belgia lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Yas. Bardzo sie ciesze, ze u was ok :) ostatnio myslalam o was....mam nadz.ze i kolki szybko odejda w zapomnienie..

Lara, nasze male maja podobne wagi urodzeniowe...moja jest starsza od Ani a wazy mniej :(

Tak sie zastanawiam czy ktos tu w ogole mnie czyta....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 23:47

Yasmin lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • cati Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka ja zawsze ! :D

Yasmin lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry
    Beszka ja Cię czytam. Mało się wypowiadam na temat karmienia, szczepień itp bo nie mam o tym jeszcze zielonego pojęcia ale czytam zawsze... Może się od Was nauczę czegoś :)

Ja dzisiaj od rana (od 4rano) wisiałam nad porcelanką. Nie udało mi się zwymiotować ale wymęczyło mnie strasznie... Ciśnienie zmierzyłam i przekroczyło 123/90. Z takim miałam jechać do szpitala, ale po 10min spadło do 116/76 więc chyba zostanę w domku i poleżę. Tak mi się dzisiaj dał we znaki mój stan błogosławiony, że mam dość...

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane moje....

Moja nocka tez do doopy... ciagle jazdy sobie wkrecalamni nasluchiwalam.... matko a dzis musze do Niemiec jechac bo mamy spotkanie... moze w podrozy sie zdrzemne bo na szczescie jedziemy bez materialow a pracownicy tam wiec jednym autem :-) mezus bedzie prowadzil :-)

Kurcze boje sie, ze zlodzieje wroca... ze obejrzeli co gdzie I jak I ze wroca.... jej juz sama nie wiem.... normalnie policjant powiedzial, ze zadko zdarza sie zeby zlodziej wrocil w to samo miejsce ale.... moje poczucie bezpieczenstwa spadlo diametrialnie....

Yas fajnie, ze jestes I super, ze u Kini wszystko ok :-)

Milego dnia gangstereczki :-)

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia wspolczuje kochana bo wiem jak to jest. Wymiotowalam przez pierwsze 4 miesiace... trzymaj sie kochana...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Po pięknej nocce A leży i uczy sie alfabetu :) bardzo ładnie mowi juz "a" :)

Beszko, moja Ania ciagle by jadła (choc po niej nie widać, nóżki i rączki ma chudziutkie) mam nadzieje ze Hania tez zacznie przybierać
    Btw tez mam wrazenie ze moje posty sa niewidoczne o.O

Anuska - to minie, byle nie trzymało Cie tyle co Kroko ! Tego Ci nie życzę :P

Miłego słonecznego dnia

My dzis na Rodos :)

Pati Belgia, Yasmin, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, piekna pogoda :) trzeba korzystać
    od dwóch nocy mam mega bolesne skurcze łydek i ud...dzisiaj tak bolało, że nawet nie umiałam się odezwć i mojego obudzić...magnez pomoże?

pokopało się nam z budową...w tym tygodniu miały być robione fundamenty naszego domku, ale przy wykopie okazało się, że sąsiad wybudowany na granicy działki ma nielegalną (niezgłoszoną w planach w urzędzie) piwnice pod częścią domu...no i teraz nasze fundamenty trzeba przeprojektować (pewnie będą droższe), tak aby ta jego lewa lepianka się nie zawaliła... wrrr...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :)

co do zębów to ja muszę iść - tez mi kazali zrobić wpis a ja pewnie będę miała trochę do roboty jednego mam do rwania i nie za bardzo chcą się podjąć tego zwania póki nie boli ale chyba muszę skłamać że boli, bo boją się że zacznie pod koniec a w trzecim trymestrze nikt mi nie wyrwie i będę się męczyć.

moja malutka wczoraj cały dzień szalała :D i chyba miewała wczoraj czkawki bo pukanie było bardzo miarowe i w równych odstępach co 2 sekundy więc biedactwo miało czkawkę

Yasmin lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski czy tez tak miałyście że dzidzia wierzga tak szybko jakby biegała po brzuchu? czasami zastanawiam się czy wszystko jest ok że tak wierzga, może jej coś dolega

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari to normalne, bo ma jeszcze dużo miejsca na bieganie, one na tym etapie potrafią kręcić 360stopni heheh
    Pati ja bym obstawiała Polaka, i to jeszcze kogoś kogo zatrudnia liście, a juz u Was nie pracuje....niestety nie wiem skąd to się bierze,ale w większości przypadków za granicą Polak Polakowi wilkiem...
    Beszko ja czytam i pewnie dziewczyny tez ale każda z nas ma tyle na głowie ze nie zawsze odpowie..... Jak zaczynam czytać i chce cos napisać to przeważnie mała się budzi i nicic, a jak chce wrócić do danego postu później to juz nie mogą go znaleźć.... I tak w kółko....
    Ja miałam bardo niskie ciśnienie w ciąży i z tego powodu prawie całą przeszłam z bólem głowy....
    Moja mała kilka dni już, płacze cały czas, w nocy prawie nie śpi, dziąsła bolą, jeść nie chce ech.......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 09:07

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja.
    Beszka ja też Cię czytam ale że jeszcze doświadczenia mi brak to rzadko komentuje :(.

Blondik witaj w klubie - bierz Magne B6 mi pomaga bo dziś nic mi się nie skurczyło dzięki Bogu.

Yas miło że jesteś. Myślałam o Was ostatnio. Super że Kinia się rozwija trzymam kciuki żeby było coraz lepiej.

Wczoraj byliśmy z przyjaciółmi u mojej teściowej (i z 2 letnim synem przyjaciół) muszę z przykrością stwierdzić że moja teściowa "oblała egzamin" na babcie...:( stwierdziliśmy z mężem że jak się nie zmieni to wojny będą non stop. Ledwo jak przyjechaliśmy dała mu już pralinki (całe pudło) przed obiadem więc potem nic nie chciał jeść. Potem zasnął i jak się obudził to ona do niego pobiegła (przed mamą i tatą) - dla niego przecież obca kobita i już go wzięła na ręce jak się rozdarł to go nie można było uspokoić:( potem ganiała za nim z obiadem i wciskała mu na siłę..jezu ciśnienie mi skakało na maxa a to przecież jeszcze nie moje dziecko...

Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek lajknelam za brak skurczy. Za tesciowa wspolczuje, moja mama ma zadatki na przekarmianie :(

Yas dobrze cie widziec i fajnie ze z Kinia coraz lepiej!

Anuska wspolczuje rozmow z Chinami, oby jak najrzadsze byly!

Pati- masakra z tym wlamem, dobrze ze nie poniesiecie kosztu wymiany tych drzwi i ze policja tak dobrze sie zajela sprawa. U nas bylaby olewka poza spisaniem protokolu :/

Ja dzis od nocy zaliczylam pierwsze wieksze obrzeki. Ciagle pije, prawie nie sikam i palce u dloni mam jak parowy. Nogi na szczescie tylko troche napompowane ale boje sie ze moze byc gorzej.

Teraz to juz chce rodzic, pol czerwca sie powykluwalo a ja nic :)

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ari to normalne, bo ma jeszcze dużo miejsca na bieganie, one na tym etapie potrafią kręcić 360stopni heheh
    Pati ja bym obstawiała Polaka, i to jeszcze kogoś kogo zatrudnia liście, a juz u Was nie pracuje....niestety nie wiem skąd to się bierze,ale w większości przypadków za granicą Polak Polakowi wilkiem...
    Beszko ja czytam i pewnie dziewczyny tez ale każda z nas ma tyle na głowie ze nie zawsze odpowie..... Jak zaczynam czytać i chce cos napisać to przeważnie mała się budzi i nicic, a jak chce wrócić do danego postu później to juz nie mogą go znaleźć.... I tak w kółko....
    Ja miałam bardo niskie ciśnienie w ciąży i z tego powodu prawie całą przeszłam z bólem głowy....
    Moja mała kilka dni już, płacze cały czas, w nocy prawie nie śpi, dziąsła bolą, jeść nie chce ech.......

Malenq masz racje, ze Polacy za granica sie nie szanuja I nie trzymaja razem... I mozliwe, tez, ze masz racje co do tego, ze mogl byc to nasz ktorys byly pracownik... szkoda tylko teraz bo juz nie czuje sie tak jak wczesniej.... bezpiecznie...

Nieukowa tak sie zastanawiam czy nie powinnas moze skonsultowac tych obrzekow I malej ilosci siuskow z ginem?

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) piękna pogoda na dziś się zapowiada u nas :)
    Kinia obudziła się w dobrym humorze i nikt nie może przejść obok bez zaczepki. Ooooooo... właśnie krzyknęła żeby pozdrowić Ciocie :D
    Ciesz się że wróciłam do Was :)

Beszko ja jak jestem to czytam wszystko :) tylko nie zawsze mam wolne ręce żeby odpisać

Anusia bidulko :*

OMG Pati... Współczuję wrażeń :(

Ale fajnie mieć takie śwoje prywatne rodos... Zawsze mi się marzyło :) Buziaki dla Ani :*

Ari :) takie bieganie w brzuszku jest normalne :) ale Ci zazdroszczę tych pukań i czkaweczek w brzuszku :) tęsknię

Nieukowa :) najczęściej jak Was wspominałam to myślałam jak tam u Ciebie i czy to już :)A Ty wciąż wizgierna i aktywna babka. Super

Arienna, LaRa, Pati Belgia lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mam atrakcje przed samym porodem.
    Wlasnie skrecilam noge w kostce jak szlam z zakupami :/

Oczywiscie na osiedlu nikt mi nie pomogl, a widzialy (i slyszaly moje zawodzenie) co naniej 3osoby... Zadzwonilam do meza to po mnie przybiegl bo nie wiem jak bym sama doszla do domu...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojoj Nieukowa współczuję kochana

ewebii4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Nieukowa to już nie pobiegasz z koleżankami na kawkę ;) A tak poważnie to strasznie współczuję bo ze skręconą kostką ciężko będzie bardzo :/ Zwłaszcza sikanie co troszkę... Ehhh...

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ciuuup Nieukowa... tyle co napisałam. Współczuję :( a znieczulicy ludzkiej nie lepiej nie komentuję, bo brzydkie słowa polecą

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 893 894 895 896 897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ