Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Yas. Bardzo sie ciesze, ze u was ok
ostatnio myslalam o was....mam nadz.ze i kolki szybko odejda w zapomnienie..
Lara, nasze male maja podobne wagi urodzeniowe...moja jest starsza od Ani a wazy mniej
Tak sie zastanawiam czy ktos tu w ogole mnie czyta....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 23:47
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Dobry
Beszka ja Cię czytam. Mało się wypowiadam na temat karmienia, szczepień itp bo nie mam o tym jeszcze zielonego pojęcia ale czytam zawsze... Może się od Was nauczę czegoś
Ja dzisiaj od rana (od 4rano) wisiałam nad porcelanką. Nie udało mi się zwymiotować ale wymęczyło mnie strasznie... Ciśnienie zmierzyłam i przekroczyło 123/90. Z takim miałam jechać do szpitala, ale po 10min spadło do 116/76 więc chyba zostanę w domku i poleżę. Tak mi się dzisiaj dał we znaki mój stan błogosławiony, że mam dość... -
Hej kochane moje....
Moja nocka tez do doopy... ciagle jazdy sobie wkrecalamni nasluchiwalam.... matko a dzis musze do Niemiec jechac bo mamy spotkanie... moze w podrozy sie zdrzemne bo na szczescie jedziemy bez materialow a pracownicy tam wiec jednym autemmezus bedzie prowadzil
Kurcze boje sie, ze zlodzieje wroca... ze obejrzeli co gdzie I jak I ze wroca.... jej juz sama nie wiem.... normalnie policjant powiedzial, ze zadko zdarza sie zeby zlodziej wrocil w to samo miejsce ale.... moje poczucie bezpieczenstwa spadlo diametrialnie....
Yas fajnie, ze jestes I super, ze u Kini wszystko ok
Milego dnia gangstereczkiYasmin lubi tę wiadomość
-
Hej
Po pięknej nocce A leży i uczy sie alfabetubardzo ładnie mowi juz "a"
Beszko, moja Ania ciagle by jadła (choc po niej nie widać, nóżki i rączki ma chudziutkie) mam nadzieje ze Hania tez zacznie przybierać
Btw tez mam wrazenie ze moje posty sa niewidoczne
Anuska - to minie, byle nie trzymało Cie tyle co Kroko ! Tego Ci nie życzę
Miłego słonecznego dnia
My dzis na RodosPati Belgia, Yasmin, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
witam, piekna pogoda
trzeba korzystać
od dwóch nocy mam mega bolesne skurcze łydek i ud...dzisiaj tak bolało, że nawet nie umiałam się odezwć i mojego obudzić...magnez pomoże?
pokopało się nam z budową...w tym tygodniu miały być robione fundamenty naszego domku, ale przy wykopie okazało się, że sąsiad wybudowany na granicy działki ma nielegalną (niezgłoszoną w planach w urzędzie) piwnice pod częścią domu...no i teraz nasze fundamenty trzeba przeprojektować (pewnie będą droższe), tak aby ta jego lewa lepianka się nie zawaliła... wrrr... -
hej misie
co do zębów to ja muszę iść - tez mi kazali zrobić wpis a ja pewnie będę miała trochę do roboty jednego mam do rwania i nie za bardzo chcą się podjąć tego zwania póki nie boli ale chyba muszę skłamać że boli, bo boją się że zacznie pod koniec a w trzecim trymestrze nikt mi nie wyrwie i będę się męczyć.
moja malutka wczoraj cały dzień szalałai chyba miewała wczoraj czkawki bo pukanie było bardzo miarowe i w równych odstępach co 2 sekundy więc biedactwo miało czkawkę
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAri to normalne, bo ma jeszcze dużo miejsca na bieganie, one na tym etapie potrafią kręcić 360stopni heheh
Pati ja bym obstawiała Polaka, i to jeszcze kogoś kogo zatrudnia liście, a juz u Was nie pracuje....niestety nie wiem skąd to się bierze,ale w większości przypadków za granicą Polak Polakowi wilkiem...
Beszko ja czytam i pewnie dziewczyny tez ale każda z nas ma tyle na głowie ze nie zawsze odpowie..... Jak zaczynam czytać i chce cos napisać to przeważnie mała się budzi i nicic, a jak chce wrócić do danego postu później to juz nie mogą go znaleźć.... I tak w kółko....
Ja miałam bardo niskie ciśnienie w ciąży i z tego powodu prawie całą przeszłam z bólem głowy....
Moja mała kilka dni już, płacze cały czas, w nocy prawie nie śpi, dziąsła bolą, jeść nie chce ech.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 09:07
-
heja.
Beszka ja też Cię czytam ale że jeszcze doświadczenia mi brak to rzadko komentuje.
Blondik witaj w klubie - bierz Magne B6 mi pomaga bo dziś nic mi się nie skurczyło dzięki Bogu.
Yas miło że jesteś. Myślałam o Was ostatnio. Super że Kinia się rozwija trzymam kciuki żeby było coraz lepiej.
Wczoraj byliśmy z przyjaciółmi u mojej teściowej (i z 2 letnim synem przyjaciół) muszę z przykrością stwierdzić że moja teściowa "oblała egzamin" na babcie...stwierdziliśmy z mężem że jak się nie zmieni to wojny będą non stop. Ledwo jak przyjechaliśmy dała mu już pralinki (całe pudło) przed obiadem więc potem nic nie chciał jeść. Potem zasnął i jak się obudził to ona do niego pobiegła (przed mamą i tatą) - dla niego przecież obca kobita i już go wzięła na ręce jak się rozdarł to go nie można było uspokoić
potem ganiała za nim z obiadem i wciskała mu na siłę..jezu ciśnienie mi skakało na maxa a to przecież jeszcze nie moje dziecko...
Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniek lajknelam za brak skurczy. Za tesciowa wspolczuje, moja mama ma zadatki na przekarmianie
Yas dobrze cie widziec i fajnie ze z Kinia coraz lepiej!
Anuska wspolczuje rozmow z Chinami, oby jak najrzadsze byly!
Pati- masakra z tym wlamem, dobrze ze nie poniesiecie kosztu wymiany tych drzwi i ze policja tak dobrze sie zajela sprawa. U nas bylaby olewka poza spisaniem protokolu
Ja dzis od nocy zaliczylam pierwsze wieksze obrzeki. Ciagle pije, prawie nie sikam i palce u dloni mam jak parowy. Nogi na szczescie tylko troche napompowane ale boje sie ze moze byc gorzej.
Teraz to juz chce rodzic, pol czerwca sie powykluwalo a ja nic -
Malenq wrote:Ari to normalne, bo ma jeszcze dużo miejsca na bieganie, one na tym etapie potrafią kręcić 360stopni heheh
Pati ja bym obstawiała Polaka, i to jeszcze kogoś kogo zatrudnia liście, a juz u Was nie pracuje....niestety nie wiem skąd to się bierze,ale w większości przypadków za granicą Polak Polakowi wilkiem...
Beszko ja czytam i pewnie dziewczyny tez ale każda z nas ma tyle na głowie ze nie zawsze odpowie..... Jak zaczynam czytać i chce cos napisać to przeważnie mała się budzi i nicic, a jak chce wrócić do danego postu później to juz nie mogą go znaleźć.... I tak w kółko....
Ja miałam bardo niskie ciśnienie w ciąży i z tego powodu prawie całą przeszłam z bólem głowy....
Moja mała kilka dni już, płacze cały czas, w nocy prawie nie śpi, dziąsła bolą, jeść nie chce ech.......
Malenq masz racje, ze Polacy za granica sie nie szanuja I nie trzymaja razem... I mozliwe, tez, ze masz racje co do tego, ze mogl byc to nasz ktorys byly pracownik... szkoda tylko teraz bo juz nie czuje sie tak jak wczesniej.... bezpiecznie...
Nieukowa tak sie zastanawiam czy nie powinnas moze skonsultowac tych obrzekow I malej ilosci siuskow z ginem?
-
dzień dobry
piękna pogoda na dziś się zapowiada u nas
Kinia obudziła się w dobrym humorze i nikt nie może przejść obok bez zaczepki. Ooooooo... właśnie krzyknęła żeby pozdrowić Ciocie
Ciesz się że wróciłam do Was
Beszko ja jak jestem to czytam wszystkotylko nie zawsze mam wolne ręce żeby odpisać
Anusia bidulko :*
OMG Pati... Współczuję wrażeń
Ale fajnie mieć takie śwoje prywatne rodos... Zawsze mi się marzyłoBuziaki dla Ani :*
Aritakie bieganie w brzuszku jest normalne
ale Ci zazdroszczę tych pukań i czkaweczek w brzuszku
tęsknię
Nieukowanajczęściej jak Was wspominałam to myślałam jak tam u Ciebie i czy to już :)A Ty wciąż wizgierna i aktywna babka. Super
Arienna, LaRa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
No to mam atrakcje przed samym porodem.
Wlasnie skrecilam noge w kostce jak szlam z zakupami
Oczywiscie na osiedlu nikt mi nie pomogl, a widzialy (i slyszaly moje zawodzenie) co naniej 3osoby... Zadzwonilam do meza to po mnie przybiegl bo nie wiem jak bym sama doszla do domu...