X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati współczuję nerwów dobrzeże nie zdążyli nic ukraść

Pati Belgia lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • cati Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati masakra ... i to w bialy dzien... dobrze ze nic nie zginelo.

Pati Belgia lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • beszka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Nenus, wspolczuje i tobie i Diego. Mam nadzieje, ze niedlugo sensacje brzuszkowe malemu orzejda

Pati, wspolcxuje wlamania. Cale szcescie nic nie ukradli a drzwi pewnie ubezpieczalnia wam zwroci czesc kosztow wymiany na nowe...

Psotka, cale szczescie nic wam sie nie stalo..

U nas chorobowo. Leon od wt.wieczora mial 40 st.goraczki. Narzekal tez na bol gardla. Dzis wieczorem juz lepiej.

Mala za to w tym tygodniu jeszcze mniej na wadze przybrala. Za tydzien kolejne wazenie i jak nadal bedzie tak malo, to czekaja ans badania :( podejrzewaja, z moiich opisow jej zachowania, ze gardelko ja bolalo. Wczoraj bylo ciut lepiej...a dzis rowniez. Wiecej jadla,mniej plakala i wiecej energii miala, bo aktywna przez dluzsza chwile byla kila razy. Oby waga zaczela isc w fore a infekcje trzymaly sie od nas z daleka.

U nas rodzinka jest od wczoraj wieczora. Przyjechai na chrzest i ur. Leo. Takze czeka nas maraton imprezowy w ten weekend: jutro ur. Leo i kawa dla nas i dziadkow, w sob.,przychodza dIeciaki a w nd. Chrzest ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki spaliłam sobie (.)(.) nad tą wodą a wcale nie siedziałam na słońcu :)

Nena zęby w ciąży strasznie lecą...
    A właśnie czy Wy też musiałyście mieć wpis w karcie ciążowej z przeglądu stomatologicznego? Dziwne to dla mnie ale nie mam żadnego ubytku :)

Psotka całe szczęście że nic się nie stało... Co za ślepy człowiek że Wam wjechał w auto???

Pati kurczę no chwila nieuwagi i już nieszczęście gotowe... Dobrze że nic nie zginęło...

Coś miałam napisać jeszcze ale papka w mojej głowie zastępująca mózg przegrzała się dzisiaj i nie wiem co to miało być :P

Nenaaa, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka moja mała budzi się w nocy co 1,5h....wiec u mnie również brak snu...

Pati no żesz....albo "ciapaty" albo Polak :-\ dobrze ze nic nie zginęło...
    Oj to był ciężki dzień:-\
    Mała nie widziała od ponad miesiąca mojej rodziny, jak zajechaliśmy to spała i obudziła się w "nie swoim" miejscu...a jeszcze na dodatek NIKT nie posłuchał mnie jak prosiłam żeby pojedynczo do dziecka podchodzili, żeby nie było że wszyscy na ten sam moment....a jednak, wszyscy ją oblegli, a moja mała się wystraszyła i rozkrzyczała .... Myślałam ponad godzinę w chuście ją nosić żeby się uspokoiła, do tego odmówiła jedzenia...dopiero po kolejnej drzemce zaczęła się uśmiechać itp. I troszkę zjadła....
    Uffff jestem padnięta....bo nawet na krok nie mogłam odejść, jak tylko znikałam jej z oczu to zaczynał się płacz......
    Procesja cudna, słoneczko dopisało...
    Mała już śpi i ja uciekam do łóżeczka...
    Dobrej nocy

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja życzę spokojnej nocy
    Pati dobrze że nic nie zginęło
    Zdrowia. Dla dzieci naszych małych gangsterów

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet lepiej zjadłam kolacje bo apetyt wrócił
    Zuza zmaga się z katarem ale nie jest źle futruję ja witaminkami żeby doszla do siebie przed wyjazdem

Jutro Usg trzymajcie kciuki

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ubezpieczyciel pokryje koszta nowych drzwi. Policja wysle do nas w nastepnym tygodniu inspektora technicznego, ktory obejdzie caly dom I powie nam jak mozemy dodatkowo zabezpieczyc....zastanawaim sie czy alarmu na kod nie zalozyc... juz sama nie wiem czy mi odbija czy co....

Malenq masz racje.... ja tez do malza powiedzialam, ze to albo ciapty albo polak.... 3 lata temu znojomej kolezanke I jej meza w nocy zaatakowali I to polacy. Wlamali sie, pobili I kobiete I jej meza I to dotkliwie I okradli.... wlos sie jezy na glowie...

Oczywiscie Marcela oklamalismy ze tata musial drzwi wywazyc bo pilot od garazu sie rozladowal a klucza zapomnielismy.... bo inaczwj stracilby poczucie bezpieczenstwa....

Nadal jestem w szoku I powiem szczerze, ze boje sie dzisiejszej nocy..... ciekawe czy usne....

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Kotka - dzień nerwowy dobrze ze nic się złego nie stało .
    Nena i inne kolkowe mamy współczuje oby szybko minęło .

Nieukowi biorę magne b6 bo to lek a wszystko inne to suplementy nic niedające, może mi dziś odpuści.
    Byłam u teściowej na grillu i spieklam sobie nogi

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczór :)

w życiu was nie nadrobię, ale może jakimś cudem się wstrzelę :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin kopę lat ;D

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PATI - uwierze bo czesto slysze o wlamaniach w bialy dzien. U mnie spod pracy rowery tez znikaja czasem wlasnie wdzien i to sprzed wejscia glownego...

Jestem wykonczona. Nafutruje malego po sam nos i niech spi.

Facet nie zwial z miejsca zbrodni. Stary dziadek.

NIEUKOWA - Slowenie to w ogole warto chyba zjechac. Tez przejezdzalismy tamtedy do Chorwacji i bylam urzeczona tym krajem, bardzo ladnie tam jest :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 21:54

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Yasmin kopę lat ;D
    hihihih chyba ze 100 :P
    jak się czujesz?

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas, jak Kinga?

Yasmin lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    hihihih chyba ze 100 :P
    jak się czujesz?
    Całkiem dziwnie... Mam straszne skoki ciśnienia i często kręci mi się w głowie... Muszę więc natychmiast zrezygnować z pracy bo jestem przedstawicielem... Trochę szkoda pensyjki ale dzidziol i bezpieczeństwo ważniejsze :)

A jak u Ciebie jak Kinga?

Yasmin lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje Laruś, śpi :) w zasadzie przesypia całą noc. Kładę ją o 20:30 po karmieniu i kołysance i śpi do 4 lub 5. ogromnie szybko sie rozwija... próbuje już siadać dużo z nią roboty, na krok nie można opuścić bo wszystko ją interesuje a sama chodzić nie potrafi. Chodzimy na rehabilitację. łapie ćwiczenia w mig i sama w łóżeczku w domu ćwiczy hehe bestyjka. Lubi słuchać fasolek i przeglądać książeczki. W szczególności gazetkę z biedronki. Gaworzy i zaczepia ludzi. Nadal ma kolki. pomiedzy 18:00 a 20:00 w domu jest masakra. pępek już dużo mniejszy. Jeździmy do chirurga co 1,5 tyg. jakoś leci :) A Anusia jak? :) pewno już duża :)

Nieukowa, LaRa, Pati Belgia, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Całkiem dziwnie... Mam straszne skoki ciśnienia i często kręci mi się w głowie... Muszę więc natychmiast zrezygnować z pracy bo jestem przedstawicielem... Trochę szkoda pensyjki ale dzidziol i bezpieczeństwo ważniejsze :)

A jak u Ciebie jak Kinga?
    och ja tez miałam skoki ciśniea... spadało nawet do 80/60...
    A ja wróciłam już zupełnie do formy... nadmiaru skóry brak :/ ale za to poszerzyły mi sie ładnie bioderka :D nareszcie wyglądam jak kobieta
    strasznie lecą mi włosy. Garściami... Toczeń wrócił z pełną siłą... ciężko mi go teraz znosić po 8 miesięcznym życiu bez bólu. Wcześniej myślałam, że tak ma każdy :) teraz wiem jak cudowne życie jest bez bólu :) no ale cóż... nic nie trwa wiecznie :) w ciąży zepsuło mi sie 6 ząbków, ale już sytuacja opanowana.

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku te zęby w ciąży to jakaś katastrofa...
    Współczuję powrotu tocznia... Paskudne choróbsko, mogłoby nie wracać po ciąży... Ale mam rozwiązanie - musisz być non stop w ciąży ;D

Yasmin lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda ze nie jestem słonicą :D

Anuśka lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjj zdrowka dla Kingi i wytrwałości dla Ciebie i M :) bedzie juz tylko lepiej :)

Ania? Odpukać wszystko ok :) wczoraj byłyśmy na szczepieniu, gorzej ja to zniosłam ńiz ona ;(
    Wazy juz 4860 g i wszystko ok
    Zdjęcie wyślę na priv na fb :)
    Buziaki dla K :*

Yasmin, Nieukowa lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ