Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
Nenus, wspolczuje i tobie i Diego. Mam nadzieje, ze niedlugo sensacje brzuszkowe malemu orzejda
Pati, wspolcxuje wlamania. Cale szcescie nic nie ukradli a drzwi pewnie ubezpieczalnia wam zwroci czesc kosztow wymiany na nowe...
Psotka, cale szczescie nic wam sie nie stalo..
U nas chorobowo. Leon od wt.wieczora mial 40 st.goraczki. Narzekal tez na bol gardla. Dzis wieczorem juz lepiej.
Mala za to w tym tygodniu jeszcze mniej na wadze przybrala. Za tydzien kolejne wazenie i jak nadal bedzie tak malo, to czekaja ans badaniapodejrzewaja, z moiich opisow jej zachowania, ze gardelko ja bolalo. Wczoraj bylo ciut lepiej...a dzis rowniez. Wiecej jadla,mniej plakala i wiecej energii miala, bo aktywna przez dluzsza chwile byla kila razy. Oby waga zaczela isc w fore a infekcje trzymaly sie od nas z daleka.
U nas rodzinka jest od wczoraj wieczora. Przyjechai na chrzest i ur. Leo. Takze czeka nas maraton imprezowy w ten weekend: jutro ur. Leo i kawa dla nas i dziadkow, w sob.,przychodza dIeciaki a w nd. ChrzestNenaaa lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki spaliłam sobie (.)(.) nad tą wodą a wcale nie siedziałam na słońcu
Nena zęby w ciąży strasznie lecą...
A właśnie czy Wy też musiałyście mieć wpis w karcie ciążowej z przeglądu stomatologicznego? Dziwne to dla mnie ale nie mam żadnego ubytku
Psotka całe szczęście że nic się nie stało... Co za ślepy człowiek że Wam wjechał w auto???
Pati kurczę no chwila nieuwagi i już nieszczęście gotowe... Dobrze że nic nie zginęło...
Coś miałam napisać jeszcze ale papka w mojej głowie zastępująca mózg przegrzała się dzisiaj i nie wiem co to miało byćNenaaa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotka moja mała budzi się w nocy co 1,5h....wiec u mnie również brak snu...
Pati no żesz....albo "ciapaty" albo Polakdobrze ze nic nie zginęło...
Oj to był ciężki dzień
Mała nie widziała od ponad miesiąca mojej rodziny, jak zajechaliśmy to spała i obudziła się w "nie swoim" miejscu...a jeszcze na dodatek NIKT nie posłuchał mnie jak prosiłam żeby pojedynczo do dziecka podchodzili, żeby nie było że wszyscy na ten sam moment....a jednak, wszyscy ją oblegli, a moja mała się wystraszyła i rozkrzyczała .... Myślałam ponad godzinę w chuście ją nosić żeby się uspokoiła, do tego odmówiła jedzenia...dopiero po kolejnej drzemce zaczęła się uśmiechać itp. I troszkę zjadła....
Uffff jestem padnięta....bo nawet na krok nie mogłam odejść, jak tylko znikałam jej z oczu to zaczynał się płacz......
Procesja cudna, słoneczko dopisało...
Mała już śpi i ja uciekam do łóżeczka...
Dobrej nocy -
Ubezpieczyciel pokryje koszta nowych drzwi. Policja wysle do nas w nastepnym tygodniu inspektora technicznego, ktory obejdzie caly dom I powie nam jak mozemy dodatkowo zabezpieczyc....zastanawaim sie czy alarmu na kod nie zalozyc... juz sama nie wiem czy mi odbija czy co....
Malenq masz racje.... ja tez do malza powiedzialam, ze to albo ciapty albo polak.... 3 lata temu znojomej kolezanke I jej meza w nocy zaatakowali I to polacy. Wlamali sie, pobili I kobiete I jej meza I to dotkliwie I okradli.... wlos sie jezy na glowie...
Oczywiscie Marcela oklamalismy ze tata musial drzwi wywazyc bo pilot od garazu sie rozladowal a klucza zapomnielismy.... bo inaczwj stracilby poczucie bezpieczenstwa....
Nadal jestem w szoku I powiem szczerze, ze boje sie dzisiejszej nocy..... ciekawe czy usne.... -
Pati Kotka - dzień nerwowy dobrze ze nic się złego nie stało .
Nena i inne kolkowe mamy współczuje oby szybko minęło .
Nieukowi biorę magne b6 bo to lek a wszystko inne to suplementy nic niedające, może mi dziś odpuści.
Byłam u teściowej na grillu i spieklam sobie nogiManiek
-
PATI - uwierze bo czesto slysze o wlamaniach w bialy dzien. U mnie spod pracy rowery tez znikaja czasem wlasnie wdzien i to sprzed wejscia glownego...
Jestem wykonczona. Nafutruje malego po sam nos i niech spi.
Facet nie zwial z miejsca zbrodni. Stary dziadek.
NIEUKOWA - Slowenie to w ogole warto chyba zjechac. Tez przejezdzalismy tamtedy do Chorwacji i bylam urzeczona tym krajem, bardzo ladnie tam jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 21:54
-
Yasmin wrote:hihihih chyba ze 100
jak się czujesz?
A jak u Ciebie jak Kinga?Yasmin lubi tę wiadomość
-
dziękuje Laruś, śpi
w zasadzie przesypia całą noc. Kładę ją o 20:30 po karmieniu i kołysance i śpi do 4 lub 5. ogromnie szybko sie rozwija... próbuje już siadać dużo z nią roboty, na krok nie można opuścić bo wszystko ją interesuje a sama chodzić nie potrafi. Chodzimy na rehabilitację. łapie ćwiczenia w mig i sama w łóżeczku w domu ćwiczy hehe bestyjka. Lubi słuchać fasolek i przeglądać książeczki. W szczególności gazetkę z biedronki. Gaworzy i zaczepia ludzi. Nadal ma kolki. pomiedzy 18:00 a 20:00 w domu jest masakra. pępek już dużo mniejszy. Jeździmy do chirurga co 1,5 tyg. jakoś leci
A Anusia jak?
pewno już duża
Nieukowa, LaRa, Pati Belgia, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Całkiem dziwnie... Mam straszne skoki ciśnienia i często kręci mi się w głowie... Muszę więc natychmiast zrezygnować z pracy bo jestem przedstawicielem... Trochę szkoda pensyjki ale dzidziol i bezpieczeństwo ważniejsze
A jak u Ciebie jak Kinga?
A ja wróciłam już zupełnie do formy... nadmiaru skóry brakale za to poszerzyły mi sie ładnie bioderka
nareszcie wyglądam jak kobieta
strasznie lecą mi włosy. Garściami... Toczeń wrócił z pełną siłą... ciężko mi go teraz znosić po 8 miesięcznym życiu bez bólu. Wcześniej myślałam, że tak ma każdyteraz wiem jak cudowne życie jest bez bólu
no ale cóż... nic nie trwa wiecznie
w ciąży zepsuło mi sie 6 ząbków, ale już sytuacja opanowana.
-
Ojjjj zdrowka dla Kingi i wytrwałości dla Ciebie i M
bedzie juz tylko lepiej
Ania? Odpukać wszystko okwczoraj byłyśmy na szczepieniu, gorzej ja to zniosłam ńiz ona ;(
Wazy juz 4860 g i wszystko ok
Zdjęcie wyślę na priv na fb
Buziaki dla K :*Yasmin, Nieukowa lubią tę wiadomość