Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Pati, tutaj też szczepią babki w ciąży na krztusiec...i ja taką szczepionkę miałam. Mieszkam w okolicach Walencji, bo pytałaś
Wiecie co, wczoraj byłam pierwszy raz po ciąży u dentysty...dwie ósemki do wywalenia bo się połamały w pizdu i chyba? ze dwa ubytki do leczenia. W poniedziałek już mi będą usuwać jedną ósemkę. Czyli maraton stomatologiczny...w mordę jeża, zawsze coś, nie może być normalnie. Ciąża mi tak osłabiła te kły czy co.Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Kotka, u mnie prawie każda noc lipna, bo moje dziecko wciąż w nocy meczą gazy
Wierci się, rzuca, uspokaja Go cyc więc nocne karmienia u nas częste. Też się wykończę, mało śpię w nocy, w dzień wcale nie nadrabiam braku snu...bo wykorzystuje każdą Jego drzemkę i sprintem ogarniam coś w domu, pranie, sranie, sprzątanie, gotowanie...same rozrywki jednym słowem.
-
Hej hej witam się
Malenq szkoda ze wcześniej o tym delicolu nie mówiłaś bo wczoraj zakupiłam i teraz testujemy może ta moja ma faktycznie alergie...a pani doktor problemu nie widzi.
Kotka u nas ani sab ani espumisan ani debridat nie pomógł kolki jak były tak są może ciut mniejsze ale myślę że to przez zmianę mleka.
Co do spania w nocy to moja budzi się raz ok 2-3 godzinie i potrafi 6 godz przespacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 10:54
-
Zgredzia współczuję tacie zdrówka dla niego i dla mamy sił oczywiście i cierpliwości.
Nena współczuję problemów z klami a Maniek ze skurczami. ...no ciągle coś musi się pieprzyc.
Nieukowa zaciskam kciuki
A Larka gratki publicznego cycaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 10:59
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:a nic na te gazy nie pomaga? jaki espumisan itp?
-
Smoczyca1 wrote:Nena nie strasz ja czekam aż stuknie 3 miesiaczek jak na cud...a tu widzę u Diegusia prawie 4 no nie załamuj mnie kobito!
Poza tym te 3 miesiące to też chyba taka umowna granica. U jednego dziecka 3, u innego nieco dłużej.
-
Pati - jeżeli w wielu krajach jest w programach szczepień zalecanych dla ciężarnych, to nie ma opcji żeby nie była badana na wszystkie strony... oczywiście jeśli nie wietrzysz w tych badaniach "spisków koncernów".
Tu jest badanie bezpieczeństwa u 28tys ciężarnych...
www.bmj.com/content/349/bmj.g4219Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Maniek współczuję bóli łydkowych, ja to miałam baaaardzo często w okresie jak maluch intensywnie się rozwijał- czyli mniej więcej w takim czasie co ty teraz. Pomogło codzienne branie 2x2 MagneB6 + sok pomidorowy szklaneczka dziennie. Przed Magne brałam coś innego i nie pomagało, dopiero ten magnez akurat mi zrobił dobrze... Możesz nawet 3xdziennie brać, to bardzo trudno przedawkować
Aspargin jeszcze teoretycznie jest okej, ale u mnie się nie sprawdził... -
Psotka ale chyba debil nie zwial z miejsca wypadku???
Dronka nic innego nie poradzisz poza nawadnianiem sie...
Zgredka: dalej nie rodze. Dzis mi tu dobrze, leze na ogrodku z Bavaria i kotem. Pojadam truskawki i czytam.
Do Chorwacji jechalismy Czechy-Austria-Slowenia. (Brno-Wieden-Graz-Maribor-Zagrzeb) Szybko, tyle ze winiety drogie. Slowenie warto by bylo objevhac po mniejszych drogach bo po autostradzie jedzie sie moze 20km a winieta droga ze nieporozumienie...
Bylismy tylko na samej gorze, w Zagrzebiu i na polwyspie Istria obok, w Puli nad morzem. Moim zdaniem warto, w lecie i na jesieni jedt tak samo cieplo co na poludnie, a do Dubrovnika np. jeszcze kilka godzin z Zagrzebia by trzeba bylo jechac. -
Nie uwierzycie.... mielismy wlamanie do domu.... I to w bialy dzien.... nie bylo nas w domu miedzy 8 a 13. Fakt, mieszkamy na wsi gdzie od jednego domu do drugiego jest dystans okolo 100 metrow.... nikt nic nie widzial I nie slyszal. Na szczescie nic nie zginelo bo chyba listonosz, ktory podjechal z poczta wystraszyl zlodzieji... tak policja powiedziala.... ale drzwi wejsciowe mamy rozwalone.. moj blad bo zapomnialam zamknac na zabezpieczenia antywlamaniowe.... ale pech....