Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, moj malz juz dawno sie nie urobil ale on mial zawsze swietny nastroj jaku sie.film urwal
ja wprost przeciwnie, fochy i agresor...
Bylismy w Ikei i zaliczylismy focha. Wycofali zastawe ktora mamy i chcielismy dokupic kilka elementow... Cholera jasna teraz trzeba bedzie chyba pozmieniac wszystkie sosjerki na inne, zeby miec w miare podobny komplet.
A ze mam powera... To chyba taki przedporodowy zryw... -
Zgredko, chodzi mi o miejscu po szczepieniu ktore było w szpitalu, Ł. nie ma śladu po tym?
My z córcia leżymy (maluszek spi przy (.) a i ja chyba drzemkę zaliczę, bo po 16 chce iść na ogrodek (teraz za gorąco)
Mieliśmy robić kolejny dzien grilla ale juz nam sie przejadł i mamy ziemniaczki z koperkiem, sałatę, jajko sadzone i zimna maślanka
Aaa i dzis zjadłam loda czekoladowego! Mam nadzieje ze Ani nic nie bedzie!
Ktos mi niezle dooopcie obrabia, bo mi pypec z boku na języku wyskoczył i boli cholernie ;(Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
No my mamy 1 komplet po 8szt zastawy takiej dosc zwyczajnej, ale jak sie okazalo wycofali kwadratowe miseczki z tej serii, a ich mielismy po 4... One sa o tyle fajne, ze wchodza jedna w druga i malo miejsca zajmuja. Tylko teraz trudno cos bedzie dobrac
LaRa a to nie uszy swedza od obgadywania?
Skrece nowo nabyty stolik i chyba tez poogladam jakies porody. Nie mam swojego to chociaz na cudze sobie popatrze -
Zgredko, A ma na lewej rączce , nie mozna tego przeoczyć
Nieukowa, moze i uszy swędzą, ja wiem ze bolącą kulka na języku świadczy o tym ze ktos mnie obgaduje, co nie zmienia faktu ze to qzwa boli, nawet przy przełykaniu -
bry ja dopiero teraz bo mam fochy co chwila albo nagle we łbie mi się przewraca...boszzze kiedy to minie. Mój mąż już ledwo ze mną wytrzymuje ale ja mu się nie dziwie ciąglę chodzę i pie****e od rzeczy że gruba i brzydka jestem ...no ale tak teraz mam zwłaszcza że zlazłam chyba wszystkiej h&m w mieście i nic mi się nie podobało albo nie było rozmiaru więc wqrw na maxa mam bo upał jak cholera a ja w długich spodniach bo w tym dziadowskim kraju nie moge kupić sobie nie jeansowych szortów dla ciężarnych wrrrrr.
Na poprawę humoru zrobiłam mężowi sernik z truskawkami na zimno...
aaaa po tych mega zakupach ( a raczej ich braku) okazało się że winda się spsuła...a ja mieszkam na 10 piętrze....płakać mi się chciało ale się wdrapałam.
Nieukowa widze że zamiast rodzić to Ty pełen power i roboty domowo ogrodowe:)
Zgredka z chłopami zwłaszcza porobionymi zawsze problem mój też jak zapije to głupoty gada typu " jak ja cie kocham strasznie itddd...." a jak się zdarzy że rzyga a ja wpadam z herbatą lub kocem to mnie wygania z łazienki i krzyczy " nie chcę żebyś mnie takiego widziala"Maniek
-
Maniek polecam C&A, maja duzy wybor spodni ciazowych i oversizow. Ja tam zawsze najpierw uderzam
Kot ma nowe ulubione legowisko. Przewijak. Mega sie rozczaruje, jak zaczne pokoik zamykac, huahuahuaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 19:00
-
Nieukowa wrote:Maniek polecam C&A, maja duzy wybor spodni ciazowych i oversizow. Ja tam zawsze najpierw uderzam
Kot ma nowe ulubione legowisko. Przewijak. Mega sie rozczaruje, jak zaczne pokoik zamykac, huahuahuaale przed mala nie bede go zamykac. Marcel wychowal sie z kotem I psem I wyszlo mu to tylko na dobre
-
Maniek łącze sie w bólu tez mialam taki problem hehe bo na 10 mieszkam i chyba jakoś w 20 tyg jak byłam sie poposuła myslałam ze zawału dostane
ja spałam od 17 do 19 łapały mnie skurcze było ich chyba z 6 ale sobie poszły
Nieukawa nie dam sie ty pierwszaNieukowa lubi tę wiadomość
-
Pati mój jest kastratem od kiedy go mam, był wcześnie kastrowany.
To taka pocieszna, tchórzliwa kluska, ma wstęp praktycznie wszędzie w domu, ale na początku będzie mógł być z Radkiem tylko pod nadzorem, czyli w dzień- nie dlatego że coś umyślnie może mu zrobić, bo kocha swoje człowiekiRaczej jest takim głupkiem, że może się na małym położyć z miłości...
Na szczęście nie znaczy terenu i zwykle akceptuje stawiane mu warunki - wie co mu wolno a co nie, chociaż jak to kot- czasami stara się nagiąć zasady
Dronka to trzymaj kciuki za szybką akcję dla mniePati Belgia lubi tę wiadomość
-
Nieukowa moj to nie ma jeszcze roku skonczonego I pstro w lebku
niestety charakterny tez jest I niestety wogole nie przejmuje sie zasadami I ograniczeniami, ktore probuje mu narzucic
np. dzis na moich oczach bezczelny wskoczyl na blad w kuchni... chcial kawal miesa ukrasc... ach... ludze sie, ze jak troche podrosnie to bedzie spokojniejszy....