Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moja siostra do swoich cór mówiła/ i nadal mówi "monsters" ale one były wtedy już starsze i wiedziały że to żarty są ....
a ja odkąd jestem w ciąży dostałam już trzy telefony z miejsc gdzie starałam się o prace i bardzo mi zależało a niej... dziś zadzwoniła kolejna babeczka z pytaniem czy dalej jestem zainteresowana no masakara... nie mogły wcześniej?oczywiście nie omieszkam się do nich odezwać jak urodzę i przypomnieć ze mnie chcieli
Misi@ lubi tę wiadomość
-
hej.
Smoku co za babol wstrętny!!
Pati kciuki zaciskam za Marcela.
Nieukowa hop hop jak noga ??? gotowaś??
Lara moja koleżanka miała ten laktator i silniczek padł zaraz na początku ale wymienili bez problemu na gwarancji...także niby nie chińszczyzna bo to produkują w Szwajcarii a i tak się psuć potrafi:)
Dziś pobuszuje w necie za gaciami...no właśnie szukam takich do kolan ale z materiału najlepiej..krótszych nie mogę bo mam cellulit jak cholera...nigdy wcześniej nie miałam to taraz mam wszędzie poprostu
Maniek
-
czerenie.... hm..... kuszące
moja mala się wreszcie obudziłai dobrze, a mnie się chce spać jak nie wiem co i chyba jak się Kuchenne Rewolucje skończą to pójdę na godzinę w kimę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 11:32
-
Oo magnum!
Ostatnio mowilam mojemu, że nie uznaje tych nowych smaków, a on do mnie, że czemu ich nie spróbuje, początkowo odmówiła, ale później spróbowałam jednak o smaku creme brule..niby dodali tylko karmelki to polewy, ale mmmmm
Manię: ją mam sportowy zwykły bez fiszbinowców, aktualnie z pepcoMANIEK lubi tę wiadomość
-
Maniek - teraz nie karmię ale mam 5 lat laktacji za sobą
polecam na początek - pierwszy tydzień dwa bawełniany, a potem z fiszbinami, ale taki lekko sztywny -żeby się nie ciągnął, bo te bawełniane niestety biustu nie trzymają może do rozmiaru A by się nadały ale przy moim 80 F to już muszę coś mieć mocniejszego
generalnie potem juz (.)(.) nie bolą, nie są takie tkliwe, a jak długo chcesz karmić to warto o nie zadbać - bo pełne mleka są cieżkie i nie oszukujmy się - grawitacja działa bezlitośnie
także z całego serca polecam taki z fiszbinami, ale porządny kosztuje koło 130-160zł
zamierzam (tak jak poprzednio) przerobić zwykły stanik, taki w którym mi teraz wygodnie na taki do karmienia, tu jest link jak to zrobićhttp://stanikomania.blox.pl/2009/01/Zbuduj-sobie-karmnik.html
zmykam na ktg i usgMANIEK lubi tę wiadomość
-
A ją chce wyjść na spacer, ale mała nie chce zasnąć cały czas więc je. Nie wyjde z nią jak nie śpi, bo będzie tylko wrzask
Zapisałam się też na badania psychologiczne i do lekarza medycyny pracy, potrzebne mi to do konkursu. Oby nie wyszło, że jestem wariantem i się nie nadaje -
Ja od dzisiaj dieta
. To znaczy zadnych slodyczy i zdrowe zarcie bo wczoraj mi
- mam powiedziala ze musze szybko zrzucic brzuch
- kolega myslal ze znowu jestem w ciazy
- moj maz powiedzial ze nei chcial mi tego mowic ale troche mi sie przytylo i moglaby wrocic do poprzedniej wagi i uwazac troche na to co jem.
No i nie wchodze w swoje spodnie a nie chce kupowac nowych. -
dzięki Freja za info.. zakupiłam na razie jeden bez fiszbin i jeden z fiszbinami - takie startowe jak się okaże że będę mogła karmić i ustale rozmiar (.)(.) to zainwestuje w lepszy biustonosz...nie mam wielkich bo jedynie C ew D ale warto zadbać o nie:)
Jezu Kotka niech się wszyscy w dupe ugryzą dopiero co urodziłaś dziecko waga nie wraca z dnia na dzień, kufa co za ludzie.Nieukowa, Freja lubią tę wiadomość
Maniek
-
LaRa wrote:Hej,
Pati kciuki za Marcela, a jak brat? Jak sie czuje?
Biedronko, to juz tuż, tużprzystojniak sie zrobil... przed choroba byl blondynem a po przeszczepie wlosy mu bardzo sciemnialy ale lekarka mowi, ze to normalne
My wlasnie wrocilismy z Niemiec. Jestem padnieta.... zaraz maz po Marcela jedzie.
Dziekuje za Waszw kciuki. Jestescie kochaneNieukowa lubi tę wiadomość
-
Psotka chyba ocipieli ci ludzie... Jak oni sobie wyobrazaja zaraz po pologu, ze kobieta wroci do wygladu sprzed ciazy, to powinni puknac sie w czolo.
Ide na rekord, dostalam dzis 3 smsy i 2 wiadomosci na fb z pytaniem 'jak sie czuje'. Mam ochote odpisac kazdemu, ze czuje sie wqrwiona ciaglym odpowiadaniem na pytanie 'jak sie czuje'.
Pati to super ze Sebastianowi wyniki sie poprawily. To wszystko za sprawq tej gitary i odwiedzin rockowcow, mowie ci. No i waszej troski oczywiscieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 15:01