Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha - zamówiliśmy wreszcie chustę taką o http://allegro.pl/chusta-baweln-tkana-skosnokrzyzowo-5-2m-pl-produkt-i5394982825.html
kolor tęcza odcień fiolet
mam nadzieję że będzie okMisi@ lubi tę wiadomość
-
Psotka - ale pamiętaj że brzuch się rozciągał 9 miesięcy i nie skurczy się w 2, owszem rezygnację ze słodyczy, zdrowe jedzenie i ruch popieram, ale dieta przy karmieniu to nie najlepszy pomysł - zwłaszcza taka na własną rękę
-
Bry,
Kroko też myślałam że Twój facet to kawał chłopa jest:) ale wyglądacie fajnie:)
Freja ja też mam plan na dżem truskawkowy ale w niedziele dopiero:) i nic więcej nie robie.
Byłam wczoraj wieczorem u gin. Mała waży 1870g hmm nie wiem czy to mało czy w sam raz zobaczymy później. Ogólnie u niej ok. U mnie wymaz na gbs przy następnej wizycie 22 czerwca ogólnie Pani dr kazała mi się już spakować bo mówi że do terminu nie wytrwamy ale żeby robić wszystko by wytrzymać co najmniej do 10 lipca potem może wychodzićtakże leże i pachnę....a raczej masuje sobie nogi bo skurcze mam bezlitośnie bolesne w każdej części nóg:( łykam już 6 tabsów magne b6 i nie wiem czy mi się nie wchłania czy co:(
Pati Belgia, Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniek: duza chyba nie jest, dociagniesz miesiac to moze osiagnie ze 3kg
Ja leze na dywanie karmiac, ogladam comedycentral (teoria wielkiego podrywi teraz) i czytam podrecznik do egzaminu..
Udalo mi sie dzis umyc z glowa a mala lezala w bujaku
Ja mam krem rossmana tez ten zolty i dzidziusia
Z pieluchami wielorazowymi nie jest zle, myslalam ze to bedzie bardziej mokre, ale po zdjeciu musze dociskac, zeby sie upewnic czy zmoczona, ale kupilam za malo majtek bo tylko 3, a jednak majty trza prac po kazdym zmoczeniu (z uwagi na to ze kieszonka), dlatego dzis wklad wsadzilam jak podpaske (czyli na wierzch, a nie wsadzilam w kieszonke pieluchy)..
Mala konczy dzis 2 miesiac i zasnela ol yeahhh!!MANIEK, Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Ja stosuje żółty krem spf 50 z Rossmanna, ostatnio była na niego promo.
Dzis robię segregacje ciuszków z rozm 56 (praktycznie wcale nie użyte) i wyciągnę juz rozm 68 (na razie na styk sa ciuszki na 62)
Żadna z Was nie brała euthyroxu w ciazy? ( ponawiam pytanie)
Używacie juz większe buteleczki niż 125 ml? Bo nie wiem czy juz kupować czy sie jeszcze wstrzymać?
Moje dziecko usnęło właśnie na (.) i bedzie próba odłożenia
Miłego dnia! -
Maniek polubilam za to, ze z malenstwem ok. Ja tez torbe spakuje chyba w 33 tc bo w razie co moj malz nie ogarnie...
Freja ja uwielbiam robic przetwory ale tez sama nie wiem czy w pozniej dam rade cos zrobic. Plan taki mam ale nie wiem czy sile bede miec -
zgredka wrote:
A w ogóle Kroki jestem w szoku wyobrazalam sobie Twojego męża jako wielkiego chłopa
Hehe a to czemu? Ponoć wyglada jak gimnazjalista jak sie ogoli.
A jeść jem, jak mam czas i sobie przypomnę, głównie czekoladę i ciastka.
Maniek dzięki.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Gdzie moj post cholercia?????
Ooo Nenaaa, dzięki za odp. W takim razie czemu mi każą kłuć A? Tzn takie zalecenie przy wyjściu ze szpitala, pediatra sie zdziwiła. I co tu robić? Oczywiście nie jestem ż kłuciem maleństwa....
Zgredko, wiem ze temat butelek sie juz przewinął, ale chciałabym zasięgnąć rady jaka kupić? Avent czy dr Browns ?
Na pewno odpada Lovi, mam dwie i strasznie z nich cieknie, mała jest zawsze "ufajdana" ;( -
Hej
Ehhh moja dziś jakaś marudnamoże za długo spala obudzila się o 2 i spala do 8...a ja zamiast spać to się na nią gapilam
A Zośka nosi 68 bez okazało się ze ma 66 cm ale butle jeszcze 120 ale w zapasie mam 250 ale te wielkie takie niewygodne...jak o mnie chodzi to dr brown i NUK nie cieknie nic tylko te wypróbowałam.
-
nick nieaktualny
-
Lara ja przerobiłam tyle butelek że to się w pale nie mieści. Teraz mam dr browns i jestem bardzo zadowolona. Mam dwie - wąską i szeroką, do szerokiej fajnie wsypuje się proszek ale Zuzia nie lubi tego smoczka, więc pije z wąskiej, ta jej bardzo odpowiada, tylko ciężko proszek wsypać. Sądzę że problemy brzuszkowe też mniejsze odkąd używamy tej butelki.
Do picia mam też antykolkową MAM, jest świetna i mała, poręczna, super na wzięcie ze sobą na spacerki.
Do mleka się nie sprawdziła, bo ma malutką dziurkę i Zuzia była zmęczona po wypiciu 30ml i nie chciała pić więcej po czym krzyczała bo głodna. Za to na picie jest ekstra bo Zuzka się nie krztusi. O dokładnie taka:
http://allegro.pl/mam-mambaby-anti-colic-butelka-antykolkowa-160ml-i5432751237.htmlLaRa lubi tę wiadomość
-
Lara: ja mam i brown i avent i obie git, lovi tez i nie pasi mi, bo z niej za szybko leci..
Kroko: to pewnie w zwiazku z motorem taki stereotyp ze koles jest duzy, a no i jak pisalas ze boi sie jej trzymac,ze polamie to tez myslalam, ze ma wielkie łapyKrokodylica lubi tę wiadomość