Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MANIEK wrote:Lara moja koleżanka brała całą ciąże euthyrox (ja też biorę) i jej córka była na badaniu u endokrynologa dziecięcego. Pytałam na sr też mnie wyślą .
Ja będę sobie robić po 21 czerwca wiec i maluszka wezmę że sobą, ale juz sie tego boje -
O to nie wiedzialam o tym ze trzeba badanie robic jak sie euthoryx bierz???
SMOKU - Zosia ma juz 68cm??? Wow ale fajnie.
Ja chce Dominika nauczyc pic juz z butelki jakas wode albo herbate ziolowa bo boje sie ze mi na przyklad piers odrzuci powiedzmy latem albo na naszym wyjezdzie i bedzie problem.
A u nas noc lipna bo pobudka jak zwykle co 2h a potem od 5tej walka o kazda minute snu. Ale za to pospal pozniej 2h i teraz 3h pospalismy razem
. Na spacer nie idziemy bo zimno i pada, fuj.
-
Dronka to twoja mala wieksza niz moj facecik
Jestem po wizycie, jeszcze ktg. Ale jestem mega wzruszona- po raz pierwszy malenki pokazal twarzyczke! Cala ciaze schowany a dzis, jak myslalam ze juz wod malo i zle bedzie widac, w koncu zrobil coming out 
Za to badanie potwierdzilo to co juz mi drugi gin powiedzial rano- kiszka z kaszka, szyjka zamknieta chociaz krociutka na 1cm, zero akcji skurczowej, nie rodze. Waga fajna-3060g, wiec powyzej 3300 raczej nie bedzie i to mnie cieszy.
Podobno na oddzial mam sie zglosic dopiero 13-14 dni po terminie  a do tego czasu mam umowione 2 wizyty jeszcze, w srode i potem poniedzialek...Yasmin, Pati Belgia, MANIEK, Misi@, Krokodylica, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
Takie jest życie Maniek
Pozdrawia zaspany Radosław
Ps. Kolo ma włoski na czubku głowy. Dla mnie to nowość, ja byłam kompletnie łysa jak się rodziłam, mój mąż miał ledwo meszek a tu się czupryna wg gina zapowiadaMalenq, Misi@, Pati Belgia, Smoczyca1, LaRa, MANIEK, Krokodylica, konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNeukowa śliczności
Tak zagladam co u Ciebie i RadziaA teraz często masz wizyty u gin? bo przy końcówce to chyba raz w tyg się chodzi? czy się mylę?
Ari gratuluję córuni
ściskam Was dziewczyny
edit Neukowa doczytałam o wizytach
Biedroneczko doczytałam tez o Twojej wizycie w szpitalu. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 20:24
Arienna lubi tę wiadomość
-
Mam 2 ginow ale z wizytami roznie- u nfz do tej pory zawsze co miesiac, a teraz za tydzien i koniec. U prywatnego od 34tc co 2tyg byly no a teraz tez za tydzien ostatnia wizyta... O ile doczekam.
Ale bym juz chciala poglaskac go po tych wloskach! Masakra, nie moge sie doczekac!
Na czerwcowkach juz 3/4 ma maluszki, zostalo slowem z 10 kobitek na placu boju a tu miesiac dopiero sie zaczal! No i juz tematy kupkowo mlekowe, a ja dalej zanudzam szyjkami i skurczami (a raczej ich brakiem!). No ciekawe czy i o ile przenosze.Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Aha, Ari bylam dzis w C&A- nie wiem czy to tylko w moim sklepie czy wszedzie, ale maja przeceny na ciuchy ciazowe i oversizy- za 70zl fajne szorty widzialam, sa tez dlugie spodnie, leginsy i sukienki takze wpadnij tam i zobacz
Ja wylazlam z ostatniej kasy i kupilam karmniki w Kappalu. Super bawelna, no ale ceny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 20:46