Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia - :*
U nas w tesco nie ma promocji chyba że tylko w dużych tesco bo my mamy osiedlowe
A do c&a pojadę jak tylko auto odbierzemy
Kurde niech już Zacznie padać bo się zbiera od dwóch dni a mnie już głowa zaczęła boleć od tego
Hehe chyba przejadly mi się truskawki -
Hej
Nieukowa chyba Radziowi dobrze w brzuszku i nigdzie mu się nie spieszy
Dronka powiedz Lilce że to nie wyścigi... Niech jeszcze posiedzi w brzuszku
A ja się witam w 12tc wg BBF a tak realnie to 11tyg 0dniWłaśnie minęło największe zagrożenie poronienia. Ufffff od razu mi lepiej
Buziole zostawiam i lecę do robotyLaRa, Misi@, Arienna, Pati Belgia, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej
O kurcze a myslalam ze Dronka urodzila
NIEUKOWA - u mnie tez nic porodu nie zapowiadalo (tzn. zapowiedzialy go skurcze dwa dni przed terminem)a urodzilam dokladnie w terminie z usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:26
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Kurcze szkoda, ze mnie w domu nie ma bo chetnie posluchalabym na temat szczepiania dziewczynek na hpv.
Lara kochana jak dasz rade to ogladnij I przekaz info
Anusia super!!! I gratulacje 12 tygodnia
Biedronka czekamy na wiesciAnuśka lubi tę wiadomość
-
Hejo,
Anuska: gratulacje, szybko czas leci
Moja dziś obudziła się po 24, a potem koło 5 więc nie jest źle. Dzięki temu, że pospala wieczorem to poczytalam trochę, dziś zamierzam dokończyć na spacerze.
A po egzaminie będę mogła wreszcie czytać książki zwykłe.
Czytała z Was któras książkę Tracy Hogg o dzieciach?Nieukowa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Zgredka- ja dziś ściągnęłam materiały na sesję i jak zobaczyłam co muszę zrobić na ten weekend to aż sobie usiadłam
jak ja przebrnę tę sesję to nie wiem , to jakiś cud będzie chyba
oooooooo zrobili opcję- nie lubię posta było to wcześniej a ja nie zauważyłam czy dopiero się pojawiło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 10:01
-
Zgredka kupilam na olx wydanie laczone Jezyka Niemowlat i Jezyka dwulatka... Dla mnie bez rewelacji- moglaby to hyc ulotka na 3 strony i nic by nie ubylo z merytoryki tego tekstu... Generalnie reklama podejscia jedzenie-aktywnosc-sen jako podstawy nauki planu dnia dla noworodka i przyklady zastosowania tego schematu u dzieci z roznym temperamentem. Najlepiej sciagnij z sieci, nie warto kupowac wersji papierowej, a na pewno nie nowej w ksiegarni. imo troche meczaca ksiazka na dluzsza mete (od deski do eeski przeczytalam J.niemowlat, J. dwulatka czeka na pierwszy tort dla mlodego).
Psotka ja sadze ze niania to strzal w 10- jak nie jeszcze teraz, to na pewno sie przyda jak Domik skonczy pol roku i zacznie byc aktywny...
Ja tez mlodego chce zostawiac tylko z dozorem niani jak juz nie bedzie noworodkiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 10:35
-
heja,
Nieukowa ale przystojniak z czupryną mówisz no no:)
Zgredka ja mam tą książkę pożyczoną od bratowej - dla mnie średnia taki poradnik co to się pewnie ma mało do rzeczywistości....
Dronka jak tam u Ciebie?
Psotka ja mam pokój obok a też ninaie kupie bo zawsze będę się czuć pewniej, chce kupić taką z monitorem oddechu i one są tez podświetlane takim bbb bladym światłem to od razu będzie a'lla lampka do nocnego wstawania:)minusem jest cena ok 600 zł
Ja dziś noc w końcu bez skurczy nóg..co za ulga. Dziś mam SR i musze jakiś plan porodu przygotować ( z Lublina ) taka praca domowa:) zaraz będę buszować po necie bo nawet nie wiem jak to ma wyglądać
aa przyszedł mój karmnik z fiszbinami który zamawiałam i powiem wam że pasuje idealnie i b wygodny. Także jestem zadowolona jeszcze czekam na kiecke drugi stanik i spodenki:)
Maniek