Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka ty mialas mikro-dziecko, 32cm to minimalny rozmiar glowki przy donoszonej prawidlowej ciazy
u 5kg dziecka to moze byc powyzej 38cm...
Dronka gratuluje donoszeniadalej istnieje szansa ze urodzisz przede mna, heh.
Nena ale czas leci!
Walka na froncie roletowym cd: partacze zle zapisali wymiary jednego z okien. Czeka mnie tydzien czekania na dowiezienie i instalacje ostatniej. Na szczescie nie u Radka, tylko u nas w sypialni. Cale rusztowanie zostaje, bede sie przeciskac z brzuchem miedzy pretami. I jeszcze wysiepali taka dziure w tynku u Radka w pokoju, ze maz dostanie robote na kolejne 3 dni, zeby to naprawic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 12:45
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć
Maniek, jasne, masaz zaczyna się później!
Smoku, ja jadłam spagetti i Patrykowi nie zaszkodziło.. zjadłam też 3 truskawki i jest ok
Ari, walcz dzielnie!
Nena, najlepszego dla DiegaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 12:49
Arienna, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
jessssssssssssssssssssssssst zmywarka uratowana
przeczyściłam wszystkie filtry i zaczęła grzać
dzwoniła moja mama w Lidlu fajne letnie sukienusie dla maluszków i kombinezoniki i kolorowe bodziakisukienusie co prawda większe bo na 62-92 ale ona sobie wyliczyła że za rok na wakacje na Zuzię będą dobre więc po pracy idzie kupić
szalona
ok jadę z psem na kontrolę do weta , całe szczęście nie muszę kurczę zmywać wszystkich naczyń ręcznie ufffffffffff...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 12:53
-
Dronka oszczędzaj się kobieto i gratki donoszonej
Nieukowa współczuję majstrow. U mnie plac budowy ponad rok masakra
Nena buziaki dla Diegusia.
Ari specjalistka od zmywarek
Moja juz tez kupkę walnela prawie po pachy i robi zawsze podczas jedzeniai moja miała 34 główkę a Parlam ponad 2,5 godz masakra jak wspomnę a i masaż mi nie pomógł i tak nacinali...ale warto spróbować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 13:11
Nenaaa, Arienna lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Dronka oszczędzaj się kobieto i gratki donoszonej
Nieukowa współczuję majstrow. U mnie plac budowy ponad rok masakra
Nena buziaki dla Diegusia.
Ari specjalistka od zmywarek
Moja juz tez kupkę walnela prawie po pachy i robi zawsze podczas jedzeniai moja miała 34 główkę a Parlam ponad 2,5 godz masakra jak wspomnę a i masaż mi nie pomógł i tak nacinali...ale warto spróbować
2,5h parcia??? Boze kochany! Kosmos!
Ale jak widze rozmiary glowek waszych dzieci to az mnie ciarki przechodza na mysl o moim. Przeciez ja bym w zyciu tych 37,5cm nie wypchnela! Szkoda tylko ze mi tego wczesniej nie powiedzieli to bym sie tyle nie meczyla.
-
moja głowke miala 34
własnie sie odciagam nowiusienkim laktatorempolecam easy start z canpol, a jak cichutko chodzi
Nenaaa, buziaki dla Diego :* prawie niechcacy bym "nie polubiła" - ale widze, ze nie tylko ja
Nieukowa, no to teraz wspolczuje ;/
Biedronko, witaj w domu
a co do kupek, to były codziennie, a teraz co drugi dzien - musztardka
Kotka, doszlas juz do siebie po cc?? czy cos boli jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 13:30
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny za rade to dziś zacznę ten masaż
Nieukowa a może zacznij używać laktatora w dzień a wieczorem mążi Radek może w nocy ( nad ranem wyjdzie)...
Najadłam się makaronu ze szpinakiem ale ostatnio w ogóle nie mam apetytu...najchętniej jadłabym same truskawki, jabłka i arbuza ...Maniek
-
Maniek cisne suty recznie ze 2-3x dziennie, a maz juz stracil wiare ze w ogole wytwarza te prostaglandyny
jak organizm niegotowy to takie domowe sposoby nie poradza ;(
A owoce tez zre: w lodoweczce arbuz, a na stole czeresnie i truskawyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 15:18
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Lara: a tamten stary laktator zdechł? Jak często odciagasz? Bo ja tylko Na wyjscia. Kiedy ja wychodze i ich zostawiam.
A Ty coś chyba często.
Na spacerze mała ładnie spała. Chyba nie będę mogła wyjść na fitness jak tak pójdzie, w sensie jak mała nie będzie dała się ululac, a może to jakiś skok rozwojowy skoro jest taką marudna hmmm
-
Ja jestem wkoncu w domu...
Marcela do kolejnych egzaminow przygotowywuje... jej a taki skwar na dworze....zaraz sie przenosimy na ogrod...
Ja juz po kosmetyczne I brwi tez zrobilam. Ladnie to wyszlo I uczulenia brak
Ale mam dzis zly humor... matko sama nie wiem czemu. Warcze od rana... a na dodatek chcialam jakies sandalu kupic I nic mi na ta spasiona stope nie wchodzi... ryczec mi sie chce.... juz chyba o wszystko... mam dosc tej cholernej pracy... ciagle telefony, maile I huk wie co.... cholera mam wrazenie, ze tego wszystkiego nie ogarne....
Sorki za te zale ale chyba mam fula....