Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej ho Mari,
My bylysmy na spaceru 9-12, bo zapowiadali 31 stopni w cieniu u mnie. Teraz po zamykane siedziby, zasłony zasuniete, dobrze, że w domu mam chłodniej..
Moja walnela znowu do pieluchy wielorazowej i trochę się wyglądem kupy zdziwilam, ale to pewnie dlatego, że miałam okazję się przyjrzeć, bo wcześniej wyrzucalam jednorazowki nie patrząc.. (Do czego to doszło, żebym o kupach pisała, a kiedyś smialam się z takich bab).. Ale powracając: w kupie były białe włókna, myslalam, że dotychczas kupa była zupełnie płynna żółta, stąd moje zdziwienie na to coś a la ciało stałe hmm
A w ogóle od kilku dni denerwuje mnie syf w domu, wszystko leży gdzie popadnie, nie mam gdzie upychac rzeczy, zalamac się idzie, nie mogę na to patrzeć -
Mari, witaj i zostan juz z nami
ja w koncu zakonczylam segregacje ciuszków Ani, popakowalam reszte w prozniowe worki, i korzystajac ze tatus wrocil po 3 dniach nieobecnosci, wzielam sie za sprztanie, pot leci do majtek ;/
współczuje Wam dziewczyny bedace na koncówce, bo toz to sie funkcjonowac nie da ;/
i chyba (tak sobie myslalam, ze gdybym miala planowac kolejne dziecko - za rok - to bede zaczynac starania od maja) zeby w lecie z brzucholem nie chodzic bo pasc mozna ;/marissith, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Mari witamy serdecznie
Zostaniesz z nami napewno
Może nie do 40tc bo możesz urodzić w 39tc
Ale długo tu zabawisz
Widziałam dzisiaj babeczkę z dzidziolkiem w chuście i musiałam ją zaczepićDowiedziałam się że nie ma u nas nauki chustowania ale ona nauczyła się z YT.
Jejku jak mi się chce czereśni.... Boziuniu jak bardzomarissith, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Kroko masz racje. U nas pracownicy tez czesto mowia, ze oni na nas pracuja, tylko oni pracuja od 7 do 16 a potem maja wszystko w doopie a my dalej zapierdzielamy plus weekendy... ach co pozmawiqc z nimi... nie ma sensu...
Nieukowa ale babsztyl.... trzebabylo spytac czy rodzenie dzieci to wyscigi....
Mari gratuluje serdecznie I witaj na fioletowejKrokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
Mari witamy gratulacje
a ja mam dziś powera hehehe zakupy na targu na obiad kluski na parze z truskawakami potem byłam u kumpeli dostał ful witamin bo ona nie zuzyła a mnie sie przydadzą na poporodzie
fryzjer zaliczony i włoski 15cm krótsze jupiii
wypis odebrany wszystko młoda ma na 37tydzien a głowa 35 heh wiec moze duża nie bedziemarissith, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Mari fajnie że wdepłaś na fioletową.
Do mnie przyjechał nawilżacz powietrza, ale fajna sprawa.
Zuzia leży na macie edukacyjnej - ostatnio jej zakupiłam, ciekawe jak długo poleży.
Niedługo chyba idziemy na chrzciny - kuzynowi urodził się synek tydzień przed moją Zuzią.Mieszkają trzy ulice od nas, więc pewnie będą chodzić do jednej szkoły itd.
Muszę pomyśleć nad jakimś prezentem. Myślałam o bujaku? Matę edukacyjną mają. Nam się bujak przydaje. Co sądzicie?
marissith lubi tę wiadomość
-
Acha Nieukowa jak ja spotykałam w ciaży taka jedną moją znajomą to zawsze mówiła "luuudzieee a Ty jeszcze łazisz" po czym dawała mi jakieś kolejne genialne rady na przyśpieszenie porodu. Szkoda tylko że byłam przed terminem i nie wiem w czym był problem że jeszcze nie rodziłam?
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
U mnie burza ;/
Zgredka fajny pomysł bo bujak zawsze się przydajetylko obczaj czy na pewno nie mają.
Biedronka u mnie też kluchy z truskawkami. Moje dziecko będzie truskawkowe na bank no przecież ja codziennie zjadam prawie kg truskawek i wcale mi nie brzydną
Chciałam was jeszcze zapytać czy GBS to wymaz czy jakoś inaczej to się pobiera do badania? trzeba się jakoś przygotować?
A o masażu krocza mogę zapomnieć bo ja ciągle walcze z zakażeniem pęcherza ( no chyba że teraz wyniki będą dobre) buuu
edit
Lara no jest ciężko co tu ukrywać najgorzej jak upał ale trzeba wytrwać tak se myśle to nie ma idealnego czasu na wielki brzuch bo w zimie jest zimno i trzeba dodatkowo kurtkę kupić i nosić ...ze nie wspomnę o kozakach także każda z nas musi się z czymś pomęczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 15:56
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Maniek
-
LaRa wrote:Aaa i Zgredko chciałam spytać o opaskę Lusi (na zdjęciu na fb) czykupilas na allegro czy w jakimś sklepie stacjonarnym?
Kupilam w rmiu w sklepie, ale oni mają allegro i swoje www nazywają się flaming
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21469799
Maniek:
Ja się tylko umylam do gbsMANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki...
Byliśmy z mężem po raz fafnasty w Ikei, bo w naszej sypialni komody brakowało
Od spaceru po hali młody bryka, ale skurczy brak. Z tej też okazji jutro umówiłam się na grilla, a pojutrze na kawę
DO tego mam plan z rana z mężem ogarnąć kuchnię i łazienkę
I się poseksić.
Termin srermir. Olewam.Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozmawiałam z koleżanką odnośnie maluchów. Ma prawie dwuletniego chłopca i wspomniała mi o fajnych paputkach dla dziecka.
Rozmawialam z fizjoterapeweutką i ona mówiła, że najlepiej jakby dziecko chodziło boso. A te tzw. tuptusie mają taką wlaściowść
tu wklejam link do artykułu o tuptusiach dla zainteresowanych
http://mandarynkowa-mama.blogspot.com/2013/01/tuptusie-od-amomapl-recenzja.html
a tu znalazłam sklep internetowy
https://www.fiorino.eu/sklep/kategoria
Neukowa jesteś niesamowita
-
Mari gratulacje
ZGREDZIA - u mnie to samo, nie ogarniach chaosu i juz sie poddalam. Kazdy z dzieckiem tak ma chyba. Mnie nerwica bierze ale coz zrobic...
LARA - jak zdecyduje sie na nastepne dziecko to tez chce zeby sie urodzilo jaos na wiosne, zebym nie musiala w ciazy chodzic latem. W zimie to bardzo praktyczne bo jest cieplej. A mi w szpitalu mowili ze latem to jest nawal rdzacych i istny armagedon na porodowce czyli tak jakby kobitki celowaly wlasnie zeby rodzic latem.